Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

moze dostana znowu jakies ochłapy z pc od ea. Jeszcze sie E3 nie zaczelo a juz beka z xbone.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

A przepraszam, jest nadzieja, ze #sonyslave dostana w koncu jakas dobra gre czyli Garden Warfare ktore mialo premiere na One w lutym. 

jak to jest do jasnej cholery, że o tym PvZ gadacie tylko wy, czyli boty? Zobacz, że nikogo z posiadaczy PS4 nawet nie ruszyło to, ze ta gra pojawia sie na ich konsoli. Mają wyiebane jednym słowme na te grę.

Sa dwa wyjasnienia tej sprawy:

1) #sonyslave to pseudograjki ktore lubia tylko gierki posiadajace 50h scenek przerywnikowych wplatanych miedzy kazde 2min gameplayu

2) Pokochaja PvsZ gdy zagraja bo tytul jest mega uber miodny.

Opublikowano

Lol, wrzucać komuś że gra w popularne serie, a samemu grać w tak 'niszowego' Mario. Bluber jest tak śmiesznym stereotypem hipstera-hipokryty, że aż muszę się sam zacytować:

mIXeK7T.jpg

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Trzymam kciuki za Remedy i ich gierkę. Dotychczasowe materiały z QB intrygują. Oby rzeczywiście było to coś świeżego. Niestety coś mi się widzi że to i Sunset będą klapami finansowymi.

Opublikowano

A przepraszam, jest nadzieja, ze #sonyslave dostana w koncu jakas dobra gre czyli Garden Warfare ktore mialo premiere na One w lutym. 

jak to jest do jasnej cholery, że o tym PvZ gadacie tylko wy, czyli boty? Zobacz, że nikogo z posiadaczy PS4 nawet nie ruszyło to, ze ta gra pojawia sie na ich konsoli. Mają wyiebane jednym słowme na te grę.

1) #sonyslave to pseudograjki ktore lubia tylko gierki posiadajace 50h scenek przerywnikowych wplatanych miedzy kazde 2min gameplayu

Nie jara mnie PvZ. Skończyłem takie gierki jak wszystkie MGSy( po za najnowszym), kilka Fajnali w tym VII, VIII, X, pierwsze Sillenty i Residenty, ICO, Okami, SotC, GoldenEye 007, Super Mario 64, Donkey Kong 64, Metal Slugi, kilka Zeld w tym Ocarina of Time, perfect Dark, Dino Crisis itd itp. Uważasz mnei za pseudograjka ?

Opublikowano

Tymczasem posiadacze PS4, a przy okazji też PS3, dostaną jesienią najlepszą bijatykę 2D. I to nie we F2P :)

http://www.allgamesbeta.com/2014/05/guilty-gear-xrd-sign-coming-to-north.html

Zagra w to może 5000 osób na świecie.

Nie martw się, sporo więcej - http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=guilty+gear&publisher=&platform=PS2&genre=&minSales=0&results=200

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Nie jara mnie PvZ. Skończyłem takie gierki jak wszystkie MGSy( po za najnowszym), kilka Fajnali w tym VII, VIII, X, pierwsze Sillenty i Residenty, ICO, Okami, SotC, GoldenEye 007, Super Mario 64, Donkey Kong 64, Metal Slugi, kilka Zeld w tym Ocarina of Time, perfect Dark, Dino Crisis itd itp. Uważasz mnei za pseudograjka ?

Te MGSy w sumie się wpisują trochę w punkt pierwszy podany przez Zeratula. Fajnale na dobrą sprawę też.

Opublikowano

Te MGSy w sumie się wpisują trochę w punkt pierwszy podany przez Zeratula. Fajnale na dobrą sprawę też.

Zgadza się, ale fajnale nie mają nie mają przerywników wplatanych co dwie minuty :) No i wymieniłem tam jeszcze multum innych gier.

Opublikowano

Ja tylko czekam, aż na któregokolwiek z current genów (oprócz WiiU) pojawi się gra tak dobra jak to co wymieniłeś w momencie premiery.

