Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ins, Ty po prostu masz problemy z czytaniem i wysysasz sobie rzeczy z palca. Poza tym trzeba być albo niedorozwiniętym, albo nie mieć prywatnego zycia by komus zarzucać probe przypodobania się ludziom z forum o gierkach :teehee: Możesz mi powiedzieć, w którym momencie zmieniłem zdanie ? Bo dla mnie zawsze singiel Uncharted 2>singiel w Gearsach.

Podobnie jak HALO 1 Anniversery - kupa, która oddalem po 2 dniach.

Podobnie, jak fakt, ze multi tylko na 360tce, przez lepsze multiplatformy i fajniejsze gry (choć w trylogie Gearsow lacznie przegrałem może z 20h).

Przez pare lat wspieralem konsole MS, ba - nawet Xboxa stawia przed PS2, 8 lat ciora na 360tce  (Xbot, Fanboy), nagle jak wychodzi konsola, która jest technologicznym bublem, ma problem z multiplatformami, grami w HD, gorszy software a caly marketing, PR i polityka firmy pokazuje mi srodkowy palec  - gdy pierwszy raz od 15 lat jako podstawowa platformę wybieram konsole SONY - fanboy, choragiewka!  :ninja:

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Nie wiesz tego, do poki gry nie wyjda. Dwie ostatnie czesci Gearsow to byly flaki z olejem,

Hahaha chorągiewko marna, w trójkę dalej grają ludzie na necie, tyle lat po premierze. Dodatkowo nie są przemuszeniu do tego, wyłączonymi serwerami poprzednich części.

Judgement to błąd. Nie bez przyczyny PCF zmienili nazwę

Ale ja pisze o singlu. Wiadome, ze multi nie ma konkurencji, ale akurat sam w TPP w ofole nie grywalem. Mozesz sibie sprawdzic statystyki, cala trylogia pewnie mniej godzin niz w Reachu, ktory srednio mi sie podobal.

I tak Bluber, GOW takze dla mnie przed Gearsami, tam przynajmniej zmieniali sie bosowie, akcje w kazdej czesci powodowaly opad szczeny, w Gearsach niestety ciagle strzelam do tych samych przeciwnikow, a jedyna roznorodnoscia w ostatnich 2 czesciach to byl finalowy boss po 10h gry (judgment to już było totalne dno).  

Te klaperstwo tak Ci na mózg siadło, że konfabulujesz jak 90 letni kombatant.

Opublikowano

Inaczej, chodzi o postawe, rozumiesz juz ? Wczesniej bylem przykladnym betonem xboxowym, teraz jestes przykladnym betonem plejstejszonowym. Rozumiesz juz ? 

Zaraz sie dowiemy od wcale nie zmieniajacego frontu, ze Horda tez byla zbedna i nie jest potrzebna w The Order. No ale jak dodadza ten tryb w patchu nic tylko czekac na podjarke naszego fana Fify.

Opublikowano

Seria Girsów ma chyba największy roster przeciwników jaki widziałem na zeszłej generacji konsol, co jest dla mnie jedną z największych zalet serii, ale nawrócony klapers easye będzie w żywe oczy wpierał, że jest inaczej.

Jakbym nie wiedział kim jesteś, to bym napisał, że żadnego Girsa na oczy nie widziałeś, nosz ******* XD

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

tak, tak, szegolnie bosow bylo od za(pipi)ania! Z 3ka moze troche przesadzam, ale powaznie po 2ce nie bylo tam wielu zmian i gra nie zaskoczyla w singlu niczym. Judgement to juz w ogole byla kupa, ktora konczylem na sile.

Inaczej, chodzi o postawe, rozumiesz juz ? Wczesniej bylem przykladnym betonem xboxowym, teraz jestes przykladnym betonem plejstejszonowym. Rozumiesz juz ? 

Zaraz sie dowiemy od wcale nie zmieniajacego frontu, ze Horda tez byla zbedna i nie jest potrzebna w The Order. No ale jak dodadza ten tryb w patchu nic tylko czekac na podjarke naszego fana Fify.

