Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Wiesz, im starszy szampan tym lepszy!

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

To uczucie gdy masz do nadrobienia 20 stron pjerdolenia głupot w CW...

Opublikowano

Kto wymyślił to światełko w padzie do PS4? Myślałem, że niewyłączalny ekranik w padlecie WiiU jest szczytem kretynizmu. Ale Sony musiało udowodnić, że w dziedzinie głupot nie mają sobie równych...

Opublikowano

zapal światło w pokoju, będzie git

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

grubo, klapki już otwierają szampany, szkoda, że w poprzedniej generacji czekali 8 lat na to.

Co to ma do rzeczy ?

Opublikowano

Kto wymyślił to światełko w padzie do PS4? Myślałem, że niewyłączalny ekranik w padlecie WiiU jest szczytem kretynizmu. Ale Sony musiało udowodnić, że w dziedzinie głupot nie mają sobie równych...

zaklej swiatelko jezeli odbija ci sie od tivika. W ten sposob sony dba o nasza kreatywnosc i radzenie sobie w trudnych sytuacjach. Bawi i uczy, piekne, kocham sony

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Ta dioda to jednak fajny pomysł np. w Outlast. gdy kończy się bateria, zamiast stałego światła jest miganie. Ciekawe czy ds4 ma też funkcje ruchome sixasisa, czyl np. reakcje na wstrząsanie padem. 

ale przeciez sony takie dobre!!!!!!

btw ni no kuni ma beznadziejny system walki, kazdy lbp ma kompletnie zwalona bezwladnosc i fizyke podczas skoku(dopiero w tearaway tworcy zrobili to pierwszy raz porzadnie), a dragons crown choc swietny to nie wyobrazam sobie grac w niego wiecej niz godzine przy jednym posiedzeniu - w kolko robisz to samo w 9 krotkich lokacjach, naparzasz do miliona wrogow, czesto nie widzac swojej postaci, a system walki o dostepny zakres ciosow wcale jakis mega porywajacy nie jest

zdrajca rasy :(

Opublikowano

Ciekawe czy ds4 ma też funkcje ruchome sixasisa, czyl np. reakcje na wstrząsanie padem. 

Oczywiście, że ma, a na dodatek działa to znacznie precyzyjniej.

Opublikowano

grubo, klapki już otwierają szampany, szkoda, że w poprzedniej generacji czekali 8 lat na to.

Co to ma do rzeczy ?

To ze nie wazne w jakim punkcie danej generacji Sony wyprzedzi konkurencje, na poczatku jak to ma miejsce teraz, czy po wielu latach jak to bylo za czasow PS3 i 360, to klapki swietuja zwyciestwo i otwieraja szampana. W poprzedniej generacji 360 i Wii sprzedawaly sie o wiele lepiej - Wii zmiazdzylo konkurencje a 360 mialo lepsze gry no ale generacje wygralo Sony bo mialo dobre exy przez ostatnie 2 lata. Teraz jest przewaga 2-3 mln konsol i tez juz swietuja zwyciestwo....

Nie mozna tak poczekac do konca tej generacji? Troche cierpliwosci panowie...

Opublikowano

Od kiedy wyszedł Uncharted 2 PS3 miała dobre exy.

Opublikowano

No to tylko 3 lata od premiery  :whistling:

Opublikowano

i 4 następne lata dostarczania KILLERÓW

Opublikowano

Trudno, musialem jakos tych killerow nie zauwazyc  :ninja:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Patrząc w Twoje oczy to się nie dziwię :(

Opublikowano

Czyli poprzednia generacja zaczela sie w 2009 a nie w 2005 czy 2006, spoko rozumiem...

Patrzac na niektorych co nawet nie maja PS3 ro chyba te killery ogrywali na Youtube albo slinili sie do pudelka w Empiku...

A Uncharte 2 i 3 ogralem i swietne gry I, uwaga,uwaga!!!, nie sa dla mnie zadne samograje jak niektore boty twierdza  :ninja:  Swietna seria, czekam na 4...

Opublikowano

Nie no hewen z tymi killerami to tak z przymruzeniem oka na to patrz. Ironicznie to napisałem. Dla posiadaczy PS3 to generacja zaczęła się dopiero w 2008 roku przy premierach Uncharted, GTA IV czy MGSa 4. Xbox miał więcej szczęścia i już w 2006 roku dostał zayebiste Gearsy. Choć prawdę mówiąc do 2008 roku Xbox też jakoś nie zachwycał gierkami oprócz wcześniej wymienionej gry od EPIC czy Forzą.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Przestancie zyc przeszloscia. Liczy sie teraz, ps4 mocniejsza, tansza konsola, z ladniejszymi multiplatformami, lepszym padem, dashboardem i exami. Nie wiem po co w ogole musze pisac takie oczywistosci, wyniki sprzedazy mowia wszystko.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Co do pada i dasha to nie bym byl taki pewny no ale wyniki sprzedazy miazdza. Sam kupilem PS4 na premiere  :ninja:

Opublikowano

ps4 mocniejsza, tansza konsola, z ladniejszymi multiplatformami, 

tak

lepszym padem, dashboardem i exami. 

nie

Opublikowano

Pad to akurat kwestia gustu. Mi pasuje ulozenie galek z dualshocka. Dashboarda ludzie chwala.

