Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No nie tak sam BF, jeszcze exy z Xbona można będzie na PS4 ograć, bo już kolejny zapowiedziany. Co prawda żadne to hity, ale dla botów do niedawna to gry dekady były. Biedne betony, już praktycznie nic na wyłączność nie zostało. :empathy2:

Edytowane przez Observer

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Zeratul, o mnie się nie martw, na pewno będę ogrywał najlepszą wersje Destiny.

Opublikowano

no została im jeszcze exclusywna rozdzielczości - 729p !

Opublikowano

plant and zombies dalej super ekstra ex czy juz indyk nikogo? ciekawe co bedziecie pisac od titanfail jak wczesniej czy pozniej dwojka, a byc moze nawet jedynka wyjdzie na ps4

Opublikowano

Ja jeszcze rozumiem jakby Sony było na jakimś mega plusie, tym czasem do każdej sprzedanej PS3 swego czasu dokładali, jak to jest, u innych widzą a u siebie już nie ile czasu to forum będzie karmić taką hipokryzją ????

Do póki nie odbija się to na graczach to takowy argument uważam za nie istotny niech sobie dokładają ile chcą byle nas to nie tyczyło.

Na obu konsolach póki co jest jest bieda, więc panowie o co ta wojna ?

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Rośliny kontra zombi xD super ex (pipi)o, tf byłby spoko gdyby nie boty na xboxie mogło się to przyjąć bo wiecie "xboty" hehe

Edytowane przez pawciokratos

Opublikowano

Ja jeszcze rozumiem jakby Sony było na jakimś mega plusie, tym czasem do każdej sprzedanej PS3 swego czasu dokładali, jak to jest, u innych widzą a u siebie już nie ile czasu to forum będzie karmić taką hipokryzją ????

Do póki nie odbija się to na graczach to takowy argument uważam za nie istotny niech sobie dokładają ile chcą byle nas to nie tyczyło.

Teraz już dział gier zarabia, a co najlepsze, każde sprzedane PS4 już przynosi zysk.

Opublikowano

No nie tak sam BF, jeszcze exy z Xbona można będzie na PS4 ograć, bo już kolejny zapowiedziany. Co prawda żadne to hity, ale dla botów do niedawna to gry dekady były. Biedne betony, już praktycznie nic na wyłączność nie zostało. :empathy2:

Uwielbiam cytowac siebie

http://www.psxextreme.info/topic/105819-console-wars-720p/?p=3088875

Post z 22 maja, ale jakze aktualny

Widze, ze im blizej E3 tym #sonyslave coraz bardziej nerwy puszczaja. Coraz wiecej gifow z Driveclub, gry ktora miala miec premiere w listopadzie 2013 roku. Wielki plan sony... przekladaja premiery w nieskonczonosc. #smutnykaz

Spencer wyjdzie na scene, zarzuci piecioma+ mega crasherami na wylacznosc na Xbox One, ktore moze za pare lat ukaza sie na PS4 w plusie z litosci jaka Microsoft ma przed pospolstwem. 

Teraz już dział gier zarabia, a co najlepsze, każde sprzedane PS4 już przynosi zysk.

Podobno jednak...

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Dokladanie do sprzedaży konsoli :teehee: To chyba najgłupszy marketingowy bełkot jaki udało się wcisnąć konsumentom.

Soul - seriously ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dobrze ze windows sie dobrze sprzedaje, jednak beka z xboxa konkretna. Codziennie cos nowego, a juz niedlugo ostateczny cios na e3 wymierzy Sony.

Wszystko do czasu, na zabawkach Apple najnowszy system jest za free.
Opublikowano

Hm, czy ja dobrze czytam? Xbox przynosi straty, rzędu 2 miliardów, a ja nie widzę tu mega-beki? Gdzie Daddy, gdzie Zeratul? Czy Don Sterydo nie postawił znów stopy przy drzwiach wyjściowych?

Czy Xbox One podzieli los Wii U? Czy MS obetnie dyrektorom pensje? Czy Playstation pozostanie jedyną konsola next gen, która spełnia oczekiwania i nie przynosi strat? ;)

Opublikowano

Ostatnio MaZZeo wklejał jak gra szlachta z cyfrowym Polsatem.

