Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Lacze sie takze w bolu z kazdym kto czuje sie rozczarowany filmikiem z Order 1886 bo studio od poczatku zapowiadalo gre na taka jaka zaprezentowali dzisiaj i albo ktos jest idiota, albo nie slyszal o grze wczesniej. Beka z kazdego kto hejtuje gre nie za to jaka jest tylko za to, ze nie jest taka jaka on chcialby by byla. 

Masz plusa za ostatnie zdanie,

odnośnie gameplayu - ciągle nie było tych całych wilkołaków/zmienionych

także jest nadzieja.

w porównaniu z strzelaniem po kostkach gościowi odwróconemu plecami // w ciasnej uliczne 2x2

i tak jest wielki postęp :)

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

nie to co Dead Rising 3 nie?

albo Sunset Overdrive, który ciekawiej wygląda na gifach niż w ruchu. :teehee:
No ale to na bank będzie System Seller, w końcu developer ma pare hitow pokroju 6/10 !

Edytowane przez easye

Opublikowano

eee, nigdzie nie spada framerate.

Thanks everyone! Oh, and the frame rate is actually VERY nice, do not blame us for streaming issues please... :)

Figaro >>>> developer :(

?? developer i figaro > messer

Opublikowano

No ale to na bank będzie System Seller, w końcu developer ma pare hitow pokroju 6/10 !

To się lepiej zainteresuj studiem, które robi The Order. Zrobili kiedyś grę dłuższą niż na 5 godzin? Daxter i 2 GoWy temu przeczą xD.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Bo te gry takie miały być, w końcu to konsola przenośna.

;)

Opublikowano

@easye

Nudny w ch.uj jesteś,

Ktoś włamał ci sie na konto i troluje :/

Easye wracaj!

lepszy SO niż the order, dużo ciekawiej gameplay sie prezentuje, no i lepsza firma która robiła duże gry niż firma która robiła gierki na posiedzenie na kibelku

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Lacze sie takze w bolu z kazdym kto czuje sie rozczarowany filmikiem z Order 1886 bo studio od poczatku zapowiadalo gre na taka jaka zaprezentowali dzisiaj i albo ktos jest idiota, albo nie slyszal o grze wczesniej. Beka z kazdego kto hejtuje gre nie za to jaka jest tylko za to, ze nie jest taka jaka on chcialby by byla. 

plus.gif

Opublikowano

?? 

może podpowiedź

@PSTrueGamer @shinobi602 there is no tearing when you play the game

1. Messer pisze "ciężko oceniać gameplay dobrze  jak w trakcie 3 minut jest 4 - 5 momentów

gdzie framerate spada na <15 FPS."

2. Figaro mu odpisuje, że to nie wina framerate'u, tylko lagów streama.

3. Messer w odpowiedzi wkleja mi tweeta deva, mówiący, że to winna streama, a nie gry.

Logic.

Opublikowano

Logic.

Się nie zrozumieliśmy, wszystko ok.

Opublikowano

Pierwszego GOWA zrobiło chyba inne studio. Syn Sparty był dłuższy.

@ Zeratul

Grałeś w takie tytuły jak Wipeout Fury, Motorstorm PR, czy Dragons Crown? Czy one też gameplay 4/10?

Opublikowano

Jaranie SO jest dla mnie jeszcze gorsze niż podjarka Infamousem. No nizej upaść nie można.

Ta gra nawet na gifach się lepiej prezentuje niż podczas rozgrywki, gdzie nie ma do zaoferowania totalnie nic.

Czuje się tak jakbym ogladal gameplay z Knacka.

Co do developera Ragus - GOW, Okam i wsparcie Santa Monica bardziej mnie przekonuje niż Tworcy Fuse czy hejtowany przez wszystkich botow Resistance :D

No ale teraz ta firma na bank się wybije! Czuje w kościach kolejny hit 6/10.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jaranie SO jest dla mnie jeszcze gorsze niż podjarka Infamousem. No nizej upaść nie można.

Ta gra nawet na gifach się lepiej prezentuyje niż podczas rozgrywki, gdzie nie ma do zaoferowania totalnie nic.

Czuje się tak jakbym ogladal gameplay z Knacka.

Co do developera Ragus - GOW, Okam i wsparcie Santa Monica bardziej mnie przekonuje niż Tworcy Fuse czy hejtowany przez wszystkich botow Resistance :D

lol, Sunset Overdrive to obecnie chyba najlepiej zapowiadająca się gra next genowa. Czekamy na E3, bo coraz gorzej z PS4 w porównaniu do Xbona.

Opublikowano

Pierwszego GOWA zrobiło chyba inne studio. Syn Sparty był dłuższy.

@ Zeratul

Grałeś w takie tytuły jak Wipeout Fury, Motorstorm PR, czy Dragons Crown? Czy one też gameplay 4/10?

Tylko w wipeouta z tej listy. 

Opublikowano

Bo te gry takie miały być, w końcu to konsola przenośna.

