Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Porownywanie Halo do TLOU to tak jak porownac The Avengers do Shawshank Redemption.

To pierwsze jest fajne , kolorowe, pifpaf , moze sie podobac , no ale kazdy kto ma godnosc czlowieka to umie wyczuc conajmniej SUBTELNA roznice w poziomie tych produkcji.

Edytowane przez erix

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Na szczęście jesień uratuje Microsoft ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tak samo jak Titanfall zapewne na wiosne masakrowal sony

a zaraz , przeciez wcale nie

Opublikowano

W 2012 roku nie wydali nic z rynku AAA, dlaczego niby musza wydac koniecznie jakas gierke tym razem? Tym bardziej, ze oni nie maja az takiej presji jak MS, ich konsola i tak sie lepiej sprzedaje i ma ogolnie lepsza opinie. A jakby ktoras z tych gier, ktora wymieniles byla juz w tak zaawansowanym stadium, to by juz dawno ja pokazali, chociazby na tej imprezie na premiere konsoli zamiast niepotrzebnego teasera Uncharted 4 (ktory i tak pewnie wyjdzie pod koniec przyszlego roku).

Opublikowano

Gdyby nie Halo to w FPSach na PlayStation dalej celowalibyście przyciskami geometrycznymi.

Opublikowano

W 2012 roku nie wydali nic z rynku AAA, dlaczego niby musza wydac koniecznie jakas gierke tym razem? Tym bardziej, ze oni nie maja az takiej presji jak MS, ich konsola i tak sie lepiej sprzedaje i ma ogolnie lepsza opinie. A jakby ktoras z tych gier, ktora wymieniles byla juz w tak zaawansowanym stadium, to by juz dawno ja pokazali, chociazby na tej imprezie na premiere konsoli zamiast niepotrzebnego teasera Uncharted 4 (ktory i tak pewnie wyjdzie pod koniec przyszlego roku).

co ty (pipi)sz pinćset exów kur.wo! uncharted 4 w listopadzie, gt 7 prologue na wiosnę. (pipi)liard osób pracuje nad grami na PS4

original.jpg?w=800

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Porownywanie Halo do TLOU to tak jak porownac The Avengers do Shawshank Redemption.

Ja tam mimo wszystko szanuje Halo. Żeby z tak nieznośnym patosem i designem postaci oraz przeciwników pod amerykanskie gimpy, zrobić dobrą fabułę i gameplay, to niezła sztuka.

Gdyby nie Halo to w FPSach na PlayStation dalej celowalibyście przyciskami geometrycznymi.

Goldeneye na N64 i Half Life na ps2 CHŁOPCZE.
Opublikowano

prawilnie zostawie to tutaj

9f10.jpg

widzimy tutaj jakie ruchy zostaly M$

Opublikowano

@nobody:

Half Life na PS2 - 2004

Halo: Combat Evolved 2001

Opublikowano

Nadal więcej eksów niż na PS4.

Tak sobie zdałem teraz sprawę, że jesienią z nudów waldus jako posiadacz PS4 chyba książkę napisze jeśli dotychczas miał czas na smażenie postów na 2 kartki A4.

Opublikowano

Niech się okaże że Batman i SO wylatują na 2015 to pozostanie jedynie nadzieja w Big N i w tym że wydadzą X w tym roku na zachodzie , bo ewentualna FH2 to jednak mało heh

Opublikowano

Niech się okaże że Batman i SO wylatują na 2015 to pozostanie jedynie nadzieja w Big N i w tym że wydadzą X w tym roku na zachodzie , bo ewentualna FH2 to jednak mało heh

SO nie wyleci na 2015.

Opublikowano

@nobody:

Half Life na PS2 - 2004

Halo: Combat Evolved 2001

Skąd ty to wytrzasnąłeś? HL1 wyszedł na ps2 w tym samym czasie- listopad 2001 i był ulepszonym graficznie portem z pc z dodanym trybem co-op missions. Recenzja w Extrimie nr 51. Goldeneye na N64 to jeszcze lata 90'.
Opublikowano

Powołałem się na HL2, co umknęło w poście. Ogólnie chciałem zapytać czy wg. Ciebie Halo:CE było rewolucją w gatunku (konsolowych) fpsów?

Edytowane przez TopsyTurvy

Opublikowano

Trochę tych gier wychodzi, Destiny, DC, FC4, AC, Dragon Age, Batman, pierwsze co mi przychodzi do głowy, więc tak źle nie będzie. Wprawdzie z wymienionych gier na premierę kupię tylko Destiny i Batmana, ale ten pierwszy to będzie nowy mesjasz w multi, więc na dłuuuuugo wystarczy.

Opublikowano

DLC do GTA V uratuje jesien.

Opublikowano

Powołałem się na HL2, co umknęło w poście. Ogólnie chciałem zapytać czy wg. Ciebie Halo:CE było rewolucją w gatunku (konsolowych) fpsów?

Umknęło ci także że HL2 nie wyszedł na ps2. Pierwszą konsolową wersję HL2 miał x-box. Co do pytania; oczywiście że tak, ale nie ze względu na sterowanie, a na granie po sieci. To faktycznie była rewolucja na rynku konsolowym.

Opublikowano

Jesienią to się w dobre RPGi na PC będzie grało. I Project Cars. A nie jakieś kolejne konsolowe pif paf do kolorowych kosmitów

1400555620703.jpg

Opublikowano

No niefortunna ta druga połowa dla Sony. Na początku miał być nie tylko Order, ale i nowe IP od SSM. I tak się złożyło. Powtarza się cykl Sony, zobaczymy jak będzie u MS.

Opublikowano

No niefortunna ta druga połowa dla Sony. Na początku miał być nie tylko Order, ale i nowe IP od SSM. I tak się złożyło. Powtarza się cykl Sony, zobaczymy jak będzie u MS.

Sunset Overdrive + Forza Horizon 2 + Killer Instinct (season two)

Szach mat ;)

Opublikowano

Oj coś czuję, że ten Horizon 2 przeniosą na początek 2015. W czerwcu zapowiedzą grę i wydadzą we wrześniu (wg. tego insajdera). No z pewnością ;p Wg  niego QB też miał być 2014.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Serio Order wyciecial z tego roku ? Nie wiem czy smiac sie z klapow czy plakac za kazdym razem gdy zerkam na swoje delaystation. Dobrze, ze mam inne sprzety do grania.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Jesienią to się w dobre RPGi na PC będzie grało. I Project Cars. A nie jakieś kolejne konsolowe pif paf do kolorowych kosmitów

1400555620703.jpg

Od Hejlo to proszę z daleka.

BTW, dlatego w tej chwili z mojej perspektywy jedynym słusznym wyborem jest oczywiście Wii U - i nic tego nie zmieni. W sumie warto jeszcze sięgnąć po PS Vita razem z rocznym pakietem PS+.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.