Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Świetnie po prostu - to po co ludzie kupują teraz PS4? Dla multiplatform?

A dlaczego nie? Exy czy nie - jakieś gry cały czas wychodzą. Lepiej męczyć się z kiepskimi portami na poprzedniej generacji w nadziei, że przez rok PS4 stanieje dwie stówki?

Opublikowano

Skyward Sword jest w tej chwili najdroższą grą w historii Nintendo, ale nowa Zelda prawdopodobnie ten rekord pobije.

Opublikowano

A co nią jest?

Myślałem, że odnosiłeś się do tych plotek, że Zelda U to najdroższa produkcja Ninny.

Opublikowano

nie zapominaj, że MS po raz kolejny olał swoją konsolę i zajał jej następczynią. Kiedy na PS3 wychodziły genialne gry, x360 zostało przez MS zapomniane i wszystkie siły poszły w XO. Teraz to widać, ze na start Xo dostało wiecej gierek.

Jakie to były genialne gry? TLOU owszem, ale poza nim? I nie zapominaj że w 2012 Sony nic ciekawego nie dało w przeciwieństwie do Microsoftu. 

A kto mowił, że one były genialne ? Czytaj dokładnie. Po za arcygenialnym TLOU były też inne fajne gry. GoW: Wstapnienie, Dragon's Crown, GT6,  Pupeteer, Sly Cooper, Ni no Kuni.

I pamiętam dobrze, że Sony nic ciekawego na PS3 nie pokazało w 2012 ale dla mnieI też i 360tka nic fajnego nie miała gdyż nienawidzę Halo oraz samochodówek. Choć oczywiście obiektywnie patrząc w 2012 x360>ps3

Opublikowano

No i w niczym mu to nie pomoglo.

Nie zmienia to faktu, ze zawsze lepiej mieć wiekszy wybór. Kupuje PS4 mam I:SS, K:SF, Knacka i DC . kupuje XO i mam DR3, Ryse, FM5, KI i pewnie w tym roku SO i FH2. Mimo wszystko jest róznica.

jasno daje mi to do zrozumienia ze sony ps4 planowalo wypuscic pozniej, devi wewnetrzni, oni sami - wszyscy byli nieprzygotowani, nagle ktos przyszedl i powiedzial - MUSIMY to wypuscic przed xone MUSIMY, nie moze byc powtorki z ps3 i na dziko nie dosc ze przyspieszyli premiere to jeszcze na dziko dali wiecej ramu

nie zapominaj, że MS po raz kolejny olał swoją konsolę i zajał jej następczynią. Kiedy na PS3 wychodziły genialne gry, x360 zostało przez MS zapomniane i wszystkie siły poszły w XO. Teraz to widać, ze na start Xo dostało wiecej gierek.

7 lat i olało, Mendrek by nawet na plusa nie zdążył uzbierać.

7 lat ? ta konsola jest martwa od czasów wydania GoW 3. Co o ile sie nie myle daje jakie 6 lat.

no, gears of war 3 wyszło w 1999 roku i wtedy mazzeo dopiero zobaczył co to gry, masz rację. 

Opublikowano

ja pjerdole. Widze, ze u ciebie kiepsko z czytaniem ze zrozumieniem.

edit. Swoją droga, zauważyliście, ze jak nie ma najwiekszych zołnierzy xboxa to jest. Zeratula, Dona, maZZeo, czy hav3na dyskusja toczy sie normalnie. nie ma wyzywania sie od ścierw, planktonów i pisania jak to jedni gardza drugimi. Widac to jak na dłoni.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Doje.bia TLG winter 2014 i bedzie git

Edytowane przez erix

Opublikowano

A kto mowił, że one były genialne ? Czytaj dokładnie. Po za arcygenialnym TLOU były też inne fajne gry. GoW: Wstapnienie, Dragon's Crown, GT6,  Pupeteer, Sly Cooper, Ni no Kuni.

I pamiętam dobrze, że Sony nic ciekawego na PS3 nie pokazało w 2012 ale dla mnieI też i 360tka nic fajnego nie miała gdyż nienawidzę Halo oraz samochodówek. Choć oczywiście obiektywnie patrząc w 2012 x360>ps3

przecież napisałeś

Opublikowano

Beka z typow co lamali sobie nogi o palety w dniu premiery.

Opublikowano

Jakie to były genialne gry? TLOU owszem, ale poza nim? I nie zapominaj że w 2012 Sony nic ciekawego nie dało w przeciwieństwie do Microsoftu. 

