Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

c) xboty to najbardziej rozumni przedstawiciele graczy bo wiedzą że pc gejming śmierdzi i jednoczeście świat konsol dla nich nie kończy się na playstation i znają wady tej konsoli

168120.gif

Nie nazwe "graczem" przedstawicieli podrasy ktorej krol o istnieniu playstation dowiedzial sie w roku 99, nie gral w takie klasyki jak chocby Shenmue czy SotC (nie bede wymienial wszystkiego bo sie spoznie do roboty jutro) oraz dla ktorego kwintesencja elektronicznej rozrywki to siedzenie na dupie i strzelanie z kolorowych broni do kolorowych power rangers w multiplayerze.

to sa bomby prawdy

Czasem ktos musi wylac co niektorym wiadro zminej wody na leb, i powiedziec najprawdzisza prawde

Piekna wypowiedz, zaden butthurt botow nie pomoze , na dzisiaj mozna CW zamykac

i07HqbVBCBDHS.gif

brutal k.o. na botach

funny-gifs-best-wrestling.gif

Ktos pogra w Hejlo 6 (900p/30fps) a ktos pogra w Project Beast (1080p/30+fps), coz zrobisz ...

Sa takie osoby ktorym nie mozna juz pomoc

Edytowane przez erix

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Posty pisane na modłe Waldusia, a klapki poklepują się nawzajem. Jak za baronów gamingu może uważać się kolektyw, którego wspólne IQ to dwucyfrowa liczba?

Opublikowano

haha klapki to jednak podludzie, zaszczuci w ukryciu, czekaja az ktos napisze cos "osmieszajacego" xboty i odrazu, wypelzaja z nory zeby dac plusa 

Opublikowano

>fl0w

>Don't Starve

>Stick it to the Man

>Backgammon HD

>Flower

>Trine 2

>Awesomenauts

>FEZ

Trine 2: Complete Story to ostateczna i najpełniejsza wersja tej magicznej gierki. Stick it to the Man! to przezabawna przygodówka. FEZ dla osób, które zlały X360 też bardzo fajna sprawa. Do tych gierek żaden xbot nie ma prawa się przyczepić.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Śmieszne jest gloryfikowanie japońskich gier i uważanie osób które w nie nie grały(grają) za gorszych. Za to beka z Halo oczywiście musi być, koniecznie w co drugim poście. Niektórych nieźle ta seria boli, ale nic dziwnego, Sony nigdy nie stworzy czegoś na tym poziomie. 

Opublikowano

Jesteście przewidywalni jak aktualizację softu na playstation. Kiedy pisałem tego posta już widziałem treść ripost. 0 zaskoczenia, 0 hajpu, jak na gierki Sony.

W zasadzie nie, jestem zaskoczony brakiem wzmianki o tortexie.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

haha klapki to jednak podludzie, zaszczuci w ukryciu, czekaja az ktos napisze cos "osmieszajacego" xboty i odrazu, wypelzaja z nory zeby dac plusa 

haha, jakie bociki zazdrosne, że szlachta playstation potrafi się wysłowić :) ale tak to jest, jak my smakujemy gier ze znakomitą fabułą i dialogami, często dotykającymi religijnych/filozoficznych tematów, a jedyne co xbotom zostaje w słowniku po tych ogłupiających strzelankach (multi only ofkoz) to HEADSHOT, BITCH", "U R MOM IS A FAGGOT", "I'M A SNIPER!!1". A po drugiej stronie barykady, baronowie dyskutują znaczenie ostatniej sceny Vagrant Story czy kwestię czy Aeris musiała umrzeć i przeznaczenie zawsze znajdzie swą drogę.

Opublikowano

czy Aeris musiała umrzeć i przeznaczenie zawsze znajdzie swą drogę.

Dzięki.

Opublikowano

The Order 1886 is indeed delayed and release is now set for February i've been told by someone who works for Gamereactor.

buhaahahahahaha

https://twitter.com/NaughtyGods/status/471007452163747840

@Figaro 

spoiler haha. zglosilem;). milo bylo cie znac. zegnaj przyjacielu :*

Edytowane przez kubson

Opublikowano

mówiłem że tak będzie ^^ w tym roku tylko wii u.

spoiler haha. zglosilem;). milo bylo cie znac. zegnaj przyjacielu :*

moderacja psx extreme nie może mnie ukarać, gdyż sama redakcja 50 razy pisała o śmierci aeris w gazecie bez jakiegokolwiek uprzedzenia.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Jednak ja nadal nie skonczylem FF7, raport poszedł.

Opublikowano

Jednak ja nadal nie skonczylem FF7, raport poszedł.

jeśli nie skończyłeś ff7 w 2014 roku, to ja cię zgłaszam, pozdrawiam

Opublikowano

Najpierw dobre jrpg trzeba przejść.

Opublikowano

Znieważyłeś dziś gta w statusie Figaro, przykro mi ale muszę Cię zaraportować.

