Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

To bylo odnosnie tego, ze Halo nie znioslo proby czasu Bzdura okrutna. 

Bo nie zniosło, fpsów już takich się nie robi, a Halo jest totalnie nudne i wtórne. Ale kiedyś fpsy były po prostu inne.

Choragiewko? przekop wszystkie tematy console wars, bo nie wiem w ktorym momencie niby zmienilem zdanie...

Mazzeo, wiesz dokladnie od jakiego momentu, od czasu wydania Nextgena 720p.

Uratowac sytuacje moglyby potezne gry, pokroju Horizon 2, Gearsy'ow, QB, Halo 5, a nie remastery Halo 1-4...

Remastery trylogii to ciekawszy motyw niż TLOU HD o którym piszesz. I Uncharted który wyjdzie w 2015.

Jakby przed Halo zapowiedzieli trylogię Uncharted w HD to pewnie beka by nie miaa końca, no ale w końcu mówimy o wersjach HD na xboxa, tutaj jest już ok :sweat:

Edytowane przez Moldar

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Anczarted nie potrzebuje reedycji HD by byla z niego beka.

Opublikowano

To bylo odnosnie tego, ze Halo nie znioslo proby czasu Bzdura okrutna.

Bo nie zniosło, fpsów już takich się nie robi, a Halo jest totalnie nudne i wtórne. Ale kiedyś fpsy były po prostu inne.

no własnie, robi się teraz gów.no pokroju coda, bf czy moha który jest naładowany 'epickoscią' żeby ludzie, którzy nie zaznali dobrego fpsa czyli takiego raczej slow paced z eksploracją i zbieraniem potrzebnych rzeczy (klucze np) - nie usnęli. Niestety czasy się zmieniły, teraz coś, co nie przypomina coda jest od razu nudne. Smutne to jest.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie wiesz tego, do poki gry nie wyjda. Dwie ostatnie czesci Gearsow to byly flaki z olejem,

Hahaha chorągiewko marna, w trójkę dalej grają ludzie na necie, tyle lat po premierze. Dodatkowo nie są przemuszeniu do tego, wyłączonymi serwerami poprzednich części.

Judgement to błąd. Nie bez przyczyny PCF zmienili nazwę

Opublikowano

Nie wiesz tego, do poki gry nie wyjda. Dwie ostatnie czesci Gearsow to byly flaki z olejem,

Hahaha chorągiewko marna, w trójkę dalej grają ludzie na necie, tyle lat po premierze. Dodatkowo nie są przemuszeniu do tego, wyłączonymi serwerami poprzednich części.

XqPybdw.png

Opublikowano

Adi, a nie korci cie odpalic WD w 4K na Ultra?

Ale chciałeś być tu złośliwy czy co bo nie rozumiem?

Swoją drogą wiesz jak mi ten niezoptymalizowany szrot chodzi? :P

lepiej niż będzie chodził na PS4

Opublikowano

Po pierwszym pokazie The Order byly zarzuty ze to korytarzyk. Oczywiscie tworcy sie bronili ze wybrali taki moment a beda tez bardziej otwarte etapy, no i co teraz pokazali? Znowu strzelanie gdzies w ciasnej jak pizda uliczce z rozwieszonym praniem nad glowami. A po calej ''akcji'' bohaterowie wchodza do jakies ciemnej kanciapy. No i cinematic experience pelna geba jak podczas 2min gameplayu mamy 2 przerywniki filmowe :D Dobra gra dla przecietnego Janusza, ehem znaczy sie posiadacza Plejstejszyn.

A co do trzecich Gearsow to juz pierwszy etap mial wiecej do zaoferowania niz polowa Uncharted.

Pozdrawiam

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Chciałbys w to zagrac na Xbone ,wtedy byłby to nowy za(pipi)isty Ex

Opublikowano

Crashe - ogrywalem jakis czas temu na vicie - dalej sa swietne i miodne jako platformer

Gry od mistrzów z ND zawsze dobre. Szczegolnie Crash Team Racing.
Opublikowano

kiepski klon Gearsów z paskami rozczarowanie, nudne i grafika jedynie poprawna, klimat ? no jak kolesie walą z laserków blasterków na pewno...  :yucky:  no ale paski 1886 będzie można godnie postawić na półce obok innego klonu GoW:

7395620100714_222825_0_big.jpg

:)

Opublikowano

haven jakie zarzuty, dobrze, że w Girsach są rozległe tereny, kilka dróg do celu i swoboda... i zero lokacji w pomieszczaniach.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

lol, ci dalej dyskutują o pasach 1886. Ta gra chyba jednak coś w sobie ma, że za każdym razem jak pokażą materiał, to jest burza w CW.

Tak w ogóle to dziwne, że nikt jeszcze nie wyśmiał wypowiedzi xbotowego Yusufa Mehdi sprzed tygodnia, gdzie na pytanie czemu obecnie PS4 sprzedaje się lepiej od Xbona, ten odpowiedział, że to dlatego, iż posiadacze X360 są bardziej zadowoleni ze swej konsoli niż ci z PS3 i są mniej chętni do zupgradeowania na next gena.

