Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Tak i wymieniaj sobie Wiedźminy, fezy i inne gierki które nie są exami. Spoko.

Ale już na liście PS4 vs X1 FEZ ładnie wygląda i cyferkę na korzyść PS4 podbija, co nie?

Opublikowano

To jest zupełnie coś innego Rejwen. ^^

Opublikowano

nie zapominaj, że MS po raz kolejny olał swoją konsolę i zajał jej następczynią. Kiedy na PS3 wychodziły genialne gry, x360 zostało przez MS zapomniane i wszystkie siły poszły w XO. Teraz to widać, ze na start Xo dostało wiecej gierek.

Jakie to były genialne gry? TLOU owszem, ale poza nim? I nie zapominaj że w 2012 Sony nic ciekawego nie dało w przeciwieństwie do Microsoftu. 

A kto mowił, że one były genialne ? Czytaj dokładnie. Po za arcygenialnym TLOU były też inne fajne gry. GoW: Wstapnienie, Dragon's Crown, GT6,  Pupeteer, Sly Cooper, Ni no Kuni.

I pamiętam dobrze, że Sony nic ciekawego na PS3 nie pokazało w 2012 ale dla mnieI też i 360tka nic fajnego nie miała gdyż nienawidzę Halo oraz samochodówek. Choć oczywiście obiektywnie patrząc w 2012 x360>ps3

Był jeszcze Wiedźmin 2, Fez, Dust, Mark of The Ninja, Forza Horizon, Trails Evolution, Dance Central 3 (niby beka, ale harmonix robi najlepsze gry muzyczne) kontra Starhawk, Okami HD, Journey, Twisted Metal, LBP Karting więc no tego. FATALITY

ja pjerdole. Widze, ze u ciebie kiepsko z czytaniem ze zrozumieniem.

edit. Swoją droga, zauważyliście, ze jak nie ma najwiekszych zołnierzy xboxa to jest. Zeratula, Dona, maZZeo, czy hav3na dyskusja toczy sie normalnie. nie ma wyzywania sie od ścierw, planktonów i pisania jak to jedni gardza drugimi. Widac to jak na dłoni.

nie moja wina, że jesteś upośledzony, gears of war 3 wyszło w 2011 roku 

Sam jesteś upośledzony, widze, ze brak miesa ci się na mózg rzucił. Czy ja gdzies napisałem, że GoW 3 nie wyszedł w 2011 roku ? Naucz się czytać.

No napisałeś, że x360 jest martwy od czasu ukazania się Gears of War 3 czyli 6 lat xD

Co do gadania ex/nie ex - Okami HD super co nie?

Opublikowano

(pipi) ten upośledzon argument "360tka nic fajnego nie miała gdyż nienawidzę Halo oraz samochodówek. "

DLA MNIE PS3 NIE MA W OGÓLE GIER OD 2006 DO 2014 BO NIENAWIDZĘ PS3

Opublikowano

No albo jak ktoś mówi, że PS4 nie ma gier to zaraz oburzenie, że są multiplatformy!!! Ale iksboks xD martwy xD od 10 lat xD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

ponoc wycieklo:

PS4:

PixelJunk Shooter Ultimate (PS4)

PS3:

NBA 2K14 (PS3)

Lone Survivor: The Director's Cut (PS3)

PlayStation Vita:

Dragon's Crown (PS Vita)

Lone Survivor: The Director's Cut (PS Vita)

Dragons Crown na vite!!!!!!!!!!!!! headshot!!!!!!!!!!!!!

ps. widac te gry juz w banerze w ps store pc wiec oficjalnie

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

ponoc wycieklo:

PS4:
PS3:
NBA 2K14 (PS3)
PlayStation Vita:
Dragon's Crown (PS Vita)

No nie (pipi) ze najpierw pes a teraz jakas koszykowka. Dragons Crown na ps3 chce ;/

Opublikowano

nba2k14 juz byl w ps plusie przez pare godzin przez pomylke, wtedy udalo mi sie przycebulic ;)

dragons crown mega, miesiac temu muramasa rebirth, teraz to, fightery 2d w ofensywie, ps plus na vite gniecie, gniecie, jeszcze z rok i w plusie beda juz chyba wszystkie dobre gry jakie kiedykolwiek ukazaly sie na tym sprzecie :D

Opublikowano

O jezu, a ja w temacie o ps+ pisalem, ze w czerwcu 4 lata wiec moze dadza jakies urodzinowe petardy ;/

Opublikowano

moze na e3 zapowiedza wymiane gier rocznych?

Opublikowano

Lepsze gierki, które "nie są exami" niż takie ex'y, których ludzie nie chcieli w plusie, heh.

Klasyczny klapers - Wiedźmin 2 to nie ex / jaraj się Wiedźmina 3 na PS4 :P

Zaraz się zacznie, że ograło się na PC żeby kiedy indziej napisać, że PC nikogo :D

Wiedmin 2 to nie ex, czy tego chcesz czy nie.

Znajdź moje posty gdzie jaram sie wiedźminem 3 na ps4 oraz gdzie pisze, że PC nikogo. Wiedzmina mam w (pipi)e, bo nie jara mnie ta seria. A na PC gram duzo i nigdy nie pisałem że pc nikogo. Zresztą co to za pedalski zwrot, że coś nikogo. Cięzko pisac poprawnie ?

