Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Halo Reach i ODST nie warte kupna  :whistling: ciekawych rzeczy można się tutaj dowiedzieć. 

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Wróce jeszcze do Watch Dogs i skopiuje posta z innego tematu

Skleiłem na szybko kilka fragmentów pokazujących detale jak bujające się drzewa, animacje npc, miejscowke z trailera 2012 i inne pierdoły które na screenach mogą być mało widoczne.

Polecam obserwować litery na szyldzie kina w 9 sekundzie. Dat popup :D

Ale plujący na mnie murzyn w 2:15 GOTY

Opublikowano

Halo Reach i ODST nie warte kupna :whistling: ciekawych rzeczy można się tutaj dowiedzieć.

Reach to imo najlepsze halo ( chodzi mi o kampanie) sam fakt tego, że każdy doskonale znał zakończenie mocno dawało radę.

Opublikowano

Rach jeszcze przelknalem, pomimo (pipi)owego multi, perkow itp, ale ODST to juz byl totalny balas. Singiel slaby, nudny i prze-brzydki. Jezeli chodzi o single zreszta, to PS3 ma wiecej tytulow, ktore zapadly w pamieci, z ta roznica, ze prawie nigdy nie mialy dobrego multi.

Pisanie, ze Sony jest w (pipi)e na ten czas, przez The Order, Drive Club, Uncharted i TLOU, bo MS pokaze 4 czesci Halo, ktore kupia tylko najbardziej zagorzali fani gry jest z lekka smieszne.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie wiesz tego, do poki gry nie wyjda. Dwie ostatnie czesci Gearsow to byly flaki z olejem, a pod wzgledem singla mimo wszystko zawsze stawialem przed nimi Uncharted 2. Licze najbardziej na tego typu zapowiedzi, dodatkowo chcialbym zobaczyc HALO 5 i QB. Mam nadzieje, ze Sony tez czyms zaskoczy. Zamiast remastera TLOU, chcialbym zobaczyc 2ke np.

Edytowane przez easye

Opublikowano

eaysye (pipi) czytac sie Ciebie nie da. Zluzuj majty choragiewko.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Choragiewko? przekop wszystkie tematy console wars, bo nie wiem w ktorym momencie niby zmienilem zdanie...

Mazzeo, wiesz dokladnie od jakiego momentu, od czasu wydania Nextgena 720p.

Uratowac sytuacje moglyby potezne gry, pokroju Horizon 2, Gearsy'ow, QB, Halo 5, a nie remastery Halo 1-4...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Sytuacja z The Order przypomina Driveclub - wygląda spoko, ale jak pokazana będzie Forza Horizon 2 i nowe Gearsy to raczej nie bedzie co zbierać.

Tia, juz to widzę. Bo czarny premier to takie genialne studio. Tak samo jak pcf i ich genialny Judgement :D
Opublikowano

Choragiewko? przekop wszystkie tematy console wars, bo nie wiem w ktorym momencie niby zmienilem zdanie...

Uratowac sytuacje moglyby potezne gry, pokroju Horizon 2, Gearsy'ow, QB, Halo 5, a nie remastery Halo 1-4...

Remastery trylogii to ciekawszy motyw niż TLOU HD o którym piszesz. I Uncharted który wyjdzie w 2015.

Opublikowano

Dla Ciebie. Nawet wydaje mi sie, ze wiecej sprzeda sie remasterow TLOU niz Halo 1-4, z tego powodu, ze wiekszosc osob przesiadajacych sie z 360tki mimo wszystko nie mialo okazji go ograc (dodatkowo ma takze swietny multiplayer). Halo 1 sprzedalo sie chyba bardzo slabo, na forum kupili ta szpile tylko fani, z sentymentu. Tez kupilem, by po 2 dniach oddac do sklepu. Niestety, gra nie dzwignela proby czasu i w cos co gralo sie swietnie 12 lat temu dzisiaj juz sie dobrze nie gra.

