Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Uważam, że stawianie gry jak Silent Hill 2 w jednym zdaniu z jRPGami to potwarz dla geniuszu tej pierwszej.

Edytowane przez TopsyTurvy

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

No już już, nie nabijajcie się z WD, to się robi nudne

Opublikowano

A dla mnie Alan to razem z TLOU gierki które mają to coś, są "inne" a przez to zayebiste.

Ukończ jeszcze MGS3 Subsistence, Silent Hill 2, Okami HD oraz SOTC, a zrozumiesz co znaczy "Więcej niż gra video". Dwa pierwsze znajdziesz na xbox live.

yy nie? To "coś" to nie jest dla mnie skośnooki klimat wybacz.

No i ch.uj że wychwaliłem TLOU pod niebiosa, dla klapów obelga to nawet pisanie o exach xboxa w jednym zdaniu z tymi na ps3. to już jest choroba...

Alan wake to nie ex. Szach mat.

no tak, zapomniałem że przez 2 lata Alan według klapków "nikogo" a jak już wyszedł na PC to od razu torrentownie i preload na steamie poszedł w ruch.

To zle panie pamiętałeś. Alana kupiłem w dniu premiery na 360tke. Moja ulubiona gra na x'a po serii gyrosow
Opublikowano

ogólnie największym minusem gry to model jazdy, zresztą jak w GTA V

Słabe prowo, postaraj się na drugi raz.

Opublikowano

Też tak uważałem na początku, bo byłem fanem tego z IV. Jednak po całym spędzonym czasie z piątą częścią stawiam na ten z V, bo jest po prostu przyjemniejszy i nie taki mozolny.

Opublikowano

Sony nie zamierza oddawać nikomu pozycji firmy, która aktywnie wspiera rozwój branży gier wideo i zawsze chętnie spojrzy w kierunku twórców niezależnych. Tym razem zamierza im pomóc w promocji, nawet jeśli sami deweloperzy nie mają grosza przy duszy.

Podczas tegorocznych targów Tokyo Game Show, Sony postanowiło zapłacić za stanowiska wystawowe każdego, kto zgłosi chęć wystawienia się ze swoimi grami. Co ciekawe, japoński gigant nie faworyzuje nikogo, nawet jeśli gra będzie multiplatformą, wydawaną także na konsole Microsoftu lub nie pojawi się na PlayStation w ogóle. Koszt wypożyczenia małego stanowiska w sektorze indie kosztuje około 980 dolarów za cztery dni targów lub około 318 dolarów za dwa dni, które są otwarte dla każdego.

Sony postanowiło odciążyć deweloperów i pokryje wszystko z własnej kieszeni, niezależnie od tego, czy wystawca postanowi zabalować w Tokyo dwa lub cztery dni. Chętni dobicia targu z Sony mogą się zgłaszać do 11 czerwca. Do obsadzenia jest tylko 50 stanowisk.

Może to doprowadzić do ciekawej sytuacji, gdzie na Tokyo Game Show pojawią się gry indie na platformy Microsoftu, ale to Sony zapłaci za ich stanowisko jednocześnie robiąc darmową reklamę konkurencji. Najwidocznie japoński gigant jest pewien swojej mocnej pozycji w Kraju Kwitnącej Wiśni i żaden Amerykanin mu nie straszny.

http://www.pssite.com/news-33357-sony_zaplaci_za_stanowiska_wystawowe_tworcow_indie.html

SONY TAKIE DOBRE

ILoveSony.jpg

Opublikowano

Glww05l.png

PvZ także na ps4. Szkoda, że dla właścicieli PS4 jest to pierdółka.

Opublikowano

Super, ale ogram prawilnie na pc na myszce i klawiaturze.

Model jazdy w gta5 to (pipi)nia, najwiekszy minus gry, w zadnej innej czesci tak zle sie nie jezdzilo.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Dla mnie model jazdy z V był samą przyjemnością. W czwórce też. W każdym GTA jeździło się za(pipi)iście - w ogóle GTA jest za(pipi)iste i chce już kolejną część, albo chociaż port V na next-geny.

Opublikowano

PvZ także na ps4. 

Super, ale ogram prawilnie na pc na myszce i klawiaturze.

o proszę co za przemiana z "beka" na "ogram"

magiaplajsejszyn

Opublikowano

W GTAV nie lubie tylko tych natychmiastowych smierci na motocyklach i quadach.

Opublikowano

Co do GTAV, mam pytanie, obecnie jestem po

misji, gdzie Franklin pomógł swojemu czarnuchowi z dzielni, który był przetrzymywany przez Ballsów na tartaku

dużo jeszcze do końca, bo męczą tą grę od premiery, ale zawziąłem się i powiedziałem sobie, że skończę.

Opublikowano

Model jazdy w gta5 to (pipi)nia, najwiekszy minus gry, w zadnej innej czesci tak zle sie nie jezdzilo.

Dokladnie, nawet w GTA 1,2 jezdzilo sie lepiej, czuc bylo wage itd.

Model jazdy jest lepszy w GTA V niz w WD ale to i tak syf.

Co do GTAV, mam pytanie, obecnie jestem po

misji, gdzie Franklin pomógł swojemu czarnuchowi z dzielni, który był przetrzymywany przez Ballsów na tartaku

dużo jeszcze do końca, bo męczą tą grę od premiery, ale zawziąłem się i powiedziałem sobie, że skończę.

Z ta gra meczyc mozna sie tylko jezdzac samochodem, wiec nie powiem ci bo bluznisz.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ja ponad miesiac przechodzilem gta5, poczatek byl slaby, ale pozniej sie imo rozkreca.

Opublikowano

Nie wiem czy ktos wspomnial, mysle ze nie bo to Battlefield a tu wiadomo ze siedzi na(pipi)bana winem szlachta która nie tyka sie tej gry.

Ale na E3 zobaczymy Battlefield Hardline - walka przestepcow z Policja, bedzie mozna grac po obu stronach, w roli policjantow beda tez prawdopodobnie oddzialy SWAT.

Pewnie co gimby nie pamietaja albo psxa odkrywali gdy gralo sie w SWATy.

Wiec jestem ciekaw tego BFa

Opublikowano

Swaty to były dobre i wymagające gierki. Mnie jedynie ciekawi, czy w tym BF będzie możliwość niszczenia środowiska? Częściowe byłoby idealne (drzwi, okna, przey cięższym sprzęcie wyrwanie ściany)

Opublikowano

Jakie swaty? Kiedys to sie gralo w CS'a i Rainbow Six.

Odbijanie samolotu goty.

Opublikowano

Ja skonczylem gta v na 100% przed koncem wrzesnie 2013. :/

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Ja zobaczylem koncowe napisy po pol roku.

Gra fajna, ale zrobiona tak zeby kazdy janusz sie dobrze bawil, a ja nie jestem januszem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.