Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

1500 i ciskasz we wszystko na maxa :)

A to za 4k, to chyba na następne 4 lata. 

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

Ta gra poszłaby pewnie na ruskim kalkulatorze, ale Titan iksDE

Opublikowano

ALE BEKA TITAN ZA 4 TYSIĄCE I TRZEBA TO KUPIĆ ŻEBY GRAĆ W INDIE SZROTY ZE STEAMA XDDDDDDDDDDD

Niby taki stary a mentalna gimbaza dalej się trzyma łba.

Opublikowano

Odwracanie kota ogonem i wyzwiska personalne, widać że trafiłem celnie.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Odwracanie kota ogonem i wyzwiska personalne, widać że trafiłem celnie.

Szukasz dla siebie konkurencji?
Opublikowano

Games list for the rest of the year:

Dragon Age

Destiny

AC Unity

Shadow of Mordor

Sunset Overdrive

Halo 2 Anniversary

Batman AK

Lista gierek na ten rok od shinobi. Coś was interesuje? (nie, to nie jest pełna lista).

https://twitter.com/shinobi602

Opublikowano

Blacharze, nie badzcie podludzie, ktorzy graja w 1080p/30/60fps jak gracze konsolowi na nadkonsoli.

Teraz sie gra w 4K Ultra i 60fps.

Opublikowano

Sunset Overdrive

Halo 2 Anniversary

No i Batman od biedy. Lipa. Wracam do WiiU i VIty.

Opublikowano

@Observer

Chodzi właśnie o to, że jak zwykle nie trafiłeś w nic i jeszcze sam siebie poklepujesz po plecach.

Szrotów na steamie jest dużo, tak jak pisałem wchodzi tam wszystko co przegłosują ludzie. Tylko czy to źle? Co to za różnica czy jakiś szrot klepany przez Mirka w stodole dostanie się na Steama skoro nikt normalny na tą grę nie zwróci uwagi.

Natomiast wspominanie przez ciebie już któryś raz tajtanów których nikt do grania nie kupuje i nie potrzebuje pokazuje tylko, że jesteś za stary na trollowanie. Taki Zeratul klapków trochę z tą różnicą, że Zeratul potrafi z tych słów skleić coś sensownego a od ciebie wypływają zawsze te same bzdury.

Opublikowano

Adi, mi sie wydaje bardziej ze jemu chodzi o to ze tego typu gry to sa smiecie, i nawet nie powinno to sie przewijac podczas ustawien filtrow wyszukiwania dla zwyklego Kowalskiego, to tak jak Google Play i Apple Store, owszem i tu i tu moge znalezc malo istotne programy, ale to co jest w Google Play to kompletne wysypisko smieci, polaczone z virusami, programami szpiegowskimi i innymi cudami dzieki ktorym pomiajac sam system Android nie wybralbym nigdy telefonu z tym systemem przez to bagno jakie tam panuje w Google Play.

Opublikowano

Co to za różnica czy jakiś szrot klepany przez Mirka w stodole dostanie się na Steama skoro nikt normalny na tą grę nie zwróci uwagi.

Bo akurat przekopywałem Steama i trafiłem na tę grę. :teehee:  Piszą o niej wszędzie, gorący temat na większych forach i portalach zagranicznych, stąd o niej wiem - ale w świecie adiego nikt na tę grę nie zwróci uwagi. Znowu prawda niszczy pecetowy bełkot, a betony plusują kłamstwo, bo im bardziej pasuje do wąskiego światopoglądu.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Taki Zeratul klapków trochę z tą różnicą, że Zeratul potrafi z tych słów skleić coś sensownego

Jest dwóch Zeratulów, czy jak?

Szrotów na steamie jest dużo, tak jak pisałem wchodzi tam wszystko co przegłosują ludzie. Tylko czy to źle? Co to za różnica czy jakiś szrot klepany przez Mirka w stodole dostanie się na Steama skoro nikt normalny na tą grę nie zwróci uwagi.

No źle, bo w efekcie od początku roku główna strona steama stała się śmietnikiem, w którym giną nowe/dobre produkcje. Poza tym o "nienormalnych" też trzeba pamiętać, bo niestety to oni stanowią w dużej mierze pokaźny procent nabywców. Nie śledzą tacy nowinek, newsów czy chgw czego, tylko szukają po tagach, oglądają bullshoty, czytają przekłamane opisy i kupują. I potem są problemy, bo kupowane są totalne szroty, w skrajnych przypadkach będące autentycznym oszustwem. A niestety Steam się robi takim drugim XBLM czy inny App store.

Inna sprawa, że Steam to nie PC. Równie dobrze może taki observer pojęczeć, że tytana za kilka tysiaków potrzeba, by pograć w gierkę we flashu, "bo jest na PC". ;)

Opublikowano

@Suavek

Syf na głównej jest właściwie tylko w zakładce new releases bo tam idzie wszystko co wychodzi. Featured PC Games i reszta z tego co widzę jest wolna od gier robionych na kolanie.

