Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

H1,2,3,4 remasterd, SO>Order, Uncharted, DC, TLoU remasterd.
xD
Trollowanie w CW wkracza na nowy poziom.

Samo TLoU przeżuwa i wypluwa fps z mechaniką z przed 10 lat i inFamous w jaskrawych kolorach.

Opublikowano

Jak widzę co pokazuje Ready at Dawn, to w końcu drugi gameplay, i co niektórzy starają sobie wmówić, to przypomina mi się KZ2, kiedy to czytałem o Halo killerze, a dostałem jednego z najnudniejszych FPS'ów generacji.

Na chwilę obecną The Order to taki ładny balon napompowany gorącym powietrzem.

Opublikowano

H1,2,3,4 remasterd, SO>Order, Uncharted, DC, TLoU remasterd.

xD

Trollowanie w CW wkracza na nowy poziom.

Samo TLoU przeżuwa i wypluwa fps z mechaniką z przed 10 lat i inFamous w jaskrawych kolorach.

Jakby jeszcze Reach i ODST zremasterowali to w ogole bylby nokaut!  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Bez przesady, to nie Vita.

Opublikowano

Jeszcze Halo Wars zostanie.

Wydając te 4 części Halo, Microsoft wyda 3 części podbite pod full hd ( ale znając kość, nie jest to pewne, obstawiam popularne 792 ). Czyli wyjdzie więcej remasterów niż na PS4, ale wiadomo, beka z PS4, TLOU i GOW A :teehee:   Ehh te botki, nagle Microsoft taki dobry.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Pokładacie nadzieje w tym SO, a koniec końców mało kto to kupi. Zresztą, beka z Insomniac, słabe Resistance, ale ex na kość i od razu świetne deweloper i świetna gra, gdzie gameplay niczym specjalnym się nie wyróżnia.

Hahah serio klapki maja klapki na oczach

Zainteresowanie SO powstało po pokazanym gameplayu, przy którym czuć ten konsolowy klimat, który niestety w dzisiejszych czasach pomału sie ulotnił

Opublikowano

Ogólnie co to za gadanie, że brakuje gier o konsolowym klimacie. Rozumiem, że Microsoft wprowadzając Xboxa zniszczył rynek i zepchnął prawdziwe konsolowe gierki na drugi plan, ale tego wyboru dokonali gracze. Ja na PS3 miałem te klimatyczne konsolowe gierki, przykro mi, że Microsoft wam tego nie dał.

Opublikowano

Pokładacie nadzieje w tym SO, a koniec końców mało kto to kupi. Zresztą, beka z Insomniac, słabe Resistance, ale ex na kość i od razu świetne deweloper i świetna gra, gdzie gameplay niczym specjalnym się nie wyróżnia.

Hahah serio klapki maja klapki na oczach

Zainteresowanie SO powstało po pokazanym gameplayu, przy którym czuć ten konsolowy klimat, który niestety w dzisiejszych czasach pomału sie ulotnił

Przyznaje, niestety z bólem serca, że Sunset Overdrive aktualnie jara mnie dużo bardziej od The Order, które wydaje się tyle za(pipi)iście piękne, co niestety za(pipi)iście nudne (pod względem mechaniki). A SO od pierwszego pokazu gameplaya wywołuje banana na twarzy i pokłady czystego funu. Graficznie dupy nie urywa, ale nadrabia pomysłami i klimatem (mocno).

Jak The Order nie będzie kosić fabularnie, to będzie drugi Killzone z gameplayem na 7/10 i piękną grafiką. Nie o takie gry walczyłem.

Dobrze chociaż, że po ostatnich informacjach i materiałach, DriveClub co raz bardziej mnie przekonuje, bo ślinie się na myśl o dobrej ścigałce.

Opublikowano

Wydając te 4 części Halo, Microsoft wyda 3 części podbite pod full hd ( ale znając kość, nie jest to pewne, obstawiam popularne 792 ). Czyli wyjdzie więcej remasterów niż na PS4, ale wiadomo, beka z PS4, TLOU i GOW A :teehee: Ehh te botki, nagle Microsoft taki dobry.

mad0235.gif

Edytowane przez kubson

Opublikowano

lol, Sunset Overdrive to obecnie chyba najlepiej zapowiadająca się gra next genowa

lol, tania podróba Infamous, z grafiką jak Dead Rising i designem Knacka. Jakby to było w plusie to bym nie ściągnął.