Opublikowano

Lol, wrzucać komuś że gra w popularne serie, a samemu grać w tak 'niszowego' Mario. Bluber jest tak śmiesznym stereotypem hipstera-hipokryty, że aż muszę się sam zacytować:

mIXeK7T.jpg

jak zwykle twoje 'mondre' wtrącenie, czy ja gdzieś napisałem, że mario jest niszowe? To easye przyleciał z bólem dupy i gadką, ze nintendo jest niemainstremowe. Może i jest, ale nawet jeśli to w ten dobry sposób.

Opublikowano

bedzie dobra gra ale jak tak maja wygladac exy na xone w dobie tego co serwuje sony to po prostu zaczyna mi sie az robic szkoda xbotow, no ale wiadomo liczy sie tylko gameplay

A co takiego serwuje Sony ? Bo poki co pokazali go.wno, gry które wypuścili oprócz grafiki sa go.wniane, maja problem z robieniem jednej naprawdę grywalnej gry, co chwile przesunięte premiery zapewne go.wnianych gier bez grama grywalności ale po co gamepaly ważne że zbiorowo będziecie mogli sie tasować do 1080p xD i bedzie jaranko jaka realistyczna grafa hahah #podludzie

Opublikowano

watch dogs najleprzy

Opublikowano

Szkoda ze QB w 2015 roku, naszczescie jest Horizon 2 o ktorym nikt nic nie mowil ktory wyjdzie w 2014 roku bo tak Don pisal.

Trine 2 jako dodatkow gra w ofercie Plusa na PS4, what a great news!

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Mała poprawka, o tej grze gada tylko Zeratul, nikt więcej.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

bedzie dobra gra ale jak tak maja wygladac exy na xone w dobie tego co serwuje sony to po prostu zaczyna mi sie az robic szkoda xbotow, no ale wiadomo liczy sie tylko gameplay

A co takiego serwuje Sony ? Bo poki co pokazali go.wno, gry które wypuścili oprócz grafiki sa go.wniane, maja problem z robieniem jednej naprawdę grywalnej gry, co chwile przesunięte premiery zapewne go.wnianych gier bez grama grywalności ale po co gamepaly ważne że zbiorowo będziecie mogli sie tasować do 1080p xD i bedzie jaranko jaka realistyczna grafa hahah #podludzie

W grach Sony przynajmniej Grafika, u MS ani grafika ani grywalnosc póki co.

Opublikowano

No tak the order lepsze choć tyle samo wiadomo o obu tych grach -_-

Opublikowano

Mała poprawka, o tej grze gada tylko Zeratul, nikt więcej.
Cos w tym jest, temat o grze całe 6 postów z czego połowa o premierze na PlayStation.
Opublikowano

dalem plusa za dobrego trolla

Opublikowano

dalem plusa za dobrego trolla
Nie ma to jak ta sama multiplatforma tylko z logiem Xbox One u gory nie?
Opublikowano

Po co z Xboxem skoro może być z PS4, c'nie betonie?

Opublikowano

Na filmie padają słowa Cinematic Action game, a taka długa beka była z gier na PS4, teraz pewnie QB to mesjasz i kij wie co jeszcze.

PS. Zapowiada się super.

Opublikowano

Nie mogę się doczekać tego dnia po apokalipsie, gdy xboty utkną na jakiejś wysepce, a po drugiej stronie będzie leżała drabina. I ja pójdę obok, a oni zawołają: "Ej, mógłbyś przynieś nam tą drabinę, bo utknęlismy tutaj!" 

Takiego wała! ;)

Opublikowano

Na filmie padają słowa Cinematic Action game, a taka długa beka była z gier na PS4, teraz pewnie QB to mesjasz i kij wie co jeszcze.

PS. Zapowiada się super.

Roznica bedzie polegac na tym, ze Cinematic Action game to nie 50h cutscenek jak w grach na PlayStation. Wystarczylo zagrac w Alan Wake by wiedziec co to znaczy. Dodatkowo QB bedzie wsparty serialem... wiec nie porownuj jablek z pomaranczami. 

Poza tym coraz bardziej jestem zaintrygowany E3 z udzialem Micro... skoro odpuszczaja newsa o obnizce ceny, zapowiadaja za wczasu Halo 5 i mowia ze Quantum Break na Gamescome to zamiota tak Sony, ze nie bedzie co zbierac. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.