Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jakbym miał NESa to grałbym tylko na NESie, co to ma do rzeczy?

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Beka.

Od kiedy Playstation może pochwalić się mocniejszym sprzętem to grafika jest ważna, a nie grywalność, wiadomka.

Od kiedy Xbox jest konsolą słabszą, to grafika nie jest ważna, liczy się grywalność, wiadomka.

Tylko klapki muszą przez każdą generację gęsto tłumaczyć i poklepywać po pleckach tekstami "nadkonsola", "baronowie gamingu" etc. Tyle, że tego gamingu tam nie ma, tak jak nie ma gier. Podgatunek graczy, który jest tak niepewny swego, że musi o tym udowadniać na każdym kroku. Wiesz, że coś jak homo, który na każdym kroku stara się udowodnić, że jest hetero, a efekt jest z goła odwrotny do zamierzonego.

To jest CW, chyba nie bierzesz ludzi tak piszących na poważnie, co?

Opublikowano

Wiadomo, kwiatki i zombie świetna gra, świetny ex, ups już nie. Kupiłem 8 gier, z czego jednej nawet nie wrzuciłem jeszcze do konsoli, przykro mi, że mam w co grać.

Opublikowano

@Lud: wszystko jest tak na żarty, jak na dyskotekach, gdy psy rozdzielają dwóch przytulających i uśmiechających się do siebie koksów z rozwalonymi mordami ;)

Edytowane przez TopsyTurvy

Opublikowano

Nie wiem czy było i na ile jest to prawdziwe ale gośc który podaje się za ex-deva Ubisoftu pisze ciekawe rzeczy o watch dogsach i o tym jak Ubisoft Monreal z(pipi)ał design gry :D Ponoć pociągi skręcały pod kątem 90 stopni i Ubi Reflections musiało po nich sprzątać. Do tego mieli takie problemy z fizyką, że jej nie dopracowywali i skupili się na grafice bo to obecnie wg Ubisoftu najbardziej zachęca współczesnych graczy do kupienia gry. Całość tutaj - http://boards.deniableplausibility.net/v/thread/245104629/

Ubi pracuje nad nowym "kosmicznym" IP które nie ma jescze ostatecznej nazwy, sequel Watch Dogs jest "real", nowe Prince of Persia nie wyjdzie przez kilka najbliższych lat, nowy Far Cry ma być "story-focused".

Podesłał gameplay z nowego AC - http://a.pomf.se/uaexav.webm

Określił The Division słowem MASSIVE, podobno gra pierwotnie miała nosić nazwę Rogue

1401088016256.jpg

Ciekawe ile w tym prawdy.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Wiadomo, kwiatki i zombie świetna gra, świetny ex, ups już nie. Kupiłem 8 gier, z czego jednej nawet nie wrzuciłem jeszcze do konsoli, przykro mi, że mam w co grać.

Z tego ile jest nie indie i exclusive?

Opublikowano

trolling.png

Opublikowano

Wystarczył mi Uncharted 2, najlepsza gra z filmowymi doznaniami. QB wsparty serialem i co z tego ? Co to niby zmienia, już na trailerze widać, że skryptów pewnie będzie sporo, ja tam to lubię i nie neguję, ale klapeczki już wytłumaczeń szukają i jako przykład Alan Wake rzucają...

Moge rzucić jeszcze max payne 1,2 czy nawet death rally i wychodzi z tego ze Remedy robi tylko i wyłącznie kozackie gry nie to co te śmieszne studia wewnętrzne Sony

Wiec o QB jestem mega spokojny

Opublikowano

MaZZeo dostaje plusy w walce z klapami, sytuacja PS4 jest tragiczna  :ninja:

Opublikowano

Niezły trolling. Chyba nie grałeś w żadna grę Naughty Dog.

Opublikowano

Grałem w większość, nie ogralem jedynie jak & daxter

I co terassssss?

Opublikowano

Plants vs. Zombies: Garden Warfare trafi na konsole Sony. Na PS4 będzie hulać w 1080p i 60 klatkach na sekundę

Ciekawe ile na podkonsoli.

