Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Apropo Ratcheta, Sony przywłaszczyło sobie taki znak towarowy: "Fluster Cluck". Łatwo pomylić z Cluster Fuck, co od razu przywodzi na myśl kolejny, zboczony podtytuł dla gry Ratcheta. Oby na PS4 :3

http://tmsearch.uspto.gov/bin/showfield?f=doc&state=4802:xd5q8q.2.1

edit. w sumie niezbyt zboczony, ale wciąż pasuje.

Edytowane przez Figaro

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

figaro ty chyba nie wiesz co oznacza cluster fuck, skoro uwazasz to za zboczone hasło

Opublikowano

Figaro, to trademark zarejestrowany przez Sony DADC (Digital Audio Disc Corporation), a nie SCE więc nie napalaj się na Ratcheta.

Opublikowano

figaro ty chyba nie wiesz co oznacza cluster fuck, skoro uwazasz to za zboczone hasło

zedytowałem przed twym postem

Nie niszcz mi marzeń, Szczurek.

Opublikowano

O ile dobrze kojarze to powstaje ekranizacja Ratcheta, takze to raczej oczywiste ze Sony bedzie chcialo wydac jakas gre z serii w podobnym okresie.

Opublikowano

O ile dobrze kojarze to powstaje ekranizacja Ratcheta, takze to raczej oczywiste ze Sony bedzie chcialo wydac jakas gre z serii w podobnym okresie.

Byle z dopieszczoną, a nie jakimś crapem na szybko.

Opublikowano

Insomniac jest ostatnio wszędzie, więc pewnie to oni będą dalej robić Ratcheta, kochają to uniwersum, więc z pewnością będą chcieli kontynuować prace.

Opublikowano

next gen eksperjence

454214461_75.jpg

Czy ty właśnie porównałeś direct feed ze streamem twitcha?

Opublikowano

ODPIEEDOLCIE SIE OD BATTLEFIELD 4, TO JEST DOBRA GRA KTORA NIE MA KONKURENCJI.

ale sunset overdrive, kolorowy klon infamous dla dzieci juz jaranko.

Klapy niszczą dzisiaj system hahahah matka wie że ćpacie ?

Bugfield 4 dobra gra xD serio jeżeli to jest dla ciebie dobra gra, to w sumie wyjaśnia twoja "wiedzę" na temat gier, bólu dupy o SO nie chce mi sie komentować bo jeżeli ktos mówi ze to klon infamousa to ma chyba siano zamiast mózgu

No ok, widze ze robisz za klauna w cyrku botkow, to prosze powiedz mi w jaka inna gre moge grac w takich klimatach jak te w Battlefielda

Opublikowano

Figaro: Jemu chodzi chyba o uboższe stroje względem jakiś wcześniejszych materiałów promocyjnych.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

next gen eksperjence

454214461_75.jpg

Czy ty właśnie porównałeś direct feed ze streamem twitcha?

Zrobil to XDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Stroje na dole są poważniejsze, mroczniejsze i bardziej epickie.

9/10 na wejściu.

Opublikowano

Figaro: Jemu chodzi chyba o uboższe stroje względem jakiś wcześniejszych materiałów promocyjnych.

Czy ja wiem czy uboższe, po prostu inne. Laska zamiast spódnicy ma spodnie, a kolesie mają teraz więcej guzików :P

Opublikowano

Czy ja wiem czy uboższe, po prostu inne. Laska zamiast spódnicy ma spodnie, a kolesie mają teraz więcej guzików :P

Żartujesz? Te u góry są dużo bardziej szczegółowe.

Opublikowano

Żartujesz? Te u góry są dużo bardziej szczegółowe.

Ano, są.

Opublikowano

Bugfield 4 dobra gra xD serio jeżeli to jest dla ciebie dobra gra, to w sumie wyjaśnia twoja "wiedzę" na temat gier, bólu dupy o SO nie chce mi sie komentować bo jeżeli ktos mówi ze to klon infamousa to ma chyba siano zamiast mózgu

No ok, widze ze robisz za klauna w cyrku botkow, to prosze powiedz mi w jaka inna gre moge grac w takich klimatach jak te w Battlefielda

No ok, widzę że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem i ogolnie coś nie tak z głową

Battlefield nie jest grą dobrą, to nawet nie leżało koło dobrej czy średniej gry

Jest to mega zbugowany bubel i tylko podziwiać osoby które w to zainwestowały pieniądze czy kupiły premium [*]

Najlepsze jest to że fani tej gry maja czelność cisnąć po COD i jej fanach,

A biorąc aspekt techniczny ( bez grafiki) gier to cod zjada tego bubla na śniadanie

Ps

Gardzę obiema ostatnimi odslonami, ale jezeli miałbym w to grać to wolałbym coda niż to coś

Opublikowano

No ok, widzę że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem i ogolnie coś nie tak z głową

Battlefield nie jest grą dobrą, to nawet nie leżało koło dobrej czy średniej gry

Jest to mega zbugowany bubel i tylko podziwiać osoby które w to zainwestowały pieniądze czy kupiły premium [*]

Najlepsze jest to że fani tej gry maja czelność cisnąć po COD i jej fanach,

A biorąc aspekt techniczny ( bez grafiki) gier to cod zjada tego bubla na śniadanie

Ps

Gardzę obiema ostatnimi odslonami, ale jezeli miałbym w to grać to wolałbym coda niż to coś

XDDDD

No jesli dla ciebie gra w ktorej mapy sa wielkosci lotniska w BF4 a pojecie fizyka istnieje tylko podczas rzutu nozem na drugi koniec mapy.... To wyznacznik jakosci to o czym my tu dyskutujemy?

Wpadlem wiec zobaczyc ile masz lat na profilu, oczywiscie wiek ukryty, glownie gimby ukrywaja wiek bo z nich najwieksza beka wiec odpuszczam dalsza dyskusje.

Opublikowano

Gdybyś był choć troche inteligentny no ale kurde tak troszeczkę to zorientowałbyś sie że moje cyferki przy psn&gamertag to rok urodzenia :sorcerer:

To ja odpuszczam dalsza dyskusje bo jesteś nieogarniety i już nie pierwszy raz wypisujesz bzdury, a potem nie chcesz dalej gadać, jak ktoś cię cytuje i zadaje normalne pytania

I tak wole grać w "nie tak bardzo zbugowanego" coda niż to bugfield alpha 4

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Ale bc2 to też był techniczny balas Kubson, tylko że bc2 było grą dobrą w przeciwieństwie do tych nowych crapiszonów.

Opublikowano

Ale bc2 to też był techniczny balas

chyba na konsolach.
Opublikowano

Ale bc2 to też był techniczny balas Kubson, tylko że bc2 było grą dobrą w przeciwieństwie do tych nowych crapiszonów.

Z tym trudno sie nie zgodzic, bc2 byl ostatnim bardzo dobrym Battlefieldem, ale mimo wszystko jesli ktos mowi ze taki CoD:Schronisko dla Psow jest lepszy niz nowy BF4 to wspolczuje takiej osobie.
Opublikowano

Jeżeli znikające bronie,levele,nie działający nóż i wiele innych rzeczy działy się tylko na konsolach to lipa cały czas żyłem w świadomości że na pc było to samo :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.