Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

czy ja wiem czy slaby, bardziej arcadowy w stosunku do czworki i tyle wg mnie

mozna piatki nie lubic, mozna nie lubic sandboxow, mozna gadac ze piatka mimo wszystko jest przehypowana ale to co Rockstar zrobilo ze sprzetem majacym 256mb to po prostu CZARY, zreszta jak widac na tym filmiku juz nawet czwórka jest bardziej dopracowana niz nextgenowy WD

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Rockstar stworzył na X360/PS3 GTAV, które jest imponujące w wielu aspektach. Potem człowiek patrzy się na takie WD, które wychodzi na nowe mocniejsze maszynki i śmiać się chce widząc co Ubi wciska ludziom.Gdyby chociaż zadbali o różne smaczki jak choćby na filmiku powyżej. Mniejszy świat od tego z GTAV to tym bardziej powinien być mega szczegółowy i napakowany cieszącymi oczy duperelami.

Ale paaanie gdzie tam,przecież ludki i tak to kupią to po co się mamy przemęczać.

Opublikowano

Te wszystkie ficzery juz w Watch Dogs 7! :]

Opublikowano

Te wszystkie ficzery juz w Watch Dogs 7! :]

No raczej. Przecież coś do następnych części też trzeba zostawić:D

Opublikowano

no nie ma firmy, ktora na dzien dzisiejszy przebyila by Rockstar, ale nie ma tez co WD z tego powodu skreslac. Gra graficznie na tych gameplayach jakos tragicznie nie wyglada, kwestia tylko czy gameplay i fabula jest ciekawa, jak tak, to mimo wszytsko moze wyjsc z tego szpil, ktorego warto bedzie zaliczyc. Czekam na pierwsze oceny.

Edytowane przez easye

Opublikowano

no nie ma firmy, ktora na dzien dzisiejszy przebyila by Rockstar, ale nie ma tez co WD z tego powodu skreslac. Gra graficznie na tych gameplayach jakos tragicznie nie wyglada, kwestia tylko czy gameplay i fabula jest ciekawa, jak tak, to mimo wszytsko moze wyjsc z tego szpil, ktorego warto bedzie zaliczyc. Czekam na pierwsze oceny.

Jeux Vidéo Magazine: 19/20

CeX: 5/5

T4Mag: 9.5/10

Gameblog: 4/5

Opublikowano

i hasła AMAZING GRAPHICS, no ale wiadomo - tablecik za friko wpadł

Opublikowano

Dzięki Zdunek, poczekam na IGN, GameTrailers -cos bardziej popularnego  :thumbsup:

Opublikowano

wiadomo, obiektywnosc ign jest legendarna

Opublikowano
Jeux Vidéo Magazine: 19/20

CeX: 5/5

T4Mag: 9.5/10

Gameblog: 4/5

Randomowe stronki/pisemka. Pewnie mogli walnąć recki przed embargo pod warunkiem, że ocena będzie odpowiednia. NEO Plus na kilka numerów przed śmiercią też odwalało takie numery, np. dając Ninja Gaiden 3 ocenę 8.0, a w "trzygroszówce" jadąc po niej bez miłosierdzia.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

nie, ale im wiecej serwisow oceni tymbardziej bedzie mozna wylonic srednia. Jezeli 30 serwisow postawi ocene od 8 w gore to pomimo hejtu mamy kawal dobrej gry, poza tym Istnieja tez "popularne' serwisy, ktore mniej wiecej oceniaja tytuly w tej samej skali co ja. 

Opublikowano

Tu już nie chodzi o obiektywność, ale jak czytałem, że etapy skradankowe w nowej Castlevanii to mordęga przez 4h, to juz tylko śmiech pozostał. Niech oni po prostu dają te gry do recenzji osobą ogarniętym a nie manualnym pokrakom.

Ragus w temacie już opisał co i jak i dla kogo WD byłoby idealne.

Edytowane przez Marian446

Opublikowano

Właśnie sobie zdałem sprawę, że jak na poprzedniej generacji oba next geny nazywano PS360, tak teraz będzie to PSOne ;o <mindblown> <omg>

Opublikowano

To że Watch Dogs wygląda jak wygląda, i generalnie poszła gigantyczna ściema marketingowa z dodatkową kontrowersją w postaci tabletów, wcale nie musi oznaczać, że gra będzie kiepska sama w sobie.