No byłes, ja nie bylem. I jakbys przekopal sie przez wszystkie watki CW ostatnich lat, dowiedzialbys sie dlaczego wybralem 360tke. Dla lepszych multiplatform (lepszej FIFY), przez lepszy soft konsoli (samo korzystanie z PS3 wqrwia), przez online itp. Ale nigdy nie twierdzilem, ze PS3 ma slabe gry, bo od lat powtarzam, ze jezeli chodzi Single Player, to gry na konsoli SONY robily na mnie o wiele lepsze wrazenie. Rozumiesz juz ?

A to, ze 90% spedzalem przy multiplatformach, to inna sprawa, dlatego nie bede juz wspominal o exclusivach i porownywal 3 marki, do tony gier.

I znowu to samo, jak o trybie Single Player, Ty o multi. Horda w Gearsach byla za(pipi)ista.

I powtorze po raz kolejny - nie jara mnie The Order (poza grafa) poki co, ba - uwazam, ze przez brak kooperacji, jakiegokolwiek multiplayera, hordy ta gra moze skonczyc tak samo jak Infamous. Moze tez przez wiek, moze przez brak czasu na gre ogolnie nie podniecam sie juz zapowiedziami jak kiedys, nie wyczekuje gier i nie zastanawiam sie ktora jaka ocene moze zdobyc. Wyjdzie, sie zobaczy. Konsola to nie cyrograf, jak zaczna wychodzic prawdziwe hity na One (nie giery pokroju Dead Rising, gdzie nie skonczylem ani jednej czesci, Roslinki, czy inne gry wpisywane chyba na sile), a na konsoli Sony nadal bedziemy dostawac gierki 6/10 to pewnie dokupie dla exclusiviow, bo raczej nie zmienilbym nextgena, by pozniej czytac ze Project C.A.R.S, BF, Destiny, nowy MGS i inne szpile w 729p.

Edytowane przez easye

Opublikowano

eaysye (pipi) czytac sie Ciebie nie da. Zluzuj majty choragiewko.

Jak ktoś nie zmienia zdania to jest betonem, jak ktoś obiektywnie dochodzi do wniosku że PS4 jest jednak lepsze niż Xbone, to jest chorągiewką. Śmieszny świat gimbotów. :teehee:

Opublikowano

Już nie chodzi o konsole ale o dopie.rda.lanie się do każdej rzeczy z wrogiego obozu.
Ja rozumiem że ktoś woli konsolę  Y bo coś tam mu odpowiada, ale na miłość ile może być w tym jadu? 

Pozdrowionka

Kochajcie się bracia.

Opublikowano

Mogłeś easye się wycofać z tych bredni, ale ciągniesz dalej te bzdury, to wrzucam poglądowo listę przeciwników z serii:

Sire Berserker · Boomer (ButcherFlame BoomerGrinderMaulerMauler EliteSavage Boomer,Tremor) · Drone (Beast RiderBolterCleaver TheronCyclopsFlame GrenadierGrappler,GrenadierGrenadier EliteGunnerHunterHunter EliteMinerPalace GuardRagerSniper,SpotterSavage DroneSavage GrenadierSavage Grenadier EliteSavage HunterSavage MarauderSavage TheronTheron EliteTheron GuardTheron Sentinel) · Kantus (Armored KantusSavage Kantus) Hollow Creatures Bloodmount · Brumak · Corpser · Digger · Gas Barge · Heart Leech · Hydra · Kryll · Leviathan ·Mangler · Nemacyst · Reaver · Riftworm · Rock Worm · Seeder · Serapede · Shibboleth · Shrieker· Siegebeast · Tempest · Ticker · Torture Barge · Wretch Lambent Imulsion · Lambent Berserker · Lambent Brumak · Lambent Drone · Lambent Drudge · Lambent Gunker · Lambent Leviathan · Lambent Polyp · Lambent Stalk · Lambent Wretch Former

Robisz z siebie pajaca.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Dwójka i trójka Girsów różnią się jakoś od jedynki, czy to też wejście do areny i zabijanie kilku fal locustów i przejście do następnej areny?

W tej chwili opisałeś 99,999999999999% gier akcji.

