Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

xenoblade

tales of vesperia

nier

je.bac zachód

Edytowane przez Dahaka

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Moze mi ktos napisac jakie to ma gry Xbox One dzieki ktorym jest sens sprzedac PS4 i kupic XOne?

Nie ma takich gier. Fajne exy to inFamous: SS, Resogun i Dead Rising 3, ale nie są one wydania prawie 2 tysięcy. Trzeba czekać do 2015, bo cos powoli wychodzi na to, ze i w tym roku nic konkretnego nie dostaniemy.

Opublikowano

No z tym The Order to jest jakaś kpina! To co niby Sony przygotuje na końcówkę roku? DriveClub tylko? Myślą, że każdy będzie grać w Destiny? Jeszcze niech okaże się, że Xbox One dostanie Sunset Overdrive, Forze Horizon 2 i Halo 2, to przecież Microsoft zje Sony ze smakiem. Jak do tego wcisną jakieś za(pipi)iste promocje + update'y systemu, dowalą lepszą konfę na E3 i Sony w tym roku nie będzie miało czego szukać.

Oby tak nie było.

Opublikowano

Oby tak bylo, bo ps4 jest swietnym przykladem jak nalezy uczyc sie na bledach.

Opublikowano

Życie do Rzyci. Mogli by chociaż na otarcie łez dać jakieś fajne pozycje w plusie, bo jako typowy przykład cebulowego klapka czekam na info. Games with gold od czerwca na xone i od razu 2 gry, mam nadzieję, że te sony jakoś fajnie odpowie,

Opublikowano

knack'a wrzuca za niedlugo, byl juz w azjatyckim ps plus wiec u nas tez na pewno bedzie i beda go reklamowac jako pierwsze duze aaa zmierzajace do tej uslugi na ps4 :P :P

Opublikowano

Jak by ten M$ był trochę sprytniejszy, to przykładem SONY zapowiadałby 15 exów na kolejny rok, z czego połowę na 2-3 kolejnych E3 i ze 2 pozycje przez cały okres trwania generacji z gwarancją przeniesienia na kolejną.

Opublikowano

No z tym The Order to jest jakaś kpina! To co niby Sony przygotuje na końcówkę roku? DriveClub tylko? Myślą, że każdy będzie grać w Destiny? Jeszcze niech okaże się, że Xbox One dostanie Sunset Overdrive, Forze Horizon 2 i Halo 2, to przecież Microsoft zje Sony ze smakiem. Jak do tego wcisną jakieś za(pipi)iste promocje + update'y systemu, dowalą lepszą konfę na E3 i Sony w tym roku nie będzie miało czego szukać.

Oby tak nie było.

Trochę przesadzasz. jezeli będzie  ak jak mowisz to w exach bedzie 2 vs 3 dla MS. Czyli I:SS i DC vs SO, FH2 i H2 HD. Dla mnie to żadna miazga, a raczej kiepski rok dla oby dwu konsol. I nie zapominaj o tym, że mineło juz prawie poł roku a XO nie dostało żadnego exa, no chyba ze liczymy Kinect Sport Rivals, ale każdy wie jaka to gra. Więc ogólnie kipeski rok się zapowiada, z lepszą końcowką dla XO. No chyba, ze jednak The Order albo TLG (:D) jeszcze w tym roku.

Opublikowano

Tlou wychodzi w tym roku z najlepszym multi ostatniej generacji, czego chciec wiecej.

Opublikowano

Nowych gier.

Opublikowano

jak tak dalej bede przesuwac to chyba te skur.wiale ps4 kupie w 2016 roku :/

order juz oficjalnie w 2015

Opublikowano

No to musza coś pod koniec roku ,bo dwa exy na cały rok i tylko DC na końcówkę to kiepsko, nawet bardzo.

