Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Jeżeli znikające bronie,levele,nie działający nóż i wiele innych rzeczy działy się tylko na konsolach to lipa cały czas żyłem w świadomości że na pc było to samo :D

Było na początku, tak szybko to ogarneli ze zapomnialem, nie wiem jak na konsolach.
Opublikowano

Jeżeli znikające bronie,levele,nie działający nóż i wiele innych rzeczy działy się tylko na konsolach to lipa cały czas żyłem w świadomości że na pc było to samo :D

Było to samo na pc.

Opublikowano

Leci reklama PS3 w TV - "najlepsze gry" - pokazują Minecrafta. Przypomniałem sobie wtedy klapków z forum i śmiechłem :P

Opublikowano

W reklamach muszą trafić do typowych januszy cebulaków, a dla nich symbolem elektronicznej rozrywki jest granie na PC w Minecrafta. Wiadomo - już po przejściu na konsole zobaczą, że to co na PCetowym bezrybiu jest hitem wszech czasów, na konsolach znika w zalewie o wiele lepszych gier i taki Minecraft to zwykły crap. Ale jakiegoś haczyka trzeba użyć.

Opublikowano

W reklamach muszą trafić do typowych januszy cebulaków, a dla nich symbolem elektronicznej rozrywki jest granie na PC w Minecrafta. Wiadomo - już po przejściu na konsole zobaczą, że to co na PCetowym bezrybiu jest hitem wszech czasów, na konsolach znika w zalewie o wiele lepszych gier i taki Minecraft to zwykły crap. Ale jakiegoś haczyka trzeba użyć.

Tak tak, widać to po listach sprzedaży gdzie Minecraft jest na pierwszym miejscu. :thumbsup:

Opublikowano

Tak tak, widać to po listach sprzedaży gdzie Minecraft jest na pierwszym miejscu. :thumbsup:

CoD Pies też, wiec twoim zdaniem to świetna gra? Ah boty i to myślenie ze jak coś się dobrze sprzedaje to nie może być crapem. :turned:

Opublikowano

Widzę, że lubisz wtykać komuś w usta coś czego nie napisał. Typowy plankton. :/

Opublikowano

Że ja wcześniej mało czytałem eurogamera, o ja głupi  :teehee:

Najpopularniejszymi tematami na forach Steama i Bethesdy w dziale The New Order są problemy techniczne z grą. Typowe w takich przypadkach rozchodzenie się obrazu, spadki animacji i doczytywanie się tekstur to tylko skromny wycinek: programistom MachineGames udało się w niesamowity sposób sprawić, że prolog gry, nawet na najmocniejszych komputerach, działa ze stałą szybkością jednej klatki na sekundę, a jak ktoś ma szczęście, to i dwóch. Ba, są i tacy, którym The New Order „wiesza się” jeszcze przed wejściem do menu głównego.

Recepta Bethesdy? „Zainstaluj nowe sterowniki, obniż detale i wyłącz synchronizację pionową”. Problem podobno rzeczywiście leży w sterownikach, lecz nie bieżących, tylko tych, które dopiero mają się ukazać - instalacja testowych wersji beta rozwiązała problemy na niektórych konfiguracjach sprzętowych.

http://www.eurogamer.pl/articles/2014-05-24-wolfenstein-na-pc-obnaza-slabosc-dzisiejszego-id-software

Problemy na PC-tach to były 10 lat temu.

Opublikowano

Dziwne rzeczy, ja przeszedlem W:NWO bez zajakniecia na blaszce. Swoja droga Exact ty to skup sie lepiej na odpieraniu bottersow, od wczoraj sa na fali, jak opetani. Do boju, nie ma opyerdalania sie.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Dziwne rzeczy, ja przeszedlem W:NWO bez zajakniecia na blaszce. Swoja droga Exact ty to skup sie lepiej na odpieraniu bottersow, od wczoraj sa na fali, jak opetani. Do boju, nie ma opyerdalania sie.

Nie widzę żadnego zagrożenia, botki beczą z odgrzewanych kotletów których nikt nie każe im kopywać na PS4 bo będą lepsze gry do ogrania, a botki przy tym walą konia do nie zapowiedzianego Halo HD bo nie mają nic innego w co mogliby grać.

Opublikowano

Przestańcie pie.rdolić farmazony, tylko skupcie się na czymś ważnym - twórca Papers, Please zapowiedział swą następną grę.

tidD2Ti.gif

g5GeZN8.png

Starting on my next game, "Return of the Obra Dinn". 3D 1st person mystery, 1-bit rendering.

My next project will be a 3D first-person mystery game set on an East Indiaman merchant ship in 1808.

http://forums.tigsource.com/index.php?topic=40832.0

Cała naprzód w stronę Erekcji Natychmiastowej.

