Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Oj coś czuję, że ten Horizon 2 przeniosą na początek 2015. W czerwcu zapowiedzą grę i wydadzą we wrześniu (wg. tego insajdera). No z pewnością ;p Wg  niego QB też miał być 2014.

To samo czytałem odnośnie Horizon 1.

QB nadal jest 2014.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Panowie, panowie nie ma o co sie kłócić najważniejszym wydarzeniem dla nas graczy i tak powinien być ten moment na e3, gdy na obojętnie jakiej konferencji zapadnie cisza, zgasną wszystkie światła i zapadnie totalny mrok, wszystkim podejdą serca do gardzieli, a z głośników wydobędzie się znany nam głos ze znanym cytatem :

"War, War never changes"

A wtedy już obojętnie czy grasz na ps4, xone czy pc wszyscy równo i tak będziemy mieli kisiel w gaciach, PEACE!

Opublikowano

Jedynym słusznym wyborem jest nadrabianie zaległości na wszelakich past genach. Po cholere pchać się w next geny, kiedy na bank każdy z was ma masę ciekawych gierek do nadrobienia zarówno na ps360 jak i wcześniejszych konsolach? Zamiast grać w guwno tylko dlatego że się ładnie świeci na ps4 i xbonie, to odkurzcie szaraka czy czarnule i pyknijcie w jakąs mega szpilę, której nie mieliście okazji ograć, a grzechem jest jej nie znać. Polecam.

Opublikowano

Panowie, panowie nie ma o co sie kłócić najważniejszym wydarzeniem dla nas graczy i tak powinien być ten moment na e3, gdy na obojętnie jakiej konferencji zapadnie cisza, zgasną wszystkie światła i zapadnie totalny mrok, wszystkim podejdą serca do gardzieli, a z głośników wydobędzie się znany nam głos ze znanym cytatem :

"War, War never changes"

A wtedy już obojętnie czy grasz na ps4, xone czy pc wszyscy równo i tak będziemy mieli kisiel w gaciach, PEACE!

No w sumie to jest dobry moment, żeby bethesda zapowiedziała kolejną dużą grę.

Opublikowano

Jedynym słusznym wyborem jest nadrabianie zaległości na wszelakich past genach. Po cholere pchać się w next geny, kiedy na bank każdy z was ma masę ciekawych gierek do nadrobienia zarówno na ps360 jak i wcześniejszych konsolach? Zamiast grać w guwno tylko dlatego że się ładnie świeci na ps4 i xbonie, to odkurzcie szaraka czy czarnule i pyknijcie w jakąs mega szpilę, której nie mieliście okazji ograć, a grzechem jest jej nie znać. Polecam.

ano. pamiętam jak klapki się jarały, że w 2013 roku będzie tyle exów na ps3, a na x360 nic, to co mazzeo na to? "e tam, beka z klapków, będą ogrywać uncharted z zombiakami, a ja baron xboxa będę nawalał w hity na next genach!"

Opublikowano

"War, War never changes"

No w sumie to jest dobry moment, żeby bethesda zapowiedziała kolejną dużą grę.

Przecież nowy fallout wychodzi w tym roku i to od Briana Fargo. Nazywa się Wasteland 2.

Opublikowano

@Figaro: Ale w tej chwili  to właśnie Xbox One ma ciekawsze exy...

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Mowisz o tym gardenie co bedzie w czerwcu na Vite w Plusie czy o skuterach wodnych bo racja, tyle ich ze sie pogubilem.

Opublikowano

Ale i tak oferta jest biedna. IMO najbardziej wartościowym exem jest Dead Rising 3. Titanfall to FPS dostępny także na PC i na X360, Ryse jest średnie, seria Zoo Tycoon jest lepsza na PC, a Plants vs Zombie to chwilowy zabijacz czasu, który też wychodzi na PC. Forza 5 natomiast może doprowadzić do odruchów wymiotnych, jeśli spędziło się 500h grając w Forzę 2, 3 i 4 na X360 (bo gry na to pozwalały). Dla takiej osoby najlepsze by były nowe wyścigi np. Project CARS (ale na X1 będzie gorsza wersja).