Opublikowano

robactwo $ony czego się spodziewać, 24h na forum, bez życia, bez gier, bez kasy, bez przyjaciół, bez kobiet no chyba że zaliczymy plesztejszony, wieczne nerdy bez kondycji. Mogli pójść w ślady Szlachty Xboxa, zdobyć szacunek, pieniądze, przyjaciół, dziewczynę marzeń, wyskoczyć na Teneryfe a nie do cioci Jadzi z rodzicami, dostać najlepsze gry/pada/usługe online a tak zostało im tylko siedzenie pod kamieniem i sporadyczne wystawianie czułek.

paski 1886 w 2015 ? serio żal zrobiło się sonybocarni, zostali z pedałem w rurkach na ten rok, czuje że figaro znowu się ulotni na miecha jak po bombach KRÓLA SPENCERA w ostatnim czasie  :)

Opublikowano

(pipi)a sony dalej sie nie nauczylo, kolejna generacja po ps2 i ps3 gdzie na dzien dobry znowu taka lipa, czasem mam wrazenie ze oni te konsole zapowiadaja nie tylko dla graczy ale i dla devow, ewentualnie tydzien wczesniej daja puste pudelko paru kolesiom by nakrecic marketingowe zajawki i gadki jaka ta konsola jest super znajac tylko jej specyfike z kartki

Opublikowano

The Order w 2015 xD

#4theplayers, żebyście się nie przemęczyli tymi wszystkimi sytymi premierami i nie mieli problemu czy wybrać grę X czy Y

Opublikowano

The Order w 2015 xD

#4theplayers, żebyście się nie przemęczyli tymi wszystkimi sytymi premierami i nie mieli problemu czy wybrać grę X czy Y

bo sony zależy na jakości i w jej imię są w stanie przełożyć premierę, wszystko dla gier.

<3

Opublikowano

haha, jakie bociki zazdrosne, że szlachta playstation potrafi się wysłowić :) ale tak to jest, jak my smakujemy gier ze znakomitą fabułą i dialogami, często dotykającymi religijnych/filozoficznych tematów, a jedyne co xbotom zostaje w słowniku po tych ogłupiających strzelankach (multi only ofkoz) to HEADSHOT, BITCH", "U R MOM IS A FAGGOT", "I'M A SNIPER!!1". A po drugiej stronie barykady, baronowie dyskutują znaczenie ostatniej sceny Vagrant Story czy kwestię czy Aeris musiała umrzeć i przeznaczenie zawsze znajdzie swą drogę.

Tymczasem w The Order 1886:

Czy tylko ja nie lubię tego w grach?

"we're in position"

"about time"

"move out"

"what took you so long?"

"engage at will"

"understood"

"on the first floor"

"there, on the roof"

"stay under cover"

"go"

"we have to help him"

"cover me"

"surpressing fire"

"all clear"

"they're bringing reenforcements"

"we're sitting ducks out here"

"here comes another"

"we're clear"

"that went well"

"find us a way out of here"

samobój.jpg

Opublikowano

Najlepsze i tak sa klapy, ktore mysla ze w zamian za QTE 1886 bedzie jakis inny tytul. Tak, zapowiadanie gier pol roku przed premiera to jest bardzo w stylu Sony, TLG i Agent najlepszym przykladem.

PS4 has no games.

Opublikowano

Jesteście przewidywalni jak aktualizację softu na playstation. Kiedy pisałem tego posta już widziałem treść ripost. 0 zaskoczenia, 0 hajpu, jak na gierki Sony.

W zasadzie nie, jestem zaskoczony brakiem wzmianki o tortexie.

oho

sticker,375x360.u1.png

to moze jakies kontrargumenty a nie belkot o tortexie  ?

Opublikowano

PS4 & XO has no games. Only WiiU For Real Gamers

@ fixed :yes:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Śmieszne jest gloryfikowanie japońskich gier i uważanie osób które w nie nie grały(grają) za gorszych. Za to beka z Halo oczywiście musi być, koniecznie w co drugim poście. Niektórych nieźle ta seria boli, ale nic dziwnego, 

Nie granie w japońskie gierki w rodzaju Shenmue, SOTC, Okami, czy MGS1-3  itp. to jedno, ale uważanie ich za (pipi)/ gry gorsze itp. to jest już skończone januszostwo gemjingu i ostateczny upadek człowieczeństwa. [*]

Sony nigdy nie stworzy czegoś na tym poziomie. 

Ale to Sony, a nie MS dało nam Ico, SOTC, a ostatnio także TLOU, tak więc nie kompromituj się Janusz. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Najlepsze i tak sa klapy, ktore mysla ze w zamian za QTE 1886 bedzie jakis inny tytul. Tak, zapowiadanie gier pol roku przed premiera to jest bardzo w stylu Sony, TLG i Agent najlepszym przykladem.

Na pewno na jesieni wyląduje drugi duży ex na PS4. Nie ma innej opcji, to nie launch systemu. A o przesunięciu The Order w Sony już zapewne wiedzieli od dawna. Jak powiedziałem w stosownym temacie: oprócz DC, na chłodne dni The Last Guardian lub nowa gra Bend Studio (ponoć Syphon Filter).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.