Opublikowano

Nie ma karabinów, piksele na pół ekranu, indyki nikogo, 2/10.

Opublikowano

Anczarted taki urozmaicony, slabe strzelanie, slabe skakanie, 

http://www.youtube.com/watch?v=GlxxX27SyPk

Czy zaprezentowana powyżej snajperka Dragonov, karabin szturmowy M4, pistolet Dessert Eagle 50AE, shotguny Moss oraz SPAS12 i granatnik RPG też brzmią i zachowują się słabo? 

slabe zagadki i mega epic cinematyczne akcje. Roznorodnosc FTW !!

Czy te zagadki także były dla ciebie słabe, czy też twoja wiedza n.t. temat kończy się wraz z częścią drugą?

tilepuzzleuc3.jpg

uncharted3torch.jpg

hqdefault.jpg

Dobra, zmywam sie bo czytac sie tego nie da. 

Jakaż ta broń bywa obusieczna. Chyba jestem bardziej tolerancyjny. 

Swoją drogą żenujący jest ten ból dupy xbotów o eksy ps3. Mamy taki szeroki przekrój marek i gatunków, których odpowiedników ze świecą szukać wśród multiplatform, czy konkurencji (np. Wipeout), że naprawdę prawie nikt nie disuje tu na poważie takich marek jak GeoW, Alan Wake, PGR, Forza, podczas gdy w obozie MS wieczny dupuścisk. Wow. Żeby nie było ja także zaczynam już rzygać tym cinematic experience, a po streamie z gameplaya The Order, mam już na niego kompletnie wyebane, ale na blisko 20 dobrze sprzedanych IP na wyłączność ps3 (min. 1 mln. sprzedanych kopii), to i tak nikły procent tego zjawiska. Zobaczymy jak będzie dalej.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Zagadki w Uncharted były ok, ale były strasznie proste i na dłuższą metę niepotrzebne.

Opublikowano

Ta z tą kulą ziemską to w ogóle była żenada. To było na poziomie zabawek dla małych dzieci:

daa685da6468b40b.jpg

Zresztą ustawianie światła by te tworzyło tą figurę wojownika wcale nie lepszeXD

Opublikowano

Dla mnie zagadki w Unchartred były dobrze wyważone, bo nie zabierały zbyt dużo czasu, przez co cały czas był ten filmowy efekt i ciągłość jak np w filmach Indiana Jones

Opublikowano

Uncharted można zarzucić, że jest miejscami przepakowane skryptem, ma za bardzo disneyowski flow ale na pewno nie słabe strzelanie. Opiera się na tym 80% rozgrywki a seria raczej należy do tych udanych.

MaZzeo kilka lat wstecz zarzucił we wcześniejszych edycjach CW ciekawy wywiad z PSiakami o tym jak inspirowali się Gears of War projektując gunplay.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Oczywiście, że można. U2 grałem jakiś czas po premierze także nie będąc pod wpływem jakiegoś hypu i byłem zażenowany mechaniką strzelania. Zero czucia, powera, jakiejkolwiek przyjemności z elektronicznego mordowania, no wypisz wymaluj kapiszony. Jedna z bardziej przereklamowanych serii tej generacji.

Opublikowano

Mi na szczęście takie uczucie nie towarzyszyło. Among Thieves dla mnie to jedna z GOTG.

Opublikowano

U2 imo najlepsza część serii, od paru dni ponownie ogrywam sobie tą odsłonę i pyka się fajnie. No i same miejscówki i tematyka świetna. Szkoda tylko,że pobyt w Szambali był taki krótki. Mogli troszkę wydłużyć te etapy i dać szansę na większą eksplorację i poznanie tego miejsca.

Opublikowano

@ Paliodor

Zagadka z kulą ziemską była prosta w założeniach, ale już samo znalezienie tych 3 punktów przy rozmiarach tego globusa takie proste nie (także przez pryzmat koniecznosci jego ciagłego obracania w 4 kierunkach, co dodatkowo przedłużało zabawę)

@ Suteq

Nie powiedziałbym że motyw ze światłem w Yemenie był prosty. Poza tym "prosty" tym bardziej nie musi oznaczać nieudany, czego przykładem są np. łamigłówki z serii Fear Effect na psxa. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Zauważyliście jak często wraca temat Uncharted? Czy dyskutowalibyście o słabej gierce? Nie sądzę. Nawet MaZZeo ocenił U2 na 7.5/10 czyli zaskakująco wysoko.

Opublikowano

Tak jak pisał Kubson zagadki były bardzo dobre jak do gry akcji, miły przerywnik, urozmaicający gameplay ale go nie zamulający.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.