Opublikowano

WD na PS4 - 82%

WD na XO - 77%

Nie zdaja sobie nawet sprawy na metacriticu ze na tym forum to roznica crap/warto zagrac

Opublikowano

jasno daje mi to do zrozumienia ze sony ps4 planowalo wypuscic pozniej, devi wewnetrzni, oni sami - wszyscy byli nieprzygotowani, nagle ktos przyszedl i powiedzial - MUSIMY to wypuscic przed xone MUSIMY, nie moze byc powtorki z ps3 i na dziko nie dosc ze przyspieszyli premiere to jeszcze na dziko dali wiecej ramu

Opublikowano

order juz oficjalnie w 2015

I bardzo dobrze, gra wyjdzie bardziej dopracowana. Podobno przenoszą drzewa z DC stąd opóźnienie

Opublikowano

Świetnie po prostu - to po co ludzie kupują teraz PS4? Dla multiplatform? Jeszcze niech tylko Batmana przesuną na I kwartał 2015 i pozamiatane jak dla mnie. W sumie już teraz rozważam opcję zakupu konsoli dopiero w przyszłym roku.

Opublikowano

jasno daje mi to do zrozumienia ze sony ps4 planowalo wypuscic pozniej, devi wewnetrzni, oni sami - wszyscy byli nieprzygotowani, nagle ktos przyszedl i powiedzial - MUSIMY to wypuscic przed xone MUSIMY, nie moze byc powtorki z ps3 i na dziko nie dosc ze przyspieszyli premiere to jeszcze na dziko dali wiecej ramu

nie zapominaj, że MS po raz kolejny olał swoją konsolę i zajał jej następczynią. Kiedy na PS3 wychodziły genialne gry, x360 zostało przez MS zapomniane i wszystkie siły poszły w XO. Teraz to widać, ze na start Xo dostało wiecej gierek.

Opublikowano

No i w niczym mu to nie pomoglo.

Opublikowano

nie zapominaj, że MS po raz kolejny olał swoją konsolę i zajał jej następczynią. Kiedy na PS3 wychodziły genialne gry, x360 zostało przez MS zapomniane i wszystkie siły poszły w XO. Teraz to widać, ze na start Xo dostało wiecej gierek.

7 lat i olało, Mendrek by nawet na plusa nie zdążył uzbierać.

Opublikowano

No i w niczym mu to nie pomoglo.

Nie zmienia to faktu, ze zawsze lepiej mieć wiekszy wybór. Kupuje PS4 mam I:SS, K:SF, Knacka i DC . kupuje XO i mam DR3, Ryse, FM5, KI i pewnie w tym roku SO i FH2. Mimo wszystko jest róznica.

7 lat i olało, Mendrek by nawet na plusa nie zdążył uzbierać.

7 lat ? ta konsola jest martwa od czasów wydania GoW 3. Co o ile sie nie myle daje jakie 6 lat.

Opublikowano

kupowac next gena na podstawie tytulow startowych i tego co dostaje w pierwszym roku - za kilka lat bedziecie sie smiac i wstydzic ze jaralo was cokolwiek z tych ochlapow z pierwszego rzutu, dobre gry na next geny zawsze zaczely wychodzic dopiero po 2 latach ich obecnosci na rynku, a wieksze perelki nawet dopiero pod koniec. Poczatki to sa zawsze niedopracowane engine, stare rozwiazania, niekompetne biblioteki itp

Opublikowano

Jakie to były genialne gry? TLOU owszem, ale poza nim? I nie zapominaj że w 2012 Sony nic ciekawego nie dało w przeciwieństwie do Microsoftu. 

Opublikowano

Świetnie po prostu - to po co ludzie kupują teraz PS4? Dla multiplatform? Jeszcze niech tylko Batmana przesuną na I kwartał 2015 i pozamiatane jak dla mnie. W sumie już teraz rozważam opcję zakupu konsoli dopiero w przyszłym roku.

xD Ludzie kupują teraz PS4, bo inni kupują PS4. Taki cykl.

Teraz tylko czekać na ujawnienie nowej Zeldy na ten rok. Przypominam, to najdroższa gra w historii firmy.

Eee, nie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.