Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Wiadomka - pierwsze 12 mies. = piękne wydmuszki. Następny rok do końca generacji solidne kopy w twarz od 1st i 3rd party dewów.

pierwsze 12 mies - użeranie się z silnikami.

następne lata - robienie gier normalnie.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Sony innowacje:
Super Smash Bross Brawl -> Playstation All Stars Battle Royal
Nintendo dogs -> Playstation Vita Pets
Forza Horzion -> Driveclub?
Gear of War -> The Order?

Opublikowano

Sony innowacje:

Co ma wspólnego Forza Horizon z DC oprócz faktu, że w obu grach jeździsz samochodem?

Opublikowano

Jestem pecetowym betonem. Dziękuję za uwagę.

E: bym kÓrwa zapomniał - wysłane z mojego laptopa, za pomocą internetów!

Edytowane przez kultywator

Opublikowano

Sony innowacje:

Co ma wspólnego Forza Horizon z DC oprócz faktu, że w obu grach jeździsz samochodem?

Asfalt. Mam wymieniać dalej?

;)

Opublikowano

Sony innowacje:

;)

Hihi ;]

I nie rozpędzajcie się tak i nie nazywajcie grę nudną po JEDNEJ minucie gry.

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego leci taki hejt na grającego w The Order ( z  gameplaya sprzed chwili ) - ten karabin jest na amunicję z gazem, które później się podpada, więc raczej nie ma sensu bawić się z celowaniem z głowę.

Świetna animacja postrzału NPC w kolano - szkoda tylko że enemy wyglądają bardziej jak menele spod budki z piwem niż ,, Rebelianci " :(

Opublikowano

Sony innowacje:

;)

Hihi ;]

I nie rozpędzajcie się tak i nie nazywajcie grę nudną po JEDNEJ minucie gry.

Bo co mi zrobisz? Uderzysz mnie przez internet? Kolejne pif paf, gdyby to było tylko na xbona to klapy szydziłyby że znowu szare strzelanie.

Opublikowano

ibf6O8SYqVIfWS.gif

<kliknij aby powiększyć>

Tak wygląda gra na Nadkonsole, ekipy, która dotychczas pisała gry na PSP.

xboty, jesteśmy z wami

Oczywiscie plusik za uzycie wyrazu "nadkonsola" coby cie troszeczke podbudowac bo inaczej bedziesz plakal w kacie.

Gra wygladac bedzie kozacko, gameplay poki co ciezko oceniac bo nie na tym trailer sie skupial. Ale mam nadzieje, ze nie bedzie kontynuowana polityka z PlayStation 3 gdzie kazda gra first party miala gameplay na 4/10. 

Opublikowano

Czy tylko ja nie lubię tego w grach?

"we're in position"

"about time"

"move out"

"what took you so long?"

"engage at will"

"understood"

"on the first floor"

"there, on the roof"

"stay under cover"

"go"

"we have to help him"

"cover me"

"surpressing fire"

"all clear"

"they're bringing reenforcements"

"we're sitting ducks out here"

"here comes another"

"we're clear"

"that went well"

"find us a way out of here"

Opublikowano

Gra wygladac bedzie kozacko, gameplay poki co ciezko oceniac bo nie na tym trailer sie skupial. Ale mam nadzieje, ze nie bedzie kontynuowana polityka z PlayStation 3 gdzie kazda gra first party miala gameplay na 4/10. 

ciężko oceniać gameplay dobrze  jak w trakcie 3 minut jest 4 - 5 momentów

gdzie framerate spada na <15 FPS.

poza tym kiepski moment wybrali na pokaz, bo cała drużyna

ściśnięta w kącie jak w kurniku a enemy pochowani po dachach.

W prawdziwej walce z odważnej drużyny bohaterów

została by czerwona plama w 10 sec.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

ciężko oceniać gameplay dobrze  jak w trakcie 3 minut jest 4 - 5 momentów

gdzie framerate spada na <15 FPS.

eee, nigdzie nie spada framerate.

Opublikowano

Szczelanki, bo to najprostsze i najładniejsze, a do tego najlepiej się sprzedaje. Dodaj cinematik ekspiriens i już masz typową grę na PlejStejszyn grę dla baronów elektronicznej rozrywki, idealną do tego, by jedną ręką trzymać pada a drugą popijać wino.

Opublikowano

But tragically boring and uncreative gameplay. Fucking shooters, fucking linear scripted bullshit, fucking waves of enemies popping out on a balcony, and fucking shooting sections intersected with calm "investigative" moments. Fucking video games industry.

Post z neogafa. Tak samo czuję :(

Dlatego tylko Nintendo.
Opublikowano

But tragically boring and uncreative gameplay. Fucking shooters, fucking linear scripted bullshit, fucking waves of enemies popping out on a balcony, and fucking shooting sections intersected with calm "investigative" moments. Fucking video games industry.

Post z neogafa. Tak samo czuję :(

Dlatego tylko Nintendo.

Dokładnie :)

Opublikowano

Microsoft rejestruje PhantomDust b14eyFs.png

Opublikowano

Jak ja napisałem takiego posta wcześniej, to nie dałeś mi plusa, Figaro! Nienawidzisz mnie, bo jestem xbotem!

Bo nie wiesz co to dobre gry, do tego zamiast w nie grać to tylko zbierasz.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Czy tylko ja nie lubię tego w grach?

Takie rozmówki budują klimat i nakreślają lepiej postacie, TLoU, Uncharted, chyba najlepsze przykłady, że taka ciągła gadka sprawdza się.

PS. Ale w sumie nie dziwie ci się, w końcu na konsolach Nintendo z dialogów to tylko its my mario. ;)

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Jak ja napisałem takiego posta wcześniej, to nie dałeś mi plusa, Figaro! Nienawidzisz mnie, bo jestem xbotem!

Bo nie wiesz co to dobre gry, do tego zamiast w niego grać to tylko zbierasz.

A pewnego dnia wielki GABEN powie "Pamiętasz że te 5000 gier to tak naprawdę nie jest twoja własność? Usunąłem ci je z konta frajerze" i skończy się.

Yeti typowy AAA-owy military-shooterowy casual.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

eee, nigdzie nie spada framerate.

Thanks everyone! Oh, and the frame rate is actually VERY nice, do not blame us for streaming issues please... :)

Figaro >>>> developer :(

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Bo nie wiesz co to dobre gry, do tego zamiast w niego grać to tylko zbierasz.

W kogo grać, słodki Boże, bez takich dziwnych insynuacji O_o.

Opublikowano

Lacze sie w bolu z kazdym kto kupil PS4 i spodziewal sie, ze gry nagle beda posiadaly rozgwyke 10/10 jak na Xboksie. Jedyna gra ktora taka rozgrywke bedzie posiadac bedzie Destiny. Lacze sie takze w bolu z kazdym kto czuje sie rozczarowany filmikiem z Order 1886 bo studio od poczatku zapowiadalo gre na taka jaka zaprezentowali dzisiaj i albo ktos jest idiota, albo nie slyszal o grze wczesniej. Beka z kazdego kto hejtuje gre nie za to jaka jest tylko za to, ze nie jest taka jaka on chcialby by byla. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.