Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Charging Station, nakładki na analogi, nakładki na spusty, bateria z ds3 kurde, nagle koszt tego next genowego pada wynosi pewnie tyle co jakaś nowa konsola.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Koniec końców pewnie będzie się kupować pad nie/firmowy.

Opublikowano

Charging Station, nakładki na analogi, nakładki na spusty, bateria z ds3 kurde, nagle koszt tego next genowego pada wynosi pewnie tyle co jakaś nowa konsola.

Bateria, analogi rozumiem, ale o co chodzi ze spustami ?

Opublikowano

Nie zapominajmy że to boty musiały bulić MS żeby grać jak dorośli ludzie:

English%5Cen-INTL_Xbox360_Play_Charge_Ki

Chociaż mazzeo proponował niedawno alternatywe:

Naczelny bot poleca - jedyne 70 złotych + koszt przesyłki żeby grać jak szlachta i uwolnić się od baterii AA. Ale oczywiście w console wars nagła amnezja, udawanie głupiego i wychwalanie paluszków :)

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Hm, czy ja dobrze czytam? Xbox przynosi straty, rzędu 2 miliardów, a ja nie widzę tu mega-beki? Gdzie Daddy, gdzie Zeratul? Czy Don Sterydo nie postawił znów stopy przy drzwiach wyjściowych?

Czy Xbox One podzieli los Wii U? Czy MS obetnie dyrektorom pensje? Czy Playstation pozostanie jedyną konsola next gen, która spełnia oczekiwania i nie przynosi strat? ;)

Nie czytasz dobrze, nie umiesz czytac, itd. Sprobuj jeszcze raz zanim posta napiszesz i zblaznisz sie tak jak reszta #sonyslave

Opublikowano

hahaha, jaki ból tyłka Zeratula dzisiaj :D a tak ciągle zainteresowany finansami sony, toczył bekę 24/7, a tu karma ugryzła go w pupę. piękny dzionek :))) no ale chociaż MS zarabia na tych patentach od Google! yeah!

Opublikowano

Jakiś pseudo analityk wyssał sobie z palca, a klapy łykają jak pelikany. Tak samo jak MS miał już sprzedawać Xboxa.

2 mld $ rocznie. No szkoda, że raporty finansowe pokazują co innego, a nieeee... pewnie MS wykopał te carty w Meksyku żeby zakopać tam te prawdziwe księgi rachunkowe :P

Opublikowano

Boli mnie dupa z powodu debilizmu #sonyslave... nie traktuje na powaznie tekstow w stylu "podobno", "moze", "byc moze". Wole fakty, a takowe dostarczane sa przez raporty finansowe. 

Poza tym... jaka roznica czy Microsoft traci czy zarabia na marce Xbox? Poki cala firma zarabia i Nadella deklaruje kontynuacje polityki wobec Xboksa to nie ma co sie martwic. To Sony ma problem bo firma co roku traci pieniadze i sie kurczy.

Opublikowano

Chociaż mazzeo proponował niedawno alternatywe:

Naczelny bot poleca - jedyne 70 złotych + koszt przesyłki żeby grać jak szlachta i uwolnić się od baterii AA. Ale oczywiście w console wars nagła amnezja, udawanie głupiego i wychwalanie paluszków :)

Elegancko wyciągnałeś z kontekstu, skoro gościu pytał o play & charge to dałem linka do takiej rzeczy, jaki to ma związek z tym że sam korzystam z paluszków? Sam udajesz głupiego albo co bardziej prawdopodobne wcale nie udajesz.

Opublikowano

2 mld strat, ukrywają wyniki xboks łącząc go z jakimis cyferkami z androida. Już chyba Waldek o tym pisał.

xDDDDDD

Opublikowano

Taka ciekawostka, jak wbija się w google The Last of Us:

the last of us xbox    
the last of us xbox 360 ceneo    
the last of us xbox 360 cena    
the last of us xbox 360 allegro

Jeszcze ciekawiej się robi, jak dodamy PC:

the last of us pc premiera
the last of us pc chomikuj
the last of us pc download
the last of us pc version
the last of us pc demo
the last of us pc cena
the last of us pc gameplay
the last of us pc tpb

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Elegancko wyciągnałeś z kontekstu

Nie odwracaj kota dupą - fakt jest taki ze to boty dopłacają ~70 zł za Play'N'Charge Kit żeby móc ładować pada przez kabel w czasie gry, podczas gdy nikt z obozu Sony nie płacze za możliwością kupna nakładki do korzystania z paluszków. Skoro posiadacze Xboxa płacą żeby móc się uwolnić od rozwiązania MS i grać na jak posiadacze Playstation, to ostatecznie wyjaśnia które rozwiązanie jest lepsze.

