Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

2015? O to już za rogiem.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

I wygląda jakoś tak gorzej niż Watch Dogs

Opublikowano

Karwa, QB wygląda zaje.biście.

Jedyna gra, która mnie jara na żydboksie.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie wiem czy jest się czym chwalić. Nie jest Wam smutno, że tak brzydka gra na "past-gena" zgarnia oceny wyższe niż wszystkie eksy na PS4? Przegrać w walce z równym sobie to nie ujma, ale przegrać z zacofanym 6-latkiem z twarzą bez antyaliasingu? To powinno boleć dużo bardziej!

A to, że wygrywa również z exami z XO to już nie wspomnisz ?

Opublikowano

gra bedzie na pewno zaje.bista wkoncu dorobek developera zobowiazuje ale graficznie....infamous miazdzy to juz teraz

Opublikowano

Wygląda za(pipi)iście ? :) haha i jeszcze premiera 2015 r. Widać tyle czasu potrzebuje X1 by osiągnąć tak mizerny poziom graficzny.

Opublikowano

bedzie dobra gra ale jak tak maja wygladac exy na xone w dobie tego co serwuje sony to po prostu zaczyna mi sie az robic szkoda xbotow, no ale wiadomo liczy sie tylko gameplay

Opublikowano

no wreszcie - wygląda na to, że wreszcie w 2015 roku xbociarnia osiągnie poziom graficzny Knacka, czyli gry premierowej dla PS4 w 2013 roku. Można powiedzieć, że w sam raz na koniec generalnie dotkniecie graficznie Killzone'a i będzie można podczas premiery PS5 powiedzieć, że XONE po 7 latach stał się next-genem i pokazuje podobny poziom rozgrywki co gry na iPhone 10. 

Chłopaki wierzę w Was, jesteście na dobrej drodze. Tak trzymać!  :thumbsup:

Opublikowano

No to co botki, pif paf i cinematic experience jest teraz fajne ? czy skoro tak się z tego śmialiście to teraz w ramach konsekwencji pojedziecie po swoim exie, czy nagle zaczniecie pisac jaka to kozacka gra się szykuj ?

PS. ja się tam jaram. szkoda, że 2015

edyta,. Co wy si tak grafy czepiacie ? nie jest to może nic wybitnie wyglądającego, ale jest na prawdę bardzo bardzo dobrze.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

ten rok Wii U bedzie miec miazdzacy w porownaniu do exow na ps4/xone - bedzie X, bedzie Bayonneta2, byl Donkey Kong, jest Mario Kart, pod koniec 2013 wyszedl ten sanbox Lego i Mario3dWorld, Wind Walker.

Nie zapominajmy jednak ze procz tych gier ta konsola nie ma nic - za jakis czas xone/ps4 samymi multiplatformami co miesiac bedzie miazdzyc - nowe mass effect, nowy fallaout, moze nowy burnout, nowy batman, wiedzmin3, nowy sandbox od rockstar itp itd, a do tego dochadza tez exy

Jest jeszcze Pikmin 3, Super Mario 3D World (najlepiej oceniany ekskluziw next genowy), Monster Hunter 3, ZombiU, The Wonderful 101 (eksik od platinium games) więc grania jest na grube godziny, ale jak dla kogoś konsola musi mieć FIFE&BF to faktycznie nie ma po co kupować WiiU. Zresztą nie wiem Ficuś czemu tak starasz się racjonalizować zakup tej konsoli, jakby każdego interesowały tytuły, które wymieniłeś (mass effect lol) i jeszcze jakby kupno WiiU oznaczało brak możliwosci kupna innej konsoli lub co gorsza brak możliwośći sprzedania sprzetu od Nintendo.

Opublikowano

no wreszcie - wygląda na to, że wreszcie w 2015 roku xbociarnia osiągnie poziom graficzny Knacka, czyli gry premierowej dla PS4 w 2013 roku. Można powiedzieć, że w sam raz na koniec generalnie dotkniecie graficznie Killzone'a i będzie można podczas premiery PS5 powiedzieć, że XONE po 7 latach stał się next-genem i pokazuje podobny poziom rozgrywki co gry na iPhone 10. 

Chłopaki wierzę w Was, jesteście na dobrej drodze. Tak trzymać!  :thumbsup:

Przynajmniej na jesieni posiadacze Xboksa One nie beda sie zastanawiali miedzy wklejeniem kolejnego gifa z Order 1886, Uncharted 4 czy Last Guardian ktore moze ukaza sie w 2015 roku albo odpalaniem BF4 czy Hardline tylko beda grali w najlepsze gry tej generacji. 

A przepraszam, jest nadzieja, ze #sonyslave dostana w koncu jakas dobra gre czyli Garden Warfare ktore mialo premiere na One w lutym. 