XDDDDD

Opublikowano

kiepski klon Gearsów z paskami rozczarowanie, nudne i grafika jedynie poprawna, klimat ? no jak kolesie walą z laserków blasterków na pewno...  :yucky:  no ale paski 1886 będzie można godnie postawić na półce obok innego klonu GoW:

7395620100714_222825_0_big.jpg

:)

ale sunset overdrive, kolorowy klon infamous dla dzieci juz jaranko.
Opublikowano

Tak tak Adi juz przerabialismy minimalne wymagania dla tej gry, byla niezla beczunia.

Z drugiej strony nie szkoda Ci grac w ochlapa?

To tak nazywasz multiplatformy ktore maja nizsza rozdzielczosc i mniej niz 60fps, na konsolach.

A sam teraz grasz w ochlapa, na gafie co drugi gra w 4K i 60fps

A teraz odpowiedz do reszty

ODPIEEDOLCIE SIE OD BATTLEFIELD 4, TO JEST DOBRA GRA KTORA NIE MA KONKURENCJI.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

BATTLEFIELD 4, TO JEST GRA KTORA NIE MA KONKURENCJI.

Jeśli chodzi o ilość bugów to tak.
Opublikowano

BATTLEFIELD 4, TO JEST GRA KTORA NIE MA KONKURENCJI.

Jeśli chodzi o ilość bugów to tak.
Ale to nie wina developera tylko wydawcy, gdyby mieli na zrobienie gry tyle ile maja srednio producenci na zrobienie gry to bylby to szpil w pyte.

A tu klepia co rok nowego + 2736383 dlc, i mimo bugow ktore byly i sa to nie ma lepszego wojennego fpsa na zadnej platformie.

Opublikowano

Ms miało pomysł na swój sprzęt, a po roku od e3 został tylko słabszy od ps4 bubel.

Opublikowano

Tak tak Adi juz przerabialismy minimalne wymagania dla tej gry, byla niezla beczunia.

Z drugiej strony nie szkoda Ci grac w ochlapa?

To tak nazywasz multiplatformy ktore maja nizsza rozdzielczosc i mniej niz 60fps, na konsolach.

A sam teraz grasz w ochlapa, na gafie co drugi gra w 4K i 60fps

A teraz odpowiedz do reszty

ODPIEEDOLCIE SIE OD BATTLEFIELD 4, TO JEST DOBRA GRA KTORA NIE MA KONKURENCJI.

Oficjalne wymagania to troche bzdura skoro mogę nagrywać na podkręconym i5 2500k i radeonie 7950 w ustawieniach ultra nie sądzisz?

Nie gram już, nagrałem filmik, zrobilem screeny, sprawdziłem jak wygląda, zrobiłem kilka misji żeby sprawdzić gameplay i jest średniak a najlepszym co WD ma do zaoferowania jest mini gra Spider Tank wg mnie.

Opublikowano

Ale ja pisze o singlu. Wiadome, ze multi nie ma konkurencji, ale akurat sam w TPP w ofole nie grywalem. Mozesz sibie sprawdzic statystyki, cala trylogia pewnie mniej godzin niz w Reachu, ktory srednio mi sie podobal.

I tak Bluber, GOW takze dla mnie przed Gearsami, tam przynajmniej zmieniali sie bosowie, akcje w kazdej czesci powodowaly opad szczeny, w Gearsach niestety ciagle strzelam do tych samych przeciwnikow, a jedyna roznorodnoscia w ostatnich 2 czesciach to byl finalowy boss po 10h gry (judgment to już było totalne dno).  

Edytowane przez easye

Opublikowano

W Judgement nie gralem ale piszac, ze trojka to flaki z olejem robisz z siebie idiote. Tyle i tylko tyle. Dodajac do tego kupno next-gena dla BFa i Fify robisz z siebie posmiewisko. Po prostu nie kontynuuj, bo nie masz jak wyjsc z tego obronna reka.

Opublikowano

Powiedzial koles, który scalakowal Knacka i jara się seria Assasins Creed.

:teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dwójka i trójka Girsów różnią się jakoś od jedynki, czy to też wejście do areny i zabijanie kilku fal locustów i przejście do następnej areny?

Opublikowano

Powiedzial koles, który scalakowal Knacka i jara się seria Assasins Creed.

:teehee:

Ja nie zmieniam zdania byle przypodobac sie baranom w Console Wars ;] Tak jak pisalem, Knack dla mnie jest dobra gra, po prostu. A jezeli chodzi o AC to jaralem sie jedynka i dwojka. Milosc do gowien od EA zle na Ciebie wplywa.

Opublikowano

Dwójka i trójka Girsów różnią się jakoś od jedynki, czy to też wejście do areny i zabijanie kilku fal locustów i przejście do następnej areny?

W tej chwili opisałeś 99,999999999999% gier akcji.

Tak, w każdej części szczelasz do przeciwników ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.