Tak, w każdej części szczelasz do przeciwników ;)

Ale on napisał, że się tylko strzela.

Ja właśnie przechodzę sobie znowu Uncharted 2 no i widocznie jest w tym 0,00000000001 %  bo jest tam strzelanie, skakanie, proste zagadki, uciekanie w głąb ekranu.

No co do Gearów to lubię tą serię ale fakt w singlu jest strasznie monotonia 97 % to odpieranie fal przeciwników , 3 % to naciskanie wajchy/guzika do drzwi / bram / wind.

Opublikowano

No ale w Uncharted się strzela. 

No ale nie tylko, a Figaro pisał, czy w Gearsach 2 i 3 robi się coś innego.

Opublikowano

Dwójka i trójka Girsów różnią się jakoś od jedynki, czy to też wejście do areny i zabijanie kilku fal locustów i przejście do następnej areny?

singiel dwójki to najlepsza gra akcji tamtej generacji. Poza końcowym boss to gierka 9+

Opublikowano

ODPIEEDOLCIE SIE OD BATTLEFIELD 4, TO JEST DOBRA GRA KTORA NIE MA KONKURENCJI.

ale sunset overdrive, kolorowy klon infamous dla dzieci juz jaranko.

Klapy niszczą dzisiaj system hahahah matka wie że ćpacie ?

Bugfield 4 dobra gra xD serio jeżeli to jest dla ciebie dobra gra, to w sumie wyjaśnia twoja "wiedzę" na temat gier, bólu dupy o SO nie chce mi sie komentować bo jeżeli ktos mówi ze to klon infamousa to ma chyba siano zamiast mózgu

Opublikowano

singiel dwójki to najlepsza STRZELANINA tamtej generacji. Poza końcowym boss to gierka 9+

fixd, najlepszy singiel gry akcji to the Last of Us, ew Uncharted 2.

Opublikowano

Tak, dwojka tak.

Mogłeś easye się wycofać z tych bredni, ale ciągniesz dalej te bzdury, to wrzucam poglądowo listę przeciwników z serii:

Sire Berserker · Boomer (ButcherFlame BoomerGrinderMaulerMauler EliteSavage Boomer,Tremor) · Drone (Beast RiderBolterCleaver TheronCyclopsFlame GrenadierGrappler,GrenadierGrenadier EliteGunnerHunterHunter EliteMinerPalace GuardRagerSniper,SpotterSavage DroneSavage GrenadierSavage Grenadier EliteSavage HunterSavage MarauderSavage TheronTheron EliteTheron GuardTheron Sentinel) · Kantus (Armored KantusSavage Kantus) Hollow Creatures Bloodmount · Brumak · Corpser · Digger · Gas Barge · Heart Leech · Hydra · Kryll · Leviathan ·Mangler · Nemacyst · Reaver · Riftworm · Rock Worm · Seeder · Serapede · Shibboleth · Shrieker· Siegebeast · Tempest · Ticker · Torture Barge · Wretch Lambent Imulsion · Lambent Berserker · Lambent Brumak · Lambent Drone · Lambent Drudge · Lambent Gunker · Lambent Leviathan · Lambent Polyp · Lambent Stalk · Lambent Wretch Former

Robisz z siebie pajaca.

Sam jestes pajac. Teraz napisz mi ilu przeciwnikow doszlo od 1dynki do ostatniej czesci od PCF.

Już nie chodzi o konsole ale o dopie.rda.lanie się do każdej rzeczy z wrogiego obozu.

Ja rozumiem że ktoś woli konsolę  Y bo coś tam mu odpowiada, ale na miłość ile może być w tym jadu? 

Pozdrowionka

Kochajcie się bracia.

Czekam, az kiedys Twoj post wniesie cokolwiek do dyskusji. Bo poki co to wyglada tak - "nie podba mi sie A,B,C" - "easye - skoncz juz, jestes fanboyem". Nie podoba mi sie 720p - "easye nie trolluj". Pomijam juz fakt, ze gdyby nie przypierdalanie sie milionow osob na calym swiecie do MS, mielibysmy teraz konsole Allways Online, z blokada uzywek i przymusowym Kinectem, ktorego 3/4 osob nie chce.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No w girsach były różne motywy:
-skradania
-oświetlania drogi 
-eksploracji na kilka sposobów
-walki na pojazdach
-elementy z działkami

Poza tym mieć do Gearsów pretensję że się strzela to tak jak gdyby wieszać psy na "wyścigówce" za zbyt dobry model jazdy.

