Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ale co to zmienia, 4 śrubki i nowy akumulator. Nie róbmy z siebie pokrak, które nic nie potrafią

Oho czyli kupno śrubokrętu i akumulatorka z allegro to już rozwiązanie dla myślących, ale baterie za tyle samo to plebs i patologia.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

ale to bedzie w(pipi), daddy znowu sie bedzie musial na miesiac zaszyc na majorce all inclusive

Opublikowano

and awaits, and awaits, and awaits....

Opublikowano

Nowa gra Bethesdy będzie F2P - Battlecry

https://www.youtube.com/watch?v=3A6R6IWPTeo

Battlecry-610x346.jpg

"Take on the role of an elite warrior and engage in brutal, high-action, 32-player battles in a variety of gameplay modes. Responsive, smooth controls unleash violent, high-impact, and stunning combo attacks previously reserved for modern brawlers. Dynamic movement allows you to seamlessly grapple, evade and mantle to quickly cover distances and evade the other team. Engage in combat and use the game’s Adrenaline system to unlock special powers for a short time or conserve Adrenaline to unleash your lethal Ultimate ability when the time is right."

Po pierwszym info czuje, że nic ciekawego z tego nie będzie.

Opublikowano

meh, totalnie nie mam podniety tym e3, podniecanie się gierkami dla januszów przeszło mi z czasem

Opublikowano

Ekstra akcja ze strony Sony, już widzę tę materiały wideo nagrane w kinach jak ludzie wrzeszczą i ekscytują się nowymi grami. Muszą szykować ostre (pipi)niecie skoro zdecydowali się na takich ruch.

Hype, hype, hype!!!

Opublikowano

Ej, wyobrażenie sobie konferencję microsoftu w kinach w tym ich 792p, którym tak się chwała w każdej grze? Taka rozdzielczość na takim ekranie to byłby dopiero eksperjens.

Opublikowano

:)

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJP

Dziewiątka mnie znudziła po czasie ale i tak hype.

Opublikowano

Mnie dalej nie znudziła. Nie zliczę ile walk przegrałem z kumplem. Piękna gra.

Opublikowano

Ale co to zmienia, 4 śrubki i nowy akumulator. Nie róbmy z siebie pokrak, które nic nie potrafią

Oho czyli kupno śrubokrętu i akumulatorka z allegro to już rozwiązanie dla myślących, ale baterie za tyle samo to plebs i patologia.

A czy ja gdzieś tak napisałem ?? Wiadomo, klapek wszystko sobie dopowie, a inne klapki plusują czując zwycięstwo...

Osobiście wolę rozwiązanie z bateriami jak w xboxie, ale pieprzenie o niemożliwości wymiany akumulatorka, jest właśnie tym pieprzeniem, chyba, że bociki dwie lewe ręce mają.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Mnie dalej nie znudziła. Nie zliczę ile walk przegrałem z kumplem. Piękna gra.

Jeśli chodzi o tryb story, wygląd postaci, aren i znanych special moves to jest mistrzostwo, ale tak to wolę UMK3 i jego mechanikę. Genialny w prowadzeniu Human Smoke, Reptile, jeden kumpel wymiata nightwolfem, drugi Kabalem i możemy grać godzinami. Odpaliliśmy raz dziewiątke i po 15 minut włączyliśmy ponownie UMK3. Spróbuj, jest lepsze, szybsze, ładniejsze i lepiej "czuć" ruchy postaci.

Opublikowano

Mortal Kombat 9 najlepszą mordoklepką 7 generacji. No i Tryb Story nawiązujący do trylogii z lat 90' GOTY 

Opublikowano

http://www.gamasutra.com/view/news/218639/SCE_is_covering_exhibition_costs_for_the_Indie_Game_Area_at_TGS_2014.php?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+GamasutraNews+%28Gamasutra+News%29

#SonyTakieDobre

#Sonyslave zamiast o pozytywnych rzeczach na temat sony pisac to belkocza o stratach microsoftu na podstawie mokrego snu jakiegos wiesniaka... #fucklogic #dumbsonyslave

Opublikowano

http://www.gamasutra.com/view/news/218639/SCE_is_covering_exhibition_costs_for_the_Indie_Game_Area_at_TGS_2014.php?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+GamasutraNews+%28Gamasutra+News%29

#SonyTakieDobre

#Sonyslave zamiast o pozytywnych rzeczach na temat sony pisac to belkocza o stratach microsoftu na podstawie mokrego snu jakiegos wiesniaka... #fucklogic #dumbsonyslave

już dwa razy było tu wrzucane, amerykański niewolniku

#dumb

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

cliffhangerbxugq.gif

foZwMy3.gif

(scena z obecnego sezonu Gry o Tron)

WarmheartedBlandDeviltasmanian.gif

Oraz na koniec idealny gif w zwiazku z tymi ciaglymi poslizgami :teehee:

uJM.gif

Opublikowano

#SonyTakieDobre

już dwa razy było tu wrzucane, amerykański niewolniku

#dumb

skoro ja nie widzialem to sie nie liczy

Opublikowano

Jakiś pseudo analityk wyssał sobie z palca, a klapy łykają jak pelikany. Tak samo jak MS miał już sprzedawać Xboxa.

2 mld $ rocznie. No szkoda, że raporty finansowe pokazują co innego, a nieeee... pewnie MS wykopał te carty w Meksyku żeby zakopać tam te prawdziwe księgi rachunkowe :P

dajmy sonybociarni te kilka minut radości w roku   :)  równie dobrze można w newsie wstawić Patchera.

co do ładowania padów już było wiele razy, rozwiązanie Xa >>>> ps. Pad Xa trzyma 4x dłużej, kupujesz ładowarkę z 4 aku za 30zł, wymieniasz grasz dalej, plebs musi siedzieć na kablu jak niewolnicy co parę godzin ale to robactwo jest przyzwyczajone do takiego traktowania, przykre.

Ty nie na teneryfie?

meh, totalnie nie mam podniety tym e3, podniecanie się gierkami dla januszów przeszło mi z czasem

Bo (pipi) a nie gracz jesteś, może wizaż.pl?

Opublikowano

Nie chce być niemiły czy coś, lubię was wszystkich, ale jedzie mi tu straszną hipokryzją. Taka sytuacja: User X zarzuca fanom Sony że nie skupiają się na pozytywnych aspektach PlayStation tylko jeżdżą po Xboxie. Tymczasem User X, fan Xboxa, od dawna jeździ sobie po Sony i jego fanach. No tak dalej być nie może.

Edytowane przez aux

Opublikowano

Roznica polega na tym, ze #sonyslave probuja udowodnic wyzszosc playstation na podstawie vgchartz i jakis pseudo byc moze, podobno, jakoby newsow. A posiadacze Xboksa siegaja do zrodel takich jak pewne wyniki finansowe, NPD. Jest roznica. #Sonyslave to Fakt czy Super Express, a posiadacz Xboksa to Time czy Forbes. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.