Dziś przyszło mi wymienić baterie w padzie do Xbox-a, ale nie normalne, szlachta używa akomulatorków, tylko który to ja mam naładowany....hmmm

Dla pokazania jak ułomne jest to rozwiązanie, obok leży pad od PS4 z protipem dla tych co myślą że USB w komputerze służy do pendrivów wypchanych filmami które łowi kolega w zatoce bo samemu ma się 1MB/1Mb/1mb/1mb/s nie ważne.

97855116126201133072.jpg

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

boże jakie śmieszne

No bo oczywiście pamiętanie o podłączaniu kabla i ładowania pada po kilka h > zmiana baterii w 10 sekund i jazda dalej.

Opublikowano

E, mi się pad ładuje mniej niż godzinę. 1-2 w tygodniu, a gram całkiem sporo. Dzięki braku baterii nie muszę się babrać jak przy chińskich zabawkach na baterie, a pad jest lżejszy. Ale cóż, Xbox One to sprzet słabszy, więc to normalne że ma też przedpotopowe rozwiązania ;)

Opublikowano

"Problem" baterii i akumulatorków jest na poziomie tego czy lepszy jest plastik błyszczący czy matowy.

Opublikowano

Jak kiedyś będziesz miał ps4 Mendrek to co 2h będziesz ładował pada.

Opublikowano

E, mi się pad ładuje mniej niż godzinę. 1-2 w tygodniu, a gram całkiem sporo. Dzięki braku baterii nie muszę się babrać jak przy chińskich zabawkach na baterie, a pad jest lżejszy. Ale cóż, Xbox One to sprzet słabszy, więc to normalne że ma też przedpotopowe rozwiązania ;)

Rozmawiamy o latarce do PS4 a nie o padzie do PS3. Tego drugiego to faktycznie, bardzo rzadko ładuję (choć też nie gram jakoś dużo). Mimo wszystko wku,rwiam się, kiedy siadam do grania, a tam wyładowany i teraz muszę go na kabelku ładować. Rozwiązaniem jest pamiętanie o tym zawczasu jak siedzę przy kompie, no ale nigga plz aint nobody got time for that. A na X360 wyglądąło to tak: rozładowane baterie -> wymiana na nowe -> stare do ładowania -> gram

Opublikowano

Ohoho, PS4 w Japonii sprzedaje się gorzej od WiiU. A taką dominację przepowiadał mendrek. No nic, następny przystanek FFXV i KH3 xD.

Opublikowano

Zawsze można dokupić:

55feeec501.jpg

Przestajesz grać - wkładasz. Zaczynasz - zabierasz. Jak telefon stacjonarny :)

Ps. Czy ta sprzedaż Wii U to nie zasługa Mario Kart 8 w bundle'u i dodawania gry do tego?

Opublikowano

@ Mendrek, Rejwen

Albo dokupić drugi pad miast glendzić że na ps3 brakuje splita, czy kanapowego coopa. Swoją drogą ciekawe ile min. bez ładowania wytrzyma ds4 po 5 latach uzytkowania.

Opublikowano

Boty jaki problem z ładowania robią - pewnie telefony też na paluszki mają.

philips-battery-phone.jpg

Ten szyk, klasa i wygoda, tylko xbox.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Ostatnio MaZZeo wklejał jak gra szlachta z cyfrowym Polsatem.

Dziś przyszło mi wymienić baterie w padzie do Xbox-a, ale nie normalne, szlachta używa akomulatorków, tylko który to ja mam naładowany....hmmm

Dla pokazania jak ułomne jest to rozwiązanie, obok leży pad od PS4 z protipem dla tych co myślą że USB w komputerze służy do pendrivów wypchanych filmami które łowi kolega w zatoce bo samemu ma się 1MB/1Mb/1mb/1mb/s nie ważne.

97855116126201133072.jpg

czyli rozumiem ładowanie przez krótki kabel co 7-8 godzin jest lepsze niż baterie dające 20-30h i które możesz wymienić od razu? To chciałeś napisać?

Opublikowano

Zawsze można dokupić:

55feeec501.jpg

Kiedy będzie w Plusie?
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.