Opublikowano

Z filmików z Order wieje taka sama nudą jak z filmików z Gears'ów więc nie wiem o co się co poniektórzy czepiają.

Opublikowano

easye:

Don punktuje twoje brednie, a ty dalej swoje xD Dokladnie o to mi chodzilo.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Z filmików z Order wieje taka sama nudą jak z filmików z Gears'ów więc nie wiem o co się co poniektórzy czepiają.

The Order może będzie spoko.

Dziwi tylko brak multi, wszak to było najmocniejszą stroną Gearsów.

Opublikowano

-skradania

-oświetlania drogi 

-walki na pojazdach

-elementy z działkami

Poza tym mieć do Gearsów pretensję że się strzela to tak jak gdyby wieszać psy na "wyścigówce" za zbyt dobry model jazdy.

Ale nikt nie ma pretensji. Poraz 3 piszę, że Figaro się pytał o zróżnicowanie nie licząc strzelania.

Co rozumiesz przez eksplorację na kilka sposobów, jak nawet postać nie mogła podskoczyć na 30 cm ?

No to jeżeli w Gerach była ekspoloracja to Uncharted 2 jest w takim wypadku olbrzymią grą o szukaniu skarbów, eksplorowaniu grobowców i świątyń.

No ale elementy z działkami to też strzelanie, dlatego nie wypisywałem tego też w Uncharted.

Moim zdaniem Gearsy jakos strzelanina to świetna gra ale upierać się, że jest różnorodna w gameplayu to naprawdę trzeba być zaślepionym fanboyem.

Opublikowano

Dokladnie - zreszta kto sie przypiesza do calej seri. 1 i 2ka to gry z najwyszej polki, pozniej niestety mielismy tendencje spadkowa, do totalnie wypalonego kotleta z brakiem pomyslow na rozgrywke. O tym jest rozmowa. Wiem, ze przeciwnikow bylo duzo, ale 3/4 z tych przeciwnikow byla juz w Gearsach 1 i 2 w 2006r.

Edytowane przez easye

Opublikowano

-skradania

-oświetlania drogi 

-walki na pojazdach

-elementy z działkami

Ale nikt nie ma pretensji. Poraz 3 piszę, że Figaro się pytał o zróżnicowanie nie licząc strzelania.

Co rozumiesz przez eksplorację na kilka sposobów, jak nawet postać nie mogła podskoczyć na 30 cm ?

No to jeżeli w Gerach była ekspoloracja to Uncharted 2 jest w takim wypadku olbrzymią grą o szukaniu skarbów, eksplorowaniu grobowców i świątyń.

No ale elementy z działkami to też strzelanie, dlatego nie wypisywałem tego też w Uncharted.

Moim zdaniem Gearsy jakos strzelanina to świetna gra ale upierać się, że jest różnorodna w gameplayu to naprawdę trzeba być zaślepionym fanboyem.

No nie jest jakoś mega urozmaicone ale to raczej na "plus".

Opublikowano

No czy to plus to już kwestia gustu, ja np znacznie wolę gry action-adventure niż czyste strzelaniny, które nie mają praktycznie, żadnych innych elementów gameplayu.

Tak więc Figaro jeżeli jedynka Gearsów Ciebie nie przekonała ze względu na mało urozmaicony gameplay tak 2 i 3 też tego nie zrobią.

Opublikowano

Wszystko to kwestia gustu.

Ja np. nigdy nie wkręciłem się mocno w Gearsy ani Uncharteda, choć posiada-m/łem obydwie serie.

Opublikowano

singiel dwójki to najlepsza gra akcji tamtej generacji. Poza końcowym boss to gierka 9+
ja bym się pokusił nawet o 10-/10. Ale seria gyrosow to niestety jedyny as w rękawie x360tki.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.