Opublikowano

ten rok Wii U bedzie miec miazdzacy w porownaniu do exow na ps4/xone - bedzie X, bedzie Bayonneta2, byl Donkey Kong, jest Mario Kart, pod koniec 2013 wyszedl ten sanbox Lego i Mario3dWorld, Wind Walker.

Nie zapominajmy jednak ze procz tych gier ta konsola nie ma nic - za jakis czas xone/ps4 samymi multiplatformami co miesiac bedzie miazdzyc - nowe mass effect, nowy fallaout, moze nowy burnout, nowy batman, wiedzmin3, nowy sandbox od rockstar itp itd, a do tego dochadza tez exy

Jest jeszcze Pikmin 3, Super Mario 3D World (najlepiej oceniany ekskluziw next genowy), Monster Hunter 3, ZombiU, The Wonderful 101 (eksik od platinium games) więc grania jest na grube godziny, ale jak dla kogoś konsola musi mieć FIFE&BF to faktycznie nie ma po co kupować WiiU. Zresztą nie wiem Ficuś czemu tak starasz się racjonalizować zakup tej konsoli, jakby każdego interesowały tytuły, które wymieniłeś (mass effect lol) i jeszcze jakby kupno WiiU oznaczało brak możliwosci kupna innej konsoli lub co gorsza brak możliwośći sprzedania sprzetu od Nintendo.

Bluber approval ! Wystarczajaco niemainstreemowe ? Polecasz ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

A przepraszam, jest nadzieja, ze #sonyslave dostana w koncu jakas dobra gre czyli Garden Warfare ktore mialo premiere na One w lutym. 

jak to jest do jasnej cholery, że o tym PvZ gadacie tylko wy, czyli boty? Zobacz, że nikogo z posiadaczy PS4 nawet nie ruszyło to, ze ta gra pojawia sie na ich konsoli. Mają wyiebane jednym słowme na te grę.

Opublikowano

Bluber approval ! Wystarczajaco niemainstreemowe ? Polecasz ?

nie kumam o co ci chodzi, ale pewnie nadal masz ból dupy o to, że nazwałem cię każualem. Platynka w BF4 i własnie pykane Watch Dogs rozwiewa wszelkie wątpliwości.

Opublikowano

no ale to znowu sie sprowadza do rozmowy - wii u jego glowny system do grania beee, wiiu jako uzupelnienie lub system na dzis(a potem sprzedajemy) yeeahh

A Mass Efect jest super - samo jego uniwersum goty, takie mroczniejsze gwiezdne wojny jak dla mnie

Opublikowano

w pompie mam to, kto dla Ciebie jest casualem Bluber, a kto hardcorowym graczem, interesuje mnie po prostu Twój gust, bo ze wszystkich gatunkow gier o jakie kiedyś pytałem i które w takim razie polecasz (sportowe, FPSy, action adveture, TPP) jedynie Demon Souls wymieniles. :teehee:

(uniwersum ME jest za(pipi)iste.)

Edytowane przez easye

Opublikowano

w pompie mam to, kto dla Ciebie jest casualem Bluber, a kto hardcorowym graczem.

tak bardzo masz to w pompie, że musisz o tym napisać co nie

Opublikowano

QB w 2015, a ponoc to był PEWNIAK na 2014...beka, beczunia, beczenka :D

Opublikowano

No i nie pokaża nic na E3, Tekst botów, ze MS na tyle gier na E3, że QB sie nie zmieściło za 3..2..1..

Opublikowano

Pewniak na 2014? Tylko Don sugerował coś takiego ;) 

Wygląda świetnie, szkoda że więcej informacji będzie dopiero na Gamescomie...

Opublikowano

w pompie mam to, kto dla Ciebie jest casualem Bluber, a kto hardcorowym graczem.

tak bardzo masz to w pompie, że musisz o tym napisać co nie

Po prostu podobnie jak niektorzy jestem juz znudzeniem Twoim pier(pipi)em, pdobnie jak trolingiem Czezkyego. Ile razy mozna tlumaczyc, ze kazdy ma inne podejscie do gier i szuka w nich czegos innego. Przypierdalasz sie po raz kolejny do BFa, choc nie potrafisz podac zadnej alternatywy w swiecie FPSow - i nie potrafisz zrozumiec, ze jak ktos lubi sobie postrzelac z kumplami, to nie bedzie sie super bawil przy gierce za dolara pisanej gdzies w piwnicy. Oprocz calaka w BFa mam takze calaki w grach niszowych, indykach, grach z 360tki, sporo godzin przegranych na konsolach Nintendo - dla Ciebie to nadal zbyt malo wysublimowany gust bo jestes takim hipsterem elektronicznej rozrywki. Żaden z Ciebie wyznacznik.

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.