Ale masz rację, że Kowalski może brać co popadnie.

Za bardzo patrze przez swój pryzmat może bo zanim coś kupie to zawsze sprawdze w internecie co o tym piszą, wydaje mi się, że to dość logiczne.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

App Store też dostawał z(pipi)y za śmieciowe apki za 100$, ale wzieli się w garść i trochę posprzątali. Steam natomiast idzie w bardzo złym kierunku, wrzucają gry niedokończone, niedziałające, bez żadnej kontroli jakości, byle tylko hajs sie zgadzał, bo nie mają realnej (legalnej) konkurencji. Na szczęście już klienci przestają traktować Steam jak świetą krowę a Gabe'a jak mesjasza - może fala krytyki trochę ich otrzeźwi.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Gdyby ludzie zachowywali się logicznie, to cały ten temat by nie miał prawa bytu. ;)

Opublikowano

Games list for the rest of the year:

Dragon Age

Destiny

AC Unity

Shadow of Mordor

Sunset Overdrive

Halo 2 Anniversary

Batman AK

Lista gierek na ten rok od shinobi. Coś was interesuje? (nie, to nie jest pełna lista).

https://twitter.com/shinobi602

Destiny wystarczy na baaaaaarrrdzo długo, plus Batman.
Opublikowano

są pierwsze recki WD - prawie same 8/10 i 9/10 pomimo tego, że w każdej recce autor wytyka sporo wad, najlepsze są plusy, ze grafika jest amazing....(pipi)a (pipi).ane spzedawczyki

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

W dzisiejszych czasach grafika to przynajmniej +3 do oceny. Smutne ale prawdziwe. Ja gry nie tykam póki solidnie nie stanieje.

Wysłane z Tapatalka

Opublikowano

są pierwsze recki WD - prawie same 8/10 i 9/10 pomimo tego, że w każdej recce autor wytyka sporo wad, najlepsze są plusy, ze grafika jest amazing....(pipi)a (pipi).ane spzedawczyki

Ale czemu tak myslisz? Bo na youtubie w 360p ogladales? Opinie graczy mowia ze ta gra jest ladna, efekty czasteczkowe, pogodowe ryja leb.

A sama gra tez nie jest jakos mega slaba, ale napisze wiecej jak sam w srode poloze na niej rece.

Oczywiscie darmowe tablety pewnie dodaly 1-2 do oceny w niektorych recenzjach.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

nie gralem wiec sie nie wypowiem czy to faktycznie crap ale znam od groma przypadkow ze ocena leci na leb bo autorowi nie podobala sie jedna rzecz w grze, a tu takie oceny. poza tym jakos nikt nie wspomina o tych bullshotach sprzed dwoch lat, czyzby tablet tak magicznie wplynal na pamiec?

Opublikowano

Dla takich gier warto było kupić monitor 4K!

Nie co innego tylko Ty nie rozróżniasz aktualizacji softu/gier w tle od wstępnej instalacji gry z płyty.

napisałem o tych dwóch rzeczach po przecinku. Klapers, nie klapers - czasami tez mi jest przykro, ze MS wydal az tak ch(pipi)owa konsole i zatrudnil tak tepych inzynierow, marketingowcow i innych ludzi w zespole, ze nawet taki fan MS jak ja gardzi ich obecnym produktem. W tej generacji obok PS4 zdecydowanie bardziej wole postawic Wii U niz One.

OS Xbona ma o wiele wieksza funkcjonalnosc a uptady instaluaj sie w tle. Jedyny minus to instalacja GIER ktora trwa o wiele za dlugo. Co wiecej na Xbonie masz przydatne apki jak Skype czy Twitch i np. moge ogladac sobie co chce na Twtichu i pogadac z rodzicami wygodnie siedzac na kanapie. Dash smiga szybko, nie mialem tez problemow z komendami glosowymi. ''Xbox unsnap'', ''Xbox snap party'' albo ''Xbox record that'' sa bardzo intuicyjne i dzialaja blyskawicznie. Instant play jest swietny, wylaczam konsole w srodku gry a potem blyskawicznie do niej wracam, gra jest zapausowana, bez loadingow czy innych przyciec, multitasking smiga i to wszystko dziala na 3GB RAMu - dla porownania PS4 rezerwuje 3.5GB plus osobny chip do uplodow w tle.

Oczywiscie OS, jak i cala konsola, zostal zdemonizowana i smrod bedzie cie ciagnal za nia do konca tej generacji ale jest bardzo dobrze. Oczywiscie najwiekszy problem z dashem Xbona maja osoby ktore na oczy go nie widzialy   :whistling:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Tak, znaczy sie od stycznia lezy pod lozkiem :P

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.