Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Widac jaka nerwowka w obozie klapersow, jak nerwowo stukaja w klawisze. A ostateczny cios od Krola Spencera juz tak blisko <3

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 588,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Phil Spencer na Twitterze potwierdził, ze Sunset Overdrive to nie bedzie jedyny ex na XO na ten rok. Na E3 mamy zobaczyć wiecej ;)

A ja myslalem ze w ramach solidarnosci z Sony wypuszcza tylko jednego exa na ten rok  :ninja: A zapomnialem ze Krol nie bedzie sie wspolchwalal z plebsem  :sweat:

jeżeli klapy to plebs to kim są boty skoro jeden z ich pachołków ma dekoder Polsatu pod TV oraz tapetę imitująca ceglowki? :D

Swoją drogą w jakiej rozdziałce i w ilu klatkach chodza PvZ na Xo ?

320x480 10fps

Beka #4theplayers

Opublikowano

Phil Spencer na Twitterze potwierdził, ze Sunset Overdrive to nie bedzie jedyny ex na XO na ten rok. Na E3 mamy zobaczyć wiecej ;)

A ja myslalem ze w ramach solidarnosci z Sony wypuszcza tylko jednego exa na ten rok  :ninja: A zapomnialem ze Krol nie bedzie sie wspolchwalal z plebsem  :sweat:

jeżeli klapy to plebs to kim są boty skoro jeden z ich pachołków ma dekoder Polsatu pod TV oraz tapetę imitująca ceglowki? :D

Widac jaka nerwowka w obozie klapersow, jak nerwowo stukaja w klawisze. Ostateczny cios od Krola Spencera juz tak blisko <3

No strasznie nerwowo, będzie jak rok temu gdzie bociki zaszyją się na miesiace i znikną. A widze, że i twoja odpowiedź wymijająca, ale to norma u was.

Zresztą czego miał bym się denerwowac ? ja w nowe gyrosy czy QB zagram w dniu premiery, bo posadam XO, wiec nie ma spiny.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Swoją drogą w jakiej rozdziałce i w ilu klatkach chodza PvZ na Xo ?

900p i...

Opublikowano

Przecież wiadome o tym od dawna, nic dziwnego że Sony organizuje event w kinach, puszczą jakiś film w międzyczasie kiedy nie będzie gier i nikt nie zauważy.

Może ten z 0:59

Konsola skupiona na tv, największy eks jest serialem, a boty udają że to Sony idzie tą drogą. :teehee:

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Na razie nie wiadomo jaką drogą idzie SONY. TV? Nie. Gry? Też nie. To może 1080p?

Opublikowano

Ale ból zwieraczy w szeregach klapów i wystarczyło 5s gameplay'u QB żeby zepsuć im najbliższy tydzień. Musicie być w szoku, że takie emocje wywołują skrawki gry na Xo, a hajpowany miesiącami The Order 2 minutowym gameplayem wywołuje napad senności.

I po raz kolejny udowadniacie, że nie czytacie co piszę, bo nigdy nie pisałem, że QB to pewniak na 2014. 

Opublikowano

Ten gameplay z Assasina to przecież napewno czwórka. Identyczna animacja i hud. No sory ja Remedy daje krydyt zaufania ale po Alanie który byl moim najwiekszym rozczarowaniem poprzedniej generacji maja minusa. PAmietam pierwsze zapowiedzi i byłem tak zajarany ze chcialem leciec po xo a jak zagrałem to dostałem tepe strzelanie do kombajnow z dobra historia. O dodatku juz lepiej nie wspomne bo to tępe pif paf.

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

E, ale przecież QB będzie w 2015, więc czemu donredaktor pisze o 2014?

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=85519

Firma Remedy Entertainment, twórcy serii Max Payne, potwierdziła, że premiera Quantum Break odbędzie się w 2015 roku. Na osłodę otrzymaliśmy zwiastun z udziałem Sama Lake’a, producenta gry, oraz świeżymi fragmentami rozgrywki. Więcej zobaczymy na sierpniowych targach gamescom.

Jeszcze niedawno koncern Microsoft przekonywał, że prace nad Quantum Break idą pełną parą, mimo to gra autorstwa fińskiego studia Remedy zadebiutuje jednak później niż pierwotnie planowano. Wstępnie termin premiery ustalono na 2014 rok, ale ostatecznie zagramy w nowy tytuł twórców Alana Wake’a i serii Max Payne w bliżej nieokreślonym okresie 2015 roku. Przyczyn opóźnienia nie ujawniono, ale jak łatwo się domyślić, gra znajduje się jeszcze w dość wczesnym stadium i, jako że czerwiec zbliża się nieuchronnie, raczej niewielu spodziewało się, iż uda się wydać Quantum Break jeszcze w tym roku. Na pocieszenie udostępniono nowy zwiastun, na którym Sam Lake przedstawia pokrótce, czym będzie nadchodzący projekt. W drugiej części filmiku zaprezentowano z kolei nowe fragmenty rozgrywki – ciąg dalszy nastąpi nie na targach E3, lecz na gamescomie, który odbędzie się na terenie Kolonii (Niemcy) w sierpniu tego roku. Doczekamy się wtedy pierwszego pełnoprawnego zapisu rozgrywki.