W tym roku czekam tylko na nadchodzace multiplatformy, ewentualnie bez zbednej podjarki oczekuje pierwszych ocen The Order i Drive Club (tu akurat po ostatnich gameplaycha znowu mocno zaczalem liczyc na ta gre). Jezeli na konsole MS nie pokaze sie Horizon 2 to niestety, ale ten rok do udanych raczej nie bedzie.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wróce jeszcze do Watch Dogs i skopiuje posta z innego tematu

Skleiłem na szybko kilka fragmentów pokazujących detale jak bujające się drzewa, animacje npc, miejscowke z trailera 2012 i inne pierdoły które na screenach mogą być mało widoczne.

filmik z WD

Polecam obserwować litery na szyldzie kina w 9 sekundzie. Dat popup :D

Ale plujący na mnie murzyn w 2:15 GOTY

Nawet na PC wygląda to słabo, szkoda. Najlepsza i tak jest fizyka tej piłki co dzieciak kopie o ściane :teehee:

Opublikowano

mazzeo zrob sie kanapke z tortexem, wyjdz na swieze powietrze, zapal fajne/wypij piwo i powspominaj czasy kiedy to generacje temu przez jakis czas x360 bylo godna konkurencja na ps3, teraz macie slabsza i gorsza konsole z gorszymi exami - tego nie przeskoczycie, nawet wasze flagowe serie czyli gyrosy i halo robia juz inne teamy wiec nawet i one beda gorsze

Opublikowano

Remastery trylogii to ciekawszy motyw niż TLOU HD o którym piszesz. I Uncharted który wyjdzie w 2015.
To zależy. Z jednej strony lepiej ogrywac remaster 4 gier jak jednej na dodatek gier juz wiekowych, co daje dobra okazje ludziom do nadrobienia. Z drugiej strony takie halo 1 to już nieźle kupsko, gra nie wytrzymała próby czasu. Ogrywalem jakies 3 4 lata temu i nie dałem rady. Co do dwójki to nie wiem, ale zamierzam się spróbować. Natomiast TLOU wciąż jest rajcowne.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Taka sama prawda jest to , ze Crash to teraz crapiszcz ktory nie wytrzymal proby czasu. 

Opublikowano

Taka sama prawda jest to , ze Crash to teraz crapiszcz ktory nie wytrzymal proby czasu.

no spoko. Tylko jak to się ma do dyskusji halo remaster vs. Tlou remaster ?
Opublikowano

FFX - 12 letnia gra, remaster hd lubie nawet bardziej niz oryginal, nie tylko przetrwala probe czasu ale tez pokazala jak beznadziejne jrpg robi sie teraz

Okami - 8letnia gra, remaster gniecie jakies 95% innych gier jakie wyszly na tej generacji

Crashe - ogrywalem jakis czas temu na vicie - dalej sa swietne i miodne jako platformer

Opublikowano

To bylo odnosnie tego, ze Halo nie znioslo proby czasu Bzdura okrutna. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

FFX - 12 letnia gra, remaster hd lubie nawet bardziej niz oryginal, nie tylko przetrwala probe czasu ale tez pokazala jak beznadziejne jrpg robi sie teraz

Okami - 8letnia gra, remaster gniecie jakies 95% innych gier jakie wyszly na tej generacji

Crashe - ogrywalem jakis czas temu na vicie - dalej sa swietne i miodne jako platformer

Są pewne gatunki, które starzeją się mniej od innych. Szczególnie, kiedy jRPG bardzo mało postąpił w tej generacji, a FPS to jest "the thing" w ciągu poprzednich prawie 10 lat. Okami (a więc przygodówka na miarę Zeldy) miała już wyznaczone swoje ramy już za czasów ALtTP i nie trzeba wiele dokładać, by gra była ekstremalnie zabawna.

Opublikowano

mazzeo zrob sie kanapke z tortexem, wyjdz na swieze powietrze, zapal fajne/wypij piwo i powspominaj czasy kiedy to generacje temu przez jakis czas x360 bylo godna konkurencja na ps3, teraz macie slabsza i gorsza konsole z gorszymi exami - tego nie przeskoczycie, nawet wasze flagowe serie czyli gyrosy i halo robia juz inne teamy wiec nawet i one beda gorsze

lol Ficuś przecież ty nie masz nawet ps4 to o jakich eksach mówisz?

Opublikowano

Dobra wiemy easye od jakiegoś czasu xbox ch.uj sony goty.

U ciebie totalnie na odwrót, Forzy nie widziałeś, Gearsów też, ale już z góry wiadomo, że lepsze od DriveClub i the Order :teehee:

Opublikowano

Patrząc na sprzedaż konsol z zeszłego tygodnia zaczynam mieć wątpliwości że xbox one wyprzedzi w tym roku WiiU. A xkmioty dalej nie potrafią się pogodzić z faktem że PS4 zdominuje rynek podobnie jak ps2.

PS4-logo.png 111,557

3DS-logo.png 85,245

XOne-logo.png 48,669

PS3-logo.png 41,602

WiiU-logo.png 34,278

PSV-logo.png 27,359

X360-logo.png 25,658

PSP-logo.png 10,793

Wii-logo.png  8,100

Edytowane przez Andrew21

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.