;)

Patrz, że marketing Sony wobec PSP był trochę inny.

@easye

Okami tak? Czyli RaD jest odpowiedzialne za Okami?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

A nie oni robili Okami na Wii, albo współtworzyli ?

lol, Sunset Overdrive to obecnie chyba najlepiej zapowiadająca się gra next genowa. Czekamy na E3, bo coraz gorzej z PS4 w porównaniu do Xbona.

Dla Ciebie i czekasz, ja na pewno nie czekam na E3 by SO zobaczyc, bo juz wstepne gameplaye znudzily mnie bardziej niz Infamous.

Ale, ze ostatnio malo mam czasu - co takiego jeszcze maja pokazac na One, ze SONY niby w gorszej sytuacji ?

Bo wszytskie gry, ktorymi sie interesowalem HALO 5 i QB standardowo wylecialy.

Edytowane przez easye

Opublikowano

ibf6O8SYqVIfWS.gif

<kliknij aby powiększyć>

Tak wygląda gra na Nadkonsole, ekipy, która dotychczas pisała gry na PSP.

xboty, jesteśmy z wami

Oczywiscie plusik za uzycie wyrazu "nadkonsola" coby cie troszeczke podbudowac bo inaczej bedziesz plakal w kacie.

Gra wygladac bedzie kozacko, gameplay poki co ciezko oceniac bo nie na tym trailer sie skupial. Ale mam nadzieje, ze nie bedzie kontynuowana polityka z PlayStation 3 gdzie kazda gra first party miala gameplay na 4/10

KAŻDA - mocne ale w sumie totalnie z dupy słowa.

Opublikowano

Zrobili...

port na Wii. Okami zrobiło Clover, czyli dzisiejsze Platinum Games.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

A nie oni robili Okami na Wii, albo współtworzyli ?

Dla Ciebie i czekasz, ja na pewno nie czekam na E3 by SO zobaczyc, bo juz wstepne gameplaye znudzily mnie bardziej niz Infamous.

Ale, ze ostatnio malo mam czasu - co takiego jeszcze maja pokazac na One, ze SONY niby w gorszej sytuacji ?

Bo wszytskie gry, ktorymi sie interesowalem HALO 5 i QB standardowo wylecialy.

Takie odczucia obecnie, SO wygląda zayebiście, fajnie jak MS w exach najbardziej się skupia na gameplayu, trochę jak zamerykanizowany dreamcast. Szkoda tylko, że tak dużo ponurych pif pafów. Za to Sony ma nudne DC, Ordera w 2015 roku, TLOU HD... a i Uncharteda xDD Jest słabo, bardzo słabo. Już wolałbym na ten rok kupić Xbona z SO i kolekcją Halo.

Niech MS ciska z takimi IP jak SO, czyli czymś świeższym, jaśniejszym i będzie awesome. A ty Sony, dowal do pieca na E3.

Opublikowano

nie to co Dead Rising 3 nie?

albo Sunset Overdrive, który ciekawiej wygląda na gifach niż w ruchu. :teehee:

Tak sobie wmawiaj Easye. The Order wygląda jak poprodukcyjny odpad z dobrą grafiką. 

Tych Twoich smutów już się czytać nie da.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Nie wiem nie gralem i takze sie za specjalnie nie jaram.

No i fajnie - wymieniliscie SO i 4 czesci HALO, przy ktorych spedzilem ostatnie 10 lat.

No o niczym bardziej nie marze, jak po raz 3 zagrac w HALO 1. Jeszcze ten pasjonujacy singiel, ktory jasne - robil wrazenie, ale qr(pipi)a 10 lat temu...
No to rzeczywiscie Sony jest totalnie w d(pipi)e !  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Pokładacie nadzieje w tym SO, a koniec końców mało kto to kupi. Zresztą, beka z Insomniac, słabe Resistance, ale ex na kość i od razu świetne deweloper i świetna gra, gdzie gameplay niczym specjalnym się nie wyróżnia.

Opublikowano

Gameplay z The Order 1886 nie robi żadnego wrażenia. No może grafika jest bardzo spoko, ale sama grafika nie stworzy dobrej gry jak to pokazał Crapsis. Mam nadzieję tylko, że feeling strzelania będzie dobry i gra nadrobi klimatem oraz fabułą.

Opublikowano

Pokładacie nadzieje w tym SO, a koniec końców mało kto to kupi. Zresztą, beka z Insomniac, słabe Resistance, ale ex na kość i od razu świetne deweloper i świetna gra, gdzie gameplay niczym specjalnym się nie wyróżnia.

Piszesz totalne bzdury - przypominam, że po zapowiedzi SO na Xone WSZYSCY zlali grę, więc nie było tak, że ooooo Insomniac robi exa na Xone, Resy to kupa, ale tu będzie super. Ludzie zaczęli się jarać jak zobaczyli grę, więc musiała się spodobać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.