Był jeszcze Wiedźmin 2, Fez, Dust, Mark of The Ninja, Forza Horizon, Trails Evolution, Dance Central 3 (niby beka, ale harmonix robi najlepsze gry muzyczne) kontra Starhawk, Okami HD, Journey, Twisted Metal, LBP Karting więc no tego. FATALITY

edit. Swoją droga, zauważyliście, ze jak nie ma najwiekszych zołnierzy xboxa to jest. Zeratula, Dona, maZZeo, czy hav3na dyskusja toczy sie normalnie. nie ma wyzywania sie od ścierw, planktonów i pisania jak to jedni gardza drugimi. Widac to jak na dłoni.

nie moja wina, że jesteś upośledzony, gears of war 3 wyszło w 2011 roku 

Opublikowano

Co do waszych opóźnień premier, post z neogafa:

TLoU was delayed. The Order was delayed. Driveclub was delayed.

Ryse was delayed. Crimson Dragon was delayed. Kinect Sports Rivals was delayed.

Pikmin 3 was delayed. Donkey Kong was delayed.

Destiny was delayed. Witcher 3 was delayed. Watch_Dogs was delayed.

BF4 wasn't delayed.

I tyle.

Opublikowano

Nintendo czuje ze grami zmiecie konkurencje na e3. Plus jak oni juz cos pokaza to gra zazwyczaj wychodzi po kilku miesiacach.

Na ps4 i xbona beda jakies pifpafy.

Opublikowano

Wygląda na to, że MS wygra ex'ami na Xone 2013 i 2014. Ciekawe co Sony wypuści w 2015 roku, bo dla MS na Xone w 2015 zbiegną się 3 z 4 ich najpotężniejszych IP: Halo 5, Fable Legends i Forza Motorsport 6. 

Ciężki to będzie rok dla psychofanów Sony ;)

Opublikowano

To w końcu ile lat wspierał, bo mimo wszystko na X360 nadal wychodzą nowe gry, a przypominam, że jest na rynku od 2005 roku (czyli rocznikowo 10 lat). To że lineup jest raz gorszy, a raz lepszy... No żadna inna konsola tak nie ma. PS4 np w tym roku 5 eksów AAA.

Opublikowano

Nintendo czuje ze grami zmiecie konkurencje na e3. Plus jak oni juz cos pokaza to gra zazwyczaj wychodzi po kilku miesiacach.

6d2b49489c3435b8d70527b4a7cbda50.jpg

BELIEVE !!!  

Opublikowano

do usuniecia.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale czuję chu,jnię. Pokemony na 3ds'a + monster hunter, a na WiiU pokażą Smasha, Bayonettę i te swoje figurki NFC.

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale czuję chu,jnię. Pokemony na 3ds'a + monster hunter, a na WiiU pokażą Smasha, Bayonettę i te swoje figurki NFC.

No i kur.va chyba Zelda U , cnie  ?

:confused: ? 

Edytowane przez erix

Opublikowano

Na WiiU Zelda, Xeno, Metroid, Bayonetta

Na 3ds Majoras Mask, Dragon Quest 7 i Bravely Default 2.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Mimo wszystko nie wierzę, że lineup exów SONY w tym roku ograniczy się do dwóch gierek AAA. To samo tyczy się Micro. Za dużo czasu mieli z przygotowaniem tej generacji, żeby odwalać takie numery.

Opublikowano

No Zelda też, zapomniałem.

Opublikowano

Był jeszcze Wiedźmin 2, Fez, Dust, Mark of The Ninja, Forza Horizon, Trails Evolution, Dance Central 3 (niby beka, ale harmonix robi najlepsze gry muzyczne) kontra Starhawk, Okami HD, Journey, Twisted Metal, LBP Karting więc no tego. FATALITY

nie moja wina, że jesteś upośledzony, gears of war 3 wyszło w 2011 roku 

Sam jesteś upośledzony, widze, ze brak miesa ci się na mózg rzucił. Czy ja gdzies napisałem, że GoW 3 nie wyszedł w 2011 roku ? Naucz się czytać.

Tak i wymieniaj sobie Wiedźminy, fezy i inne gierki które nie są exami. Spoko.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Lepsze gierki, które "nie są exami" niż takie ex'y, których ludzie nie chcieli w plusie, heh.

Klasyczny klapers - Wiedźmin 2 to nie ex / jaraj się Wiedźmina 3 na PS4 :P

Zaraz się zacznie, że ograło się na PC żeby kiedy indziej napisać, że PC nikogo :D

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

To idąc twoim tokiem myslenia dorzuć sobie jeszcze jakieś Civilization, bo przecież nie ma na ps3.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.