Ale już na liście PS4 vs X1 FEZ ładnie wygląda i cyferkę na korzyść PS4 podbija, co nie?

Pisałem kiedyś, że ładnie wygląda ? Nie, więc nie pjerdol. ogralem feza dawno na x360.

nie zapominaj, że MS po raz kolejny olał swoją konsolę i zajał jej następczynią. Kiedy na PS3 wychodziły genialne gry, x360 zostało przez MS zapomniane i wszystkie siły poszły w XO. Teraz to widać, ze na start Xo dostało wiecej gierek.

Jakie to były genialne gry? TLOU owszem, ale poza nim? I nie zapominaj że w 2012 Sony nic ciekawego nie dało w przeciwieństwie do Microsoftu. 

A kto mowił, że one były genialne ? Czytaj dokładnie. Po za arcygenialnym TLOU były też inne fajne gry. GoW: Wstapnienie, Dragon's Crown, GT6,  Pupeteer, Sly Cooper, Ni no Kuni.

I pamiętam dobrze, że Sony nic ciekawego na PS3 nie pokazało w 2012 ale dla mnieI też i 360tka nic fajnego nie miała gdyż nienawidzę Halo oraz samochodówek. Choć oczywiście obiektywnie patrząc w 2012 x360>ps3

Był jeszcze Wiedźmin 2, Fez, Dust, Mark of The Ninja, Forza Horizon, Trails Evolution, Dance Central 3 (niby beka, ale harmonix robi najlepsze gry muzyczne) kontra Starhawk, Okami HD, Journey, Twisted Metal, LBP Karting więc no tego. FATALITY

ja pjerdole. Widze, ze u ciebie kiepsko z czytaniem ze zrozumieniem.

edit. Swoją droga, zauważyliście, ze jak nie ma najwiekszych zołnierzy xboxa to jest. Zeratula, Dona, maZZeo, czy hav3na dyskusja toczy sie normalnie. nie ma wyzywania sie od ścierw, planktonów i pisania jak to jedni gardza drugimi. Widac to jak na dłoni.

nie moja wina, że jesteś upośledzony, gears of war 3 wyszło w 2011 roku 

Sam jesteś upośledzony, widze, ze brak miesa ci się na mózg rzucił. Czy ja gdzies napisałem, że GoW 3 nie wyszedł w 2011 roku ? Naucz się czytać.

No napisałeś, że x360 jest martwy od czasu ukazania się Gears of War 3 czyli 6 lat xD

Co do gadania ex/nie ex - Okami HD super co nie?

nie napisałem tak. napisałem, że konsola jest martwa od czasów wydania GoW 3, pajgi napisał, ze w takim razie była wspierana 7 lat, a ja napisałem, że raczej od premiery konsoli do czasy wydania gry to jest jakieś 6 lat. Widzę, że masz kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem.

Opublikowano

Powod rzekomego przeniesienia Batmana AK na w 2015.

http://www.youtube.com/watch?v=vnycbLB97ag

Kozak trailer :)

Opublikowano

ponoc wycieklo:

PS4:
PS3:
NBA 2K14 (PS3)
PlayStation Vita:
Dragon's Crown (PS Vita)

PixelJunkie gra która na gogu kosztuje 3$ Się Sony szarpnęło w tym miesiącu :D Mam nadzieję, że będzie jednak trzymała poziom

Edytowane przez Ferris71

Opublikowano

Kozak trailer :)

A ja sie po raz drugi zastanawiam co w grze o nazwie Batman robi supermen i reszta odrzutow ze swiata DC.

Opublikowano

Nie wierzę, że dla n-tej LEGO-sraki Warner Bros. przeniesie swoją największą produkcję z najlepszego okienka premierowego na kiedyś tam w 2015.

Opublikowano

Gry Lego dobrze się sprzedają. Lepiej zarobić więcej w dłuższym okresie czasu.

Opublikowano

No ta, jeszcze czego. To już kompletnie nie będzie w co grać aż do Wiedźmina 3. -.-

Ale ten rok jest chvjowy pod względem gier.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ci co krzyczeli "dajta w koncu te nowo generacjo" chyba nie spodziewali sie, ze tworcy ogranicza sie jedynie do sprzetu xD.

Opublikowano

Tak jest często, 2013 cudowny, 2014 zyebany. Za to insajderzy sugerują, że nastepny rok będzie genialny.

Tak w ogóle jeden z insajderów napisał, że QB to jesień 2015 :D Może też pobekujemy?

https://twitter.com/thuway

Opublikowano

No jeśli to prawda to akurat nie ma co się dziwić. Remedy już z Alanem odpyerdalało takie szopki, że przez bodajże 3 lata premierę przekładali.

Opublikowano

Tak jest często, 2013 cudowny, 2014 zyebany. Za to insajderzy sugerują, że nastepny rok będzie genialny.

Tak w ogóle jeden z insajderów napisał, że QB to jesień 2015 :D Może też pobekujemy?

https://twitter.com/thuway

Z czego? Że w 2015 Xone zgniecie PS4 jeszcze bardziej niż w 2013 i 2014? :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.