Opublikowano

Grałem w większość, nie ogralem jedynie jak & daxter

I co terassssss?

Nie wiesz nawet ile straciłeś.

Opublikowano

A może powiedzieć mi ktoś dlaczego na PS4 nie ma wygładzania krawędzi? Bebechy za słabe?

Opublikowano
Podesłał gameplay z nowego AC - http://a.pomf.se/uaexav.webm

Nowego? Bardziej wygląda na wczesny gameplay czwórki, bo postać to jest 95% Edwarda.

Od dawna wiadomo, że 900. Zeratul zapłącił za możliwość uczestnictwa w beta-testach gorszej wersji, a teraz próbuje bekę kręcić. lol

A może powiedzieć mi ktoś dlaczego na PS4 nie ma wygładzania krawędzi? Bebechy za słabe?

Gdzie nie ma?

Edytowane przez Iras

Opublikowano

@mysza7

Jedyna moja styczność z J&D to u kolegi, ale wiadomo takie granie to nie granie, nie spodobała mi sie wtedy i jakoś juz pózniej nie było okazji wrócić tym bardziej ze ogrywalem w tym czasie namiętnie gamecube i takie mario sunshine, luigi mansion czy billy hatcher wystarczaly mi jako platformówki,

Moze kiedyś na vicie ogarne jak znajdę wiecej wolnego czasu

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Podesłał gameplay z nowego AC - http://a.pomf.se/uaexav.webm

Nowego? Bardziej wygląda na wczesny gameplay czwórki, bo postać to jest 95% Edwarda.

Od dawna wiadomo, że 900. Zeratul zapłącił za możliwość uczestnictwa w beta-testach gorszej wersji, a teraz próbuje bekę kręcić. lol

Gdzie nie ma?

No ja nie widzę w Watch Dogsach np

Opublikowano

Phil Spencer na Twitterze potwierdził, ze Sunset Overdrive to nie bedzie jedyny ex na XO na ten rok. Na E3 mamy zobaczyć wiecej ;)

Opublikowano

Czy naprawdę krul musiał to potwierdzać na twitterze? Przecież wiadome o tym od dawna, nic dziwnego że Sony organizuje event w kinach, puszczą jakiś film w międzyczasie kiedy nie będzie gier i nikt nie zauważy.

Opublikowano

No ja nie widzę w Watch Dogsach np

W w_d jest całkiem niezłe wygładzanie. Ząbki pojawiają się tylko na bardzo cienkich obiektach.

Opublikowano

Phil Spencer na Twitterze potwierdził, ze Sunset Overdrive to nie bedzie jedyny ex na XO na ten rok. Na E3 mamy zobaczyć wiecej ;)

A ja myslalem ze w ramach solidarnosci z Sony wypuszcza tylko jednego exa na ten rok  :ninja: A zapomnialem ze Krol nie bedzie sie wspolchwalal z plebsem  :sweat:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Tymczasem posiadacze PS4, a przy okazji też PS3, dostaną jesienią najlepszą bijatykę 2D. I to nie we F2P :)

http://www.allgamesbeta.com/2014/05/guilty-gear-xrd-sign-coming-to-north.html

AWWW YISSSSSSS

Jeśli na ps3 będzie 60 klatek to dalej nie widzę sensu kupowania nextgena.

Opublikowano

No Forza jeszcze nie została zapowiedziana.

Opublikowano

A ja myslalem ze w ramach solidarnosci z Sony wypuszcza tylko jednego exa na ten rok  :ninja: A zapomnialem ze Krol nie bedzie sie wspolchwalal z plebsem  :sweat:

jeżeli klapy to plebs to kim są boty skoro jeden z ich pachołków ma dekoder Polsatu pod TV oraz tapetę imitująca ceglowki? :D

Swoją drogą w jakiej rozdziałce i w ilu klatkach chodza PvZ na Xo ?

Edytowane przez kidnappa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.