Xbox One (More Year To Wait), haha.

Opublikowano

Nawet czytać nie potrafisz?

Opublikowano

A, ok. No tak, nie doczytałem ostatniego posta. Tak czy owak, sorka za niedopatrzenie, a teraz wracamy do beki z 2015... :)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

I po raz kolejny udowadniacie, że nie czytacie co piszę, bo nigdy nie pisałem, że QB to pewniak na 2014. 

Też mnie to zastanawia, ale już nie pod kątem gier na ten rok, bo po dzisiejszej zapowiedzi Halo 5 na 2015 jestem już pewien, że w tym roku wyjdzie Horizon 2, Quantum Break i Sunset Overdrive + remake Halo 2, ale jeśli chodzi o zapowiedzi na 2015+. Ciekaw jestem czy będzie jakaś niespodzianka na miarę KI z zeszłego roku.

Opublikowano

E, ale przecież QB będzie w 2015, więc czemu donredaktor pisze o 2014?

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=85519

Firma Remedy Entertainment, twórcy serii Max Payne, potwierdziła, że premiera Quantum Break odbędzie się w 2015 roku. Na osłodę otrzymaliśmy zwiastun z udziałem Sama Lake’a, producenta gry, oraz świeżymi fragmentami rozgrywki. Więcej zobaczymy na sierpniowych targach gamescom.

Jeszcze niedawno koncern Microsoft przekonywał, że prace nad Quantum Break idą pełną parą, mimo to gra autorstwa fińskiego studia Remedy zadebiutuje jednak później niż pierwotnie planowano. Wstępnie termin premiery ustalono na 2014 rok, ale ostatecznie zagramy w nowy tytuł twórców Alana Wake’a i serii Max Payne w bliżej nieokreślonym okresie 2015 roku. Przyczyn opóźnienia nie ujawniono, ale jak łatwo się domyślić, gra znajduje się jeszcze w dość wczesnym stadium i, jako że czerwiec zbliża się nieuchronnie, raczej niewielu spodziewało się, iż uda się wydać Quantum Break jeszcze w tym roku. Na pocieszenie udostępniono nowy zwiastun, na którym Sam Lake przedstawia pokrótce, czym będzie nadchodzący projekt. W drugiej części filmiku zaprezentowano z kolei nowe fragmenty rozgrywki – ciąg dalszy nastąpi nie na targach E3, lecz na gamescomie, który odbędzie się na terenie Kolonii (Niemcy) w sierpniu tego roku. Doczekamy się wtedy pierwszego pełnoprawnego zapisu rozgrywki.

Xbox One (More Year To Wait), haha.

Mendrek

https://www.youtube.com/watch?v=EoMkJ87uMBU

Opublikowano

Też mnie to zastanawia, ale już nie pod kątem gier na ten rok, bo po dzisiejszej zapowiedzi Halo 5 na 2015 jestem już pewien, że w tym roku wyjdzie Horizon 2, Quantum Break i Sunset Overdrive + remake Halo 2, ale jeśli chodzi o zapowiedzi na 2015+. Ciekaw jestem czy będzie jakaś niespodzianka na miarę KI z zeszłego roku.

Kolejny dzień, kolejna masakra bota.

:lol:

Opublikowano

Insajderzy mnie okłamali :(

Opublikowano

Jezu przecież to oczywiste.

Sony puściło the order na 2015 to spencer z litości nad Sony by im im nie sprzedawać 3 sierpowych w ryj i jednego w okolice krocza to przesunął QB na następny rok...

Opublikowano

Uwaga, bo oto Nintendo wjeżdża z naprawdę wielką zapowiedzią jeszcze przed E3! Otóż w Super Smash Bros. (premiera na Wii U jesienią, czyli 1,5 roku od zapowiedzi, jakby ktoś się czepiał tylko Sony i MS) będzie można pograć... padem od GameCube'a. SERIO.

1OthIQq.jpg

1401388820-official-gamecube-controller-

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

I bardzo dobrze. Pad od GameCuba jest osom. Mam trzy sztuki i codziennie głaszczę przed snem.

Opublikowano

Microsoft powinien brać przykład z Nintendo i wydać przystawkę do której będzie można dopiąć drugą kartę graficzną za 400zł i ram.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.