Opublikowano

Gdyby nie Halo to w FPSach na PlayStation dalej celowalibyście przyciskami geometrycznymi.

Czym ? Chyba o PSP mówisz. Ja tam w czasach PSXa grałem na padzie bez gałek, w obydwóch MOHach czy Alien : Resurrection celowało się trzymając R1 albo R2 i jeżdżąc krzyżakiem po ekranie. Było spoko.

Opublikowano

Oj coś czuję, że ten Horizon 2 przeniosą na początek 2015. W czerwcu zapowiedzą grę i wydadzą we wrześniu (wg. tego insajdera). No z pewnością ;p Wg  niego QB też miał być 2014.

W 2015 wyjdzie Forza Motorsport 6. MS nie wyda dwóch racerów w tym samym roku dlatego Horizon 2 wyjdzie pod koniec 2014.

A Horizon 1 jak było zapowiedziane? Na E3 i we wrześniu było. Tak samo jak każda kolejna Forza Motorsport - 4 miechy przed premierą. To nie Sony i Polyphony.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Nowe konsole to zabawki dla Januszy. Tak jeszcze do 2016.

Nie obrażaj dobrze zarabiających gadżeciarzy. Dla Januszy jest PS3 z Fifą Brazil za kilkaset złotych. I pomyliłeś się o cały rok. Już w 2015 będzie wystarczająco dużo gierek motywujących do zakupu PS4/Xone.

Opublikowano

W 2015 wyjdzie Forza Motorsport 6. MS nie wyda dwóch racerów w tym samym roku dlatego Horizon 2 wyjdzie pod koniec 2014.

A Horizon 1 jak było zapowiedziane? Na E3 i we wrześniu było. Tak samo jak każda kolejna Forza Motorsport - 4 miechy przed premierą. To nie Sony i Polyphony.

Forza horizon 2 Coming 2014 (Shinobi Leaked Rumor)

Dziś też poznamy japońskiego exa na xbona..

PoshGlossyAuk.gif

Opublikowano

Ciekawe jak dlugo bedzie exem na xo ? Wydadzą grę, sprzedarz w Japonii się nie zwiekszy, gra się nie sprzeda i za pol roku wyląduje na PC i ps4.

Opublikowano

Skonczy jak Blue dragon i Lost odyssey, tortex nawet nie spojrzy.

Opublikowano

A to prawda, ze The Order:1886 nie wyjdzie na PS4 w tym roku? Co beka z Sony to ja nie mam pytan:D

Opublikowano

Nowe konsole to zabawki dla Januszy. Tak jeszcze do 2016.

Nie obrażaj dobrze zarabiających gadżeciarzy. Dla Januszy jest PS3 z Fifą Brazil za kilkaset złotych. I pomyliłeś się o cały rok. Już w 2015 będzie wystarczająco dużo gierek motywujących do zakupu PS4/Xone.

To fakt. Dla mnie na przyszły rok jest Dying Light, The Order, pewnie kolejne Uncharted i przede wszystkim nowa Zelda (mam duże nadzieje).

Opublikowano

Z tego co kojarze tylko FM3 bylo zapwiedziane na E3.

Horizon  marcu a FM4 w grudniu na VGA ;)

Mimo wszystko ja jednak mysle ze Horizon 2 wyjdzie w tym roku.

Opublikowano

Ciekawe jak dlugo bedzie exem na xo ? Wydadzą grę, sprzedarz w Japonii się nie zwiekszy, gra się nie sprzeda i za pol roku wyląduje na PC i ps4.

Na PC możliwe na PS4 wątpię jeśli jest robiony za kasę MS. W ogóle dla mnie MS powinien odejść od tej swojej polityki wydawania swoich ex'ów także na PC , ale to tylko moje zdanie.

Opublikowano

To coś jeszcze żyje? :shok:

Opublikowano

games for windows nie istnieje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.