Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Big Third-Party Xbox One Exclusive

A reliable source has confirmed that Microsoft is going to have at least one "big" third-party exclusive reveal during their stage show. We don't know the exact game, but our source said the game is both something "unexpected" and "something people will be really excited about."

http://www.gamespot.com/articles/e3-2014-rumors/1100-6419935/

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Plant & Zombies Garden Warfare2

Opublikowano

Z tym kinem to ciekawy ruch Sony. Ale jak nie pokażą niczego dużego i nowego to ludzie sie mogą wkurzyc :).

Opublikowano

Idealne połączenie to wiadomo- ps4 i wiiu.

Ostanio ogrywam na tym drugim raymana i Donkey Konga. Jak babcie kochałem wychowałem się na c64 później pegasus i w końcu psx czyli platformy gdzie poziom trudności gry jeszcze w ogóle funkcjonował. O ile Rayman jakiś specjalnie trudny nie jest tak gry Nintendo to jest jakiś koszmar. Albo przez ostatnie 2 generacje cofnalem się w rozwoju manualnym i zwykła platformowka sprawia mi problemy albo faktycznie te gry są trudne ot poprostu. A i pierdzielenie, że są to gry dla dzieci bo design bo kolory bo małpa i hydraulik gej można o kant dupy włożyć. Dawno tak się nie w(pipi)ialem jak w DK na wiiu i dawno żadna gra mi tyle satysfakcji nie dała gdy kończysz poziom. W dodatku w lokalnym multi z drugą osobą.

Opublikowano

ja sie na bank cofnalem - nie wiem czy to przez stresy, prace, brak czasu ale zauwazylem ze o wiele wiele szybciej sie irytuje w grach niz kiedys, w dawnych czasach to potrafilem godzinami sie krecic i szukac rozwiazania lub przejscia jakiegos problemu, teraz raz dwa trzy i zaczynam sie wkurzac

wczoraj po irytujacym meczu i bugach wykur.wilem z dysku konsoli pes2014, kiedys to nie do pomyslenia :D

Opublikowano

Czas na cażualowe gry. Kup WiiU lub iPada. 

Edytowane przez Texz

Opublikowano

Plant & Zombies Garden Warfare2

oby coś konkretnego i to najlepiej na ten rok, bo mój XO juz ma taka warstwę kurzu ze można na im pisać.
Opublikowano

Teraz gry maja byc proste i krotkie, zeby sie klient nie znudzil. Jak odpalam jakies starsze platformowki z szaraka czy snesa to widac jakie samograje teraz wychodza.

Chcesz trudnych gier nie dla casuali, kup WiiU.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

wiele indykow to nie samograje i maja ducha starych gier - kup pc lub vite

Opublikowano

3.bmp.jpg

znalezione na gafie, to jakieś bekowe zdjęcie czy faktycznie te GOTG ma taki problem z antyaliasingiem? Wind Walker jest gładziutkie, czyzby dla betonowych 59fps musieli az tyle ciac (720p i bez aa)

Opublikowano

IMO screenami nigdy nie ma co sie sugerować, bo gra zazwyczaj w ruchu wygląda lepiej.

Opublikowano

W Nintendo liczy się fun, grywalność, a nie ultra grafa z AAx16. Wciąż wygląda lepiej niż 95% gier na PS3.

Opublikowano

Nie wiem czy jest się czym chwalić. Nie jest Wam smutno, że tak brzydka gra na "past-gena" zgarnia oceny wyższe niż wszystkie eksy na PS4? Przegrać w walce z równym sobie to nie ujma, ale przegrać z zacofanym 6-latkiem z twarzą bez antyaliasingu? To powinno boleć dużo bardziej!

Opublikowano

ale tego nikt nie neguje, ze to super szpil pewnie - podobnie, jak tego, ze "exy" poki co na obu "nextgenowych" platformach sa średnio-slabe. Natomiast nigdy nie wybrałbym konsoli Nintendo jako tej jedynej i zgadzam się z Ficusiem. Nie znam nikogo, kto wybralby Wii i przegral w Mario pare lat nie kupując PS3 czy 360tki. Nawet kupując u schyłku generacji ta konsole za 200 zl, tytulow do nadrobienia miałem może 10. Przez brak multiplatform Wii U czeka pewnie podobna historia.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No widać te ząbki w trakcie gry:

Ale co z tego? Przecież WiiU nigdy nie aspirowało do miana tru <prawie jestem PC ale jednak mam za słabe bebechy> next gena. Gry na Wii też nie powalały grafiką w porównaniu do PS3/X360. Ważne, że jest fun.

Edytowane przez ping

Opublikowano

zaczna wychodzic swietne multiplatformy i exy to za 2-3 lata nikt nie bedzie pamietac o WiiU, jak ktos chce ograc gry na ten sprzet i go w ogole kupowac to teraz albo nigdy - potem to te 3 fajne gry na rok to bedzie za malo w lawinie tego co bedzie na next genach

Opublikowano

dokładnie tak jak piszesz. Co wychodzi w najbliższym czasie po Mario Kart ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Czy ja wiem? Fajna platforma, tyle że jako odskocznia. Nie wyobrażam sobie życia z WiiU jako głównym sprzętem do grania ale jeśli chodzi o przerwę od "większych" platform raz na trzy miesiące - nie jest źle.

Opublikowano

dokładnie tak jak piszesz. Co wychodzi w najbliższym czasie po Mario Kart ?

Watch_Dogs.

Opublikowano

super, ze chociaż hejtowany Ubi zrobi swoja multiplatforme na Wii ! Zwlaszcza, ze wyszla im calkiem niezla gra.

Opublikowano

ten rok Wii U bedzie miec miazdzacy w porownaniu do exow na ps4/xone - bedzie X, bedzie Bayonneta2, byl Donkey Kong, jest Mario Kart, pod koniec 2013 wyszedl ten sanbox Lego i Mario3dWorld, Wind Walker.

Nie zapominajmy jednak ze procz tych gier ta konsola nie ma nic - za jakis czas xone/ps4 samymi multiplatformami co miesiac bedzie miazdzyc - nowe mass effect, nowy fallaout, moze nowy burnout, nowy batman, wiedzmin3, nowy sandbox od rockstar itp itd, a do tego dochadza tez exy

Pozostaje tylko lub az this is waiting bo niestety produkcja tych killerow troche trwa i luka ta na next genach obecnie zajmuja tragiczne cross-geny i klecone na szybko exy byle tylko udowodnic ze konsola potrafi generowac sliczna grafe, na tle tego ofera WiiU sie wybija ale tylko teraz, im dalej w las tym blask bedzie tylko i wylacznie gasl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.