Smutne jednak, że wspomniany marketing zdaje się zrobił już swoje i mimo faktu, że Ubi raz jeszcze leci sobie w kulki - także z ilością DLC - to pre-ordery pewnie złożyła już ogromna ilość osób. Na samym Steam od tygodni jest to #1 Top Seller, więc i na konsolach obu generacji pewnie się znajdzie pełno nabywców.

Cóż, kupują dalej koty w worku, to duże firmy tylko będą to wykorzystywać...

Opublikowano

Tu już nie chodzi o obiektywność, ale jak czytałem, że etapy skradankowe w nowej Castlevanii to mordęga przez 4h, to juz tylko śmiech pozostał.

A nie były mordęgą?

Opublikowano

Kogo obchodza recenzje, i to jeszcze portali typu IGN? WD jest dostepne w niektorych sklepach od kilku dni, chociazby na neogafie jest mase opinii i ludzie konkretnke pisza jak tak naprawde tytul wyglada - tym sie kierujcie przy zakupie, a nie jakimis bzdurnymi ocenkami kupionymi za tablety i talon na ku.rwy.

No ale Uncharted 3 4/5 polygamia pamietamy [*].

Opublikowano

Etapy na max 5-20 minut , 4 godziny mordegi to chyba obslugujac analogi kolanem

Opublikowano

Właśnie sobie zdałem sprawę, że jak na poprzedniej generacji oba next geny nazywano PS360, tak teraz będzie to PSOne ;o <mindblown> <omg>

Oznacza to że trzeba mieć oba by poczuć tą magię.

No ale Uncharted 3 4/5 polygamia pamietamy [*].

Polygamia w internecie już się nie liczy.

Opublikowano

GTAV technicznie to osmy cud swiata tej generacji przebijajacy wszystkich magikow z studiow wewnetrznych sony - to jak ta gra wyglada, jaki ma wielki swiat, jak wyglada woda, jak wygladaja efekty pogodowe - MINDBLOWING, arcydzielo, pogrom, cud, zdecydowanie jeden z najwiekszych osiagniec patrzac przez pryzmat sprzetu na jakim to hula w dziejach tj branzy

a najśmieszniejsze jest to, że filmik porównuje #W_D  z GTA IV... C Z T E R Y kurtyzano!!11 

Edytowane przez Kalinho_PL

Opublikowano

Przecież ta gra jest tak ch,ujowa, że ja nie wiem jak w ogóle można tracić czas na śmianie się z tego. A już w ogóle mi słów brak na ludzi, którzy są gotowi na to wydać >200 zł. Głowa mnie boli od samego rozmiaru sprzedaży tego szrota, po prostu absolutnie w głowie mi się nie mieści jak pół roku po GTA V ludzie mogą łykać takie gów,no od Ubisoft. Mi by się nawet torrenta nie chciało ściągać (łącze mam 45mbps, więc dobrze bym herbaty nie zrobił i już bym mógł obadać).

Opublikowano

Przecież ta gra jest tak ch,ujowa, że ja nie wiem jak w ogóle można tracić czas na śmianie się z tego. A już w ogóle mi słów brak na ludzi, którzy są gotowi na to wydać >200 zł. Głowa mnie boli od samego rozmiaru sprzedaży tego szrota, po prostu absolutnie w głowie mi się nie mieści jak pół roku po GTA V ludzie mogą łykać takie gów,no od Ubisoft. Mi by się nawet torrenta nie chciało ściągać (łącze mam 45mbps, więc dobrze bym herbaty nie zrobił i już bym mógł obadać).

Na profilu PS4 Polska WD to jedyne o czym dyskutują. Obserwuję go od początku PS4 i WD to chyba pierwsza gra, która tak podgrzała tam atmosferę. Ludzie ciągle wysyłają fotki, że już mają, pytają gdzie najtaniej, no i którą edycją ofkoz. Beka.

Opublikowano

I niby to jest lepsze od tego?

Ja rozumiem, że w w_d nie wszystko zagrało idealnie, ale niektóre porównania przekraczają granicę absurdu :woot:

Nie wiem, nie znam się, zarabiony jestem, ale to nie jest tak, że w gta iv woda ma "fizykę" a w W_D fale itd. to tylko efekt graficzny?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.