Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

CO ONI ODJE.BALI Z MODELAMI POSTACI STOJĄCYMI POWYŻEJ 5 METRÓW OD NAS XDDD

to musi być jakaś beta, przecież te modele wyglądają jak z psp. pierwszy screenshot od Adiego nie może dziać się naprawdę.

Edytowane przez ragus

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

xjgrkqJ.jpg

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=823894

Hamburegery nie potrafią wymyślić nic oryginalnego i muszą ściągać od japońców confirmed. Sytuacja identyczna jak ze zerżniętym królem lwem (tak, on też był ściągnięty od jpn)

Japonia > Ameryka

HANDLUJCIE Z TYM

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

Still BioShock 1, Half Life 2, Deus Ex HR, Dishonored, TLOU > 99% zachodnich produkcji. Notabene okropnie się ta gra zestarzała.

Opublikowano

A w czerwcu wyjdzie L.A noire z duchami więc wd

•  
  •  
  • o czym mowa?

Soul Murderer.

Strasznie cicho o tej grze, mam nadzieje że wypali ;/

Opublikowano

Nie napalałbym się zbytnio. Z playtestu w Extrimie większość zagadek i przebiegu akcji wypadało mega liniowo i zwyczajnie casualowo. 

Opublikowano

Wystarczy mi takie 7/10, klimat i fabuła zapowiadają się ciekawie.

Opublikowano

Still BioShock 1, Half Life 2, Deus Ex HR, Dishonored, TLOU > 99% zachodnich produkcji. Notabene okropnie się ta gra zestarzała.

Co się zestarzało?

edit. AHHAHA beka z tego pompowania balonika na dzisiejszy pokaz The Ordera xDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Właśnie podali na tvn24, ze microsoft po pokazie Order pakuje xone na tiry, które jadą do Meksyku na pustynie.

Ładnie podnieśli hajp na E3, zniszczą tym tytułem na konferencji.

Opublikowano

Bundle z The Order poprosze, jeszcze w tym roku najlepiej.

Opublikowano

To było naprawdę tylko 30 sekund? Zrobił ktoś gifa albo webma z tego, bo przegapiłem?

Minuta, zaraz pewnie będzie na kanale playstation. Graficznie to jest masakrator, skojarzenia bardziej z Girsami niż z Uncharted no i klimat tego Londynu.

Jeżeli na serio Uncharted wygląda lepiej, to nie wiem czy xboty i blacharze są na to gotowi.

Opublikowano

Co się zestarzało?

Bio 1 z 2007. 

Opublikowano

klimat super, jaram sie, ale strzelanie wyglada na podobnym poziomie co w serii Uncharted, graficznie jest bdb ale bez jakiejś rewelacji imo

No i beka, beczka, beczunia że playstation padło na twitchu hahah

Edytowane przez kubson

Opublikowano

klimat super, jaram sie, ale strzelanie wyglada na podobnym poziomie co w serii Uncharted, graficznie jest bdb ale bez jakiejś rewelacji imo

nie oceniaj grafiki gier next genowych po youtubie, a już na pewno nie po twitchu...

Opublikowano

Ale jak Yeti pisze ze graficzny masakrator to wtedy dobrze jest oceniać grafikę po zaprezentowanym materiale ?

Opublikowano

The Order miecie. Jest klimacik, fajne efekty jak dym z kominów, iskry lecą po wybuchu, akcje typu odciągamy rannego i nadal strzelamy. Póki co 8/10 :) Mam jednak wątpliwości co do pokazywania gier na Twichu czy innych takich. Fatalna jakość, koszmarne lagi, lipa panie. Nie można wrzucić do sieci nieskompresowanego kawałka w pełnym klatkażu? Nie wiem ile tu ma być 30 czy 60fps?  

Opublikowano

graficznie przekozacko ale gameplay znowu dali tragiczny - jak oni tak sie wypieraja ze to bedzie nie uncharted/gyrosy w wiktorianskiej anglii to niech (pipi)a wreszcie to pokaza, a nie po raz kolejny gameplay jasno pokazujacy ze to uncharted/gyrosy w wiktorianskiej anglii

bedzie to miec multi?bo jak nie to idealny tytul by pozyc lub kupic za 70zl by pokazac znajomym do czego zdolne jest ps4, skonczyc w pare godzin i zapomniec

Opublikowano

Ale jak Yeti pisze ze graficzny masakrator to wtedy dobrze jest oceniać grafikę po zaprezentowanym materiale ?

Jak go miecie taka jakość filmiku, to co dopiero HQ ^^

Opublikowano

A może graficznie nie miecie? I mimo to, że to stream.Wystarczy poczytać opinie dziennikarzy, a nie brakuje opini, że to najładniejsza gra w jaką widzieli.

Opublikowano

Bez multi i bez coopa :/ wiec w sumie lipa, no ale ten klimat

@Yeti

No wlasnie chodzi że imo nie miecie, ja tam wole poczekać na materiał w full hd, niż brandzlować sie nad tym co pokazali

Klimat mi sie podoba, mam nadzieje ze na e3 pokażą jakieś większe przestrzenie np trafalgar square, bo póki co to ciasniutko jest tu

Edytowane przez kubson

Opublikowano

W multi mam wy(pipi)ane, ale jakis coop by sie przydal.

Też mam nadzieje ze wrzuca jeszcze gdzies ten gameplay, bo te lagi na streamie to parodia.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

graficznie przekozacko ale gameplay znowu dali tragiczny - jak oni tak sie wypieraja ze to bedzie nie uncharted/gyrosy w wiktorianskiej anglii to niech (pipi)a wreszcie to pokaza, a nie po raz kolejny gameplay jasno pokazujacy ze to uncharted/gyrosy w wiktorianskiej anglii

Skąd masz takie informacje? W każdym wywiadzie podkreślają, że mocno wzorują się na Uncharted.

Bez multi i bez coopa :confused: wiec w sumie lipa, no ale ten klimat

To boli najbardziej, zwłaszcza, że to może być odpowiednim Girsów w multi. Pewnie czas ich goni, chcą się wyrobić na jakiś tam termin. Multi pewnie w drugiej części, zupełnie jak z Uncharted.

Opublikowano

No klimat i graficzka wydają się pierwszorzędne, gameplay też może być poprawny, ale kurde... Trzecioosobowe shooterki z kamerą na ramieniu były nowością w 2005/2006 roku. Od tego czasu mieliśmy RE4/5/6, trylogię Gears of War, Uncharted, TLOU, Dead Space itd. itp. Gierka w porządku, ale gdzie są jakieś miażdżące możliwościami RPG-i, jakieś nowe pomysły, gatunki? Czy już naprawdę wszystkie pomysły się wyczerpały? Serio masakratorem na next-genach mają być Gearsy w wiktoriańskiej Anglii?

Opublikowano

gadali ze maja byc rozlegle i duze tereny do zwiedzania czyli cos co nie bylo w uncharted i gyrosach, na razie mamy dwa gameplaye, ktore pokazuja ze to wlasnie kalka uncharted/gyrosow, ja tam nie narzekam bo grafa i klimat swoje robia ale mimo wszystko jak nie bedzie multi i co-opa to ja bym tego za full cene nie kupil, no chyba ze nagle zrobia z tego gre na 20h ale jak nie bedzie rozleglych terenow i duzych przerw od strzelania i urozmaiconego gameplayu to jakos to nie widze

w kazdym razie driveclub i the order powoli pokazuja co to znaczy gra od podstaw pisana na mocniejszej konsoli

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.