Opublikowano

Lacze sie w bolu z kazdym kto kupil PS4 i spodziewal sie, ze gry nagle beda posiadaly rozgwyke 10/10 jak na Xboksie. Jedyna gra ktora taka rozgrywke bedzie posiadac bedzie Destiny. Lacze sie takze w bolu z kazdym kto czuje sie rozczarowany filmikiem z Order 1886 bo studio od poczatku zapowiadalo gre na taka jaka zaprezentowali dzisiaj i albo ktos jest idiota, albo nie slyszal o grze wczesniej. Beka z kazdego kto hejtuje gre nie za to jaka jest tylko za to, ze nie jest taka jaka on chcialby by byla.

W sumie jakby na to nie patrzeć, to prawda. Wywiady można znaleźć na internetach. Dlatego ja już zapomniałem o tym tytule, bo po prostu się brzydzę taką treścią gier.

Tylko Nintendo.

Opublikowano

Wydając te 4 części Halo, Microsoft wyda 3 części podbite pod full hd ( ale znając kość, nie jest to pewne, obstawiam popularne 792 ). Czyli wyjdzie więcej remasterów niż na PS4, ale wiadomo, beka z PS4, TLOU i GOW A :teehee: Ehh te botki, nagle Microsoft taki dobry.

mad0235.gif

Uderz mocniej, może zrozumiesz

Opublikowano

lol, Sunset Overdrive to obecnie chyba najlepiej zapowiadająca się gra next genowa

lol, tania podróba Infamous, z grafiką jak Dead Rising i designem Knacka. Jakby to było w plusie to bym nie ściągnął.

Hmm... wiesz co, chyba jednak nie.

Opublikowano

Ogólnie co to za gadanie, że brakuje gier o konsolowym klimacie. Rozumiem, że Microsoft wprowadzając Xboxa zniszczył rynek i zepchnął prawdziwe konsolowe gierki na drugi plan, ale tego wyboru dokonali gracze. Ja na PS3 miałem te klimatyczne konsolowe gierki, przykro mi, że Microsoft wam tego nie dał.

Ten konsolowy klimat PS3 czułem zawsze szczególnie mocno jak kumpel z PS3 prosił mnie żebym na kanapowe granie przywoził X360 XD

Opublikowano

Bo na Xboxie to były same giery 10/10. Nie dość ze wszystkie można policzyć na palcach jednej reki, to jeszcze ostatnie części Gearsow, HALO Reach, ODST itp. nie warte byly nawet kupna.

Edytowane przez easye

Opublikowano

mad0235.gif

Uderz mocniej, może zrozumiesz

Chyba ty :sorcerer:

dyskusja z tobą nie na sensu, dopóki nie pozbędziesz sie ropy z oka

Opublikowano

Na ten moment oceniam The Order na 8/10.

Jeżeli będzie więcej epickich najazdów kamery na gracza i fajnych dialogów, to pomyślę o 9/10.

Opublikowano

Ten konsolowy klimat PS3 czułem zawsze szczególnie mocno jak kumpel z PS3 prosił mnie żebym na kanapowe granie przywoził X360 XD

Nigdy nie narzekałem, standard to Fifa, tekken itp. Czasami w LBP się grało, a bardzo często w Motorstorma ( odjazd ), na xboxie jedynie w Gearsy ( aczkolwiek wspaniałe chwile ), najlepsze kanapowe granie, to jednak Buzz z buzzerami, piękna sprawa, szkoda, że teraz to takie drogie.

Opublikowano

The Order broni sie poki co klimatem, bo dawno nie było gry w takim okresie, bardzo żałuje że poszli w stronę girsów, a nie w nightmare creatures <3

Mam dziwne przeczucie że gra głownie bedzie toczyła sie w szarych zaułkach, ciemnych magazynach Londynu i nici z fajnych widoczków.

Wiem ze nie powinno sie oceniać po filmikach ale strzelanie wyglada słabo,

Opublikowano

MS teasuje po malutku swoje E3 to Sony nie moglo zostac w tyle... no I pokazali The Order :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.