Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Będzie jeszcze Evil Within. Póki co i tak większość dat poznamy na E3. A zdążysz ograć te gry, które właśnie się ukazały? Zwłaszcza jeśli jesteś posiadaczem kilku konsol.

Opublikowano
  • Autor

To nie ma innej opcji sprzedaje PS4 i dolaczam do nintendo team az do 2015.

Edytowane przez Codename

Opublikowano

No jeszcze nowa FIFA, dodatek do BFa i UFC :teehee:

(może Transformersi będą fajni : )

Edytowane przez easye

Opublikowano

jak tam nintendomaniaki? zapowiada sie najwazniejszy koniec tygodnia dla WiiU od poczatku jej debiutu - wystartuje sprzedaz z kopyta czy nie? recki super, na pewno nie zaszkodzily

Opublikowano

Kurde jak tak to będzie wyglądało, to się będę zastanawiał nad sprzedażą klapkostejszyn w lipcu, bo mi się akurat psn skończy. Lipa trochę, że już zaczynają twócy gier AAA dymać komputery, bo jak już gry typu wolf i wd mają wymagania jakiś i7 i tytanów za 2 koła, to kaplica. Pozostaje powrót do pierwszej miłości, ztj. kloca, ale wszystko wyjdzie w praniu.

Edytowane przez Ferris71

Opublikowano

jak tam nintendomaniaki? zapowiada sie najwazniejszy koniec tygodnia dla WiiU od poczatku jej debiutu - wystartuje sprzedaz z kopyta czy nie? recki super, na pewno nie zaszkodzily

Sprzedaż musi ruszyć po E3. Wszystko w rękach Ninny i tegorocznego Nintendo Show.

Opublikowano

Moze mi ktos napisac jakie to ma gry Xbox One dzieki ktorym jest sens sprzedac PS4 i kupic XOne?

Opublikowano

wystartuje sprzedaz z kopyta czy nie? recki super, na pewno nie zaszkodzily

Na pewno sprzedaż skoczy, ale tylko na chwilę niestety. Tak to już jest z tym Wii U. Ja na razie olewam MK8 i biorę pewną grę na PS4.

Mini konkurs! Kto zgadnie jaki RPG jest numerem 1 w plebiscycie zgredzioli dostanie plusika.

Opublikowano

Pewnie kwestia przyzwyczajenia z mojej strony, Ps4 jest moją pierwszą konsolą od sony, i może miałem za duże wymagania względem gier :P Zawsze zostaje do grania DOTA na moim gracie

Opublikowano

Ferris - tez się nad tym zastanawiałem, ale sprzedaż PS4, żeby pod koniec roku odkupić ?

Opublikowano
  • Autor

Poza DR3 i Forza i ew Ryse to jest taka sama susza jak na PS4 tyle ze w 720p xD

#NINTENDOWINS

Opublikowano

Ze sprzedażą ps4 to jest tak, że teraz albo nigdy... ceny konsoli spadają. Na allegro można kupić już nówkę za 1699 zł golasa. A tak jak ktoś kupił wydanie bundlowe z killzonem za 1999 + do tego jakąs gierke/dodatki, to jak sprzeda całość za 1700 będzie dobrze. Więc jeszcze można trochę odzyskać. Ja np. kupiłem w MM tego bundla, potem dokupiłem bf4 z premium, plus gry z plusa od kwietnia,  Ale z drugiej strony jedyną sensowną alternatywą jest kupno past gena, bo gry tanie, jest ich od groma. Bo jednak skoro już gry na pcta wymagają bebechów za 3kafle ( procesor + gpu), to ja podziękuje. Co z tego, że gry tanie/dużo promocji/ i "kopie zapasowe" ale wydawanie tyle pieniędzy za coś, co ma służyć wyłącznie do zabawy.

Edytowane przez Ferris71

Opublikowano

Ferris - o ile za pol roku nie będziesz chciał odkupić, gdy się okaze ze wyszlo jednak pare gier, w które chcesz zagrac.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dzis w Media albo Saturnie jest oferta na PS4

PS4+WD+Trials Evolution za 1999zl

Warto wstrzymac sie do E3 i wtedy bedzie odpowiedni moment kupienia next gena, oczywiscie warto isc w PS4 a XOne dokupic z czasem do ogrania exow, ale nie tych co sa teraz, bo sa slabe i nie ma w nich zadnej nextegenowosci, chyba ze nextgenowy level (pipi)bania klienta.

Opublikowano

ależ mistycznie epickie sa te exy prosto z japonii na xone hahahaha, smiac sie czy plakac - a ja glupi po cichu liczylem ze jednak bedzie ten lost odyssey2 :/

Opublikowano

Mini konkurs! Kto zgadnie jaki RPG jest numerem 1 w plebiscycie zgredzioli dostanie plusika.

To podchwytliwe pytanie, bo psx?

Mass Effect czy Dark Souls?

Ja dałbym Fallouta

Opublikowano

ależ mistycznie epickie sa te exy prosto z japonii na xone hahahaha, smiac sie czy plakac - a ja glupi po cichu liczylem ze jednak bedzie ten lost odyssey2 :confused:

Jakie to gry?:)

Opublikowano

http://gematsu.com/2014/05/5pb-announces-three-new-xbox-one-adventure-games

5pb. announces three new Xbox One adventure games Chaos;Child, Mystereet F, and Psycho Pass on the way.

5pb. announced three new Xbox One adventure games during a Niconico presentation this morning.

First, the developer’s previously announced Chaos;Child, whose platform was yet to be announced, will launch for Xbox One sometime in 2014.

Next up is Mystereet F: The Detectives’ Curtain Call, which includes Abel Software’s original Mystereet and a completely new version of the still incomplete Mystereet 2 re-developed for Xbox One.

And finally, 5pb. are also developing an Xbox One game based on the Psycho-Pass anime. It will have an original story drawn up by Nitroplus, and it will support both Kinect and Smartglass interaction.

Watch a trailer for Chaos;Child below.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.