Opublikowano

Janusze boty, które kupiły xboxa dla kinecta dowiedzieli się, ze wyszedł pewien mesjasz, gra generacji, no ale przykro mi, nie dla psa kiełbasa.

Opublikowano

Granie na kablu przypomina uwiązanego pieska przy budzie.

Tak btw. EA wprowadza mikrotransakcje do BF4. YETI, easye ile już wydaliście? W końcu BF4 taki osom i w ogóle pół roku grania.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Granie na kablu przypomina uwiązanego pieska przy budzie.

Tak btw. EA wprowadza mikrotransakcje do BF4. YETI, easye ile już wydaliście? W końcu BF4 taki osom i w ogóle pół roku grania.

A w trójce ich nie było?

Opublikowano
Watch Playstation's E3 conference in movie theaters #1

Why watch PlayStation’s E3 Press Conference on a puny browser window when you can see it on the silver screen? On June 9th, we’re inviting PlayStation fans in the US and Canada to experience the E3 press conference in a new way – live, on a massive screen in more than 40 movie theaters.

Join us and host Geoff Keighley for the PlayStation E3 Experience, featuring an HD simulcast of the PlayStation E3 Press Conference. Attendees will also see 30 minutes of extra content, including exclusive extended game footage and interviews with the world’s biggest game developers. And hey, if you show up, we might even cough up a few surprise gifts.
Best of all, it’s free. Space is limited, so make sure to register for the event soon.

http://blog.us.playstation.com/2014/05/28/watch-playstations-e3-press-conference-in-movie-theaters-nationwide/

Szykuje się big show :> Last Guardian i Project Beast i jestem... <poprawia muszkę> ukontentowany.

Opublikowano

Nie odwracaj kota dupą - fakt jest taki ze to boty dopłacają ~70 zł za Play'N'Charge Kit żeby móc ładować pada przez kabel w czasie gry, podczas gdy nikt z obozu Sony nie płacze za możliwością kupna nakładki do korzystania z paluszków. Skoro posiadacze Xboxa płacą żeby móc się uwolnić od rozwiązania MS i grać na jak posiadacze Playstation, to ostatecznie wyjaśnia które rozwiązanie jest lepsze.

Na pewno wyjaśnia, szczególnie że do DS3 i DS4 baterii nie dorzucisz bo nie ma takiej możliwości, jesteś skazany na akumulatorek, niewymienialny i który po latach traci swoją pojemność.

Opublikowano

Na pewno wyjaśnia, szczególnie że do DS3 i DS4 baterii nie dorzucisz bo nie ma takiej możliwości, jesteś skazany na akumulatorek, niewymienialny i który po latach traci swoją pojemność.

Przecież akumulatory da się łatwo wymienić.

Opublikowano

Jakiś pseudo analityk wyssał sobie z palca, a klapy łykają jak pelikany. Tak samo jak MS miał już sprzedawać Xboxa.

2 mld $ rocznie. No szkoda, że raporty finansowe pokazują co innego, a nieeee... pewnie MS wykopał te carty w Meksyku żeby zakopać tam te prawdziwe księgi rachunkowe :P

dajmy sonybociarni te kilka minut radości w roku  :)  równie dobrze można w newsie wstawić Patchera.

co do ładowania padów już było wiele razy, rozwiązanie Xa >>>> ps. Pad Xa trzyma 4x dłużej, kupujesz ładowarkę z 4 aku za 30zł, wymieniasz grasz dalej, plebs musi siedzieć na kablu jak niewolnicy co parę godzin ale to robactwo jest przyzwyczajone do takiego traktowania, przykre.

Opublikowano

Sorry ale ja mam na myśli oficjalne, normalne sposoby a nie że sobie rozkręce dualshocka i wrzucę większą baterię. W taki sposób to i krzyżak od dualshocka wpjerdolę do tego od xboxa i bedzie goty pad.

Opublikowano

Najlepszy pad ever to ten od 360, ale DS 4 ma szanse go zrzucić z tronu :P

No jak dla mnie pad do którego trzeba dokupować jakieś smieszne nakłądki nie ma szans na bycie najlepszym padem, ale nie pograłem dłuzej wiec no nie wiem.

Opublikowano

Jeszcze kilka mld dolców straty przyniosą xboty firmie M$ i znikną z rynku konsol raz na zawsze. Xboty to tylko taka tymczasowa podrasa graczy stworzona do sztucznego podtrzymania życia pseudokonsol jakimi są xboxy :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.