Opublikowano

PS.Polgamia stwierdziła że oferta PS+ na marzec jest słaba, ten serwis jest już żałosny.

Ty przez to wygnanie na wyspy chyba przestałeś rozumieć swój natywny język. Napisali, że gorzej wygląda sytuacja dla vity i ps4 bo ciężko przebić pozycje z ps3.

Sugerowalem sie tylko tytulem na facebooku, na ten serwis juz nie wchodze.
Opublikowano

Mam w domu obie konsole (plus PS3 z poprzedniej generacji) i musze przyznac ze pad od PS4 jest o wiele lepszy niz DS3. Lezy w dloniach w identyczny sposob jak pad od Xbona ale rozchodzi sie tylko o ulozenie galek - mi bardziej pasuje rozwiazanie na konsoli Microsoftu. 

Jezeli chodzi o funkcjonalnosc dasha to musze przyznac ze na Xbonie jest o wiele wiecej do roboty. IE dziala super, Youtube dziala bez problemu + smarglass do nawigacji sprawdza sie genialnie. Apka Twicha miazdzy - czasami jak robie sobie obiad to wole odpalic stream z jakiej gry niz ogladac TV. Kinecta uzywam tylko do Skypa i tu tez bardzo mile zaskoczenie - jakosc tej kamerki jest powalajacy, az chce sie gadac z rodzicami siedzac wygodnie na kanapie  ^_^ Naprawde robi wielka roznice niz gadanie na lapku.

Jak narazie tylko spory minus dla DVR, dziala to bardziej skomplikowanie nic na PS4 - sa 3 rozne programy - nagrywanie,upload i edycja. Plus za to ze mozna sobie wrzucic na OneDrive a potem na PC. Mam nadzieje ze poprawia to w przyszlosci.

SmarGlass tez dziala bardzo dobrze i teraz rozwazam kupno tableta z Windowsem 8.1 zamiast nowego lapka zeby miec dwa w jednym. 

Co do gier to Dead Rising 3 w Coopie to jest fun niesamowity, w Ryse jeszcze nie gralem ale to raczej tylko ogram dla graficzki. Na PS4 gralem w KZ i gra wydmuszka, tez nic wielkiego.

Ogolnie jak cos sie ocenia to warto to porownac i sprzedzic troche czasu z obiema konsolami, no ale jak ludzie chwala to co ja sie bede wtracal, jestem tylko wstretnym xbotem  :(

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ogolnie jak cos sie ocenia to warto to porownac i sprzedzic troche czasu z obiema konsolami, no ale jak ludzie chwala to co ja sie bede wtracal, jestem tylko wstretnym xbotem  :(

Co do jakości zawsze można się spierać, ale wyniki sprzedaży są jakie są i tego tak szybko się nie zmieni. PS4 wytrąciło praktycznie wszystkie atuty z ręki MS, jakie miał przy 360 i jedyną opcją jest zmasowany atak exów, ale tutaj obaj gracze jeszcze nie wyłożyli kart.

Opublikowano

Co do jakości zawsze można się spierać, ale wyniki sprzedaży są jakie są i tego tak szybko się nie zmieni. PS4 wytrąciło praktycznie wszystkie atuty z ręki MS, jakie miał przy 360 i jedyną opcją jest zmasowany atak exów, ale tutaj obaj gracze jeszcze nie wyłożyli kart.

Sytuacja przypomina ta z 2005 gdzie 360 wytracila atuty PS3, a teraz sytuacje sie odwrocily, a to tylko udowadnia ze nie wazne jak mocno marka jest zakorzeniona w glowach graczy to i tak ludzie pojda kupic tansza kasole, nastawiona na gry i z lepszym PR'em. Sam kupilem PS4 na premiere czekajac na ten wysype exow, Xboxa planowalem pod koniec roku no ale skusil mnie TitanFall. Pozyjemy, zobaczymy ale zapowiada sie niezle generacja oby czasu na granie wystarczylo  :turned:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Wszystko co Sony mogło zrobić z technicznego punktu widzenia by mieć przewagę już zrobiło. Teraz zostaje walka na exy. 

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.