Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nieważne kiedy, ważne co. I na pewno nie Wii U, bo sama świadomość nie możności zagrania w przyszłe mega-tony jak TLOU 2 czy gra od Media Molecule, to ogółem bardzo przykra wizja, która spowodowałaby gwałtowne wybudzenie się gdyby mi się to przyśniło.

EDIT: AH PIĘKNIE TRAFIŁEM PROSTO W ŚRODEK PUPY RAVENA, SKORO WYCIĄGNĄŁ TEGO SUCHARA, AJ MUSI OSTRO BOLEĆ!

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

che3taer

xD

Opublikowano

Remedy: No High Quality Download For Quantum Break Gameplay Teaser

Boją się, że ktoś piksele policzy? Pamiętam te piękne bullshoty z Alana, a na końcu wyszedł rozpaćkany potworek w sub HD SD :lol:

Res_000.jpg.jpg

Opublikowano

Potworek lepszy niż większość exów na PS3. :)

Ale skąd Ty możesz o tym wiedzieć skoro Ty grasz w rozdzielczość i grafikę, a nie gry. :(

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ja pierdziele, jak Ci ludzie robią te screeny?

Grałem w AW i mi nie podszedł, ale ten screen to jakieś marne prowo. 

Opublikowano

Nie wiem jaki jest sens brania Wii U jako cokolwiek innego niż DLC do PS4, skoro raczej niewielkie ma konsola szanse na aktywne wsparcie 3rd party (które skupi się na PS4 i XO, wynamując od czasu do czasu murzynów pokroju Ubisoft Kiev do klepania jana-portów na PC), ma dość ograniczoną bazę ludzi do grania online, konsola technicznie jest w zasadzie past-genem, i może za osiemdziesiąt lat Nintendo dostrzeże Polskę na mapie.

Jasne, można się dobrze bawć przy Lego "Loading" City, czy tasiemcowych platformówkach pokroju Mario, ale w sumie jak zacznie się biblioteka na next genach powiększać o kolejne hity zdobywające nagrody, to pewnie wyłącznemu posiadaczowi Wii U zacząć może być przykro...

Żal mi takich ludzi. Jesteś po prostu mocno ograniczony i masz mizerne doświadczenie jako gracz. Widzisz tylko PlayStation. Spoko, ja też ogromnie cenię tą markę bo dostarczyła wiele wspaniałych gier ale powinieneś poznać inne horyzonty. Tak do 2016 roku pojawi się więcej exów na Wii U niż na PS4 i Xone xD

Opublikowano

Według standardów pozbawionego gustu planktonu? Być może.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-alanwake-tech-analysis

Lepszych screenów z konsoli nie zrobisz.

Opublikowano

No nie, alanka obrazaja s(pipi)ysyny :|

Ide spac, wysiadam.

@mendrolina

chcesz porownac dorobek mediamolecule z dorobkiem nintendo?

Myslisz, ze sony chcialoby zeby mm robilo im gry jesli zamiast nich mogloby nintendo? xDDDD

Opublikowano

No to idąc twoim przykładem można dać słaby screen z każdej gry, np. z Uncharteda 3

http://i5.photobucket.com/albums/y180/nchoudhury/Uncharted%203%20direct%20feed/uncharted3_260607b.jpg

Ale po co?

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

No to twoim przykładem można dać słeby screen z każdej gry, np. z Uncharteda 3

http://i5.photobucket.com/albums/y180/nchoudhury/Uncharted%203%20direct%20feed/uncharted3_260607b.jpg

Ale po co?

Dobry przyklad. W ruchu to miazdzylo cyce.

Opublikowano

pare sekund gameplayu z quantum break i już mamy trzy ps4 na pchlim pogonione..

Opublikowano

Maciomaniak argumentuje sprzedaz PS4 tym ze wyprowadzil sie od chlopaka i musi teraz zyc na swoim za swoje :<

Opublikowano

Jak plebs grał na PSX i PS2 to ja ogarniałem maksia 1 i 2 na pececie w master race rozdziałce... dla mnie Remedy to mistrze i Alan tak samo jest jedną z moich ulubionych gier. Niech Remedy zrobi coś na PS4 to kupię tą konsolę :F

T co się stało, że skończyłeś z PeCetami, którymi przecież gardzisz i grasz teraz na konsolach?  Jak się czujesz teraz sam będąc plebsem? Master race rozdziałka się znudziła i wolisz 720p ?

PS. Pisze się tę konsolę a nie "tą konsolę"

Opublikowano

tak Kermit, wszyscy co teraz sprzedają PS4 planują kupic One dla gry która wyjdzie w polowie 2015r :teehee:

Opublikowano

Jak to co, wydali Alana najpierw na Xa

Opublikowano

tak Kermit, wszyscy co teraz sprzedają PS4 planują kupic One dla gry która wyjdzie w polowie 2015r :teehee:

Kipisz otymizmem, eksperci na forumku mowia o 2017.

Opublikowano

wstałem z lepszym humorem!

Jak tam hav3n - jakie zakupy w najbliższych miesiącach planujesz na One'a?

Horizon 2 wychodzi w wakacje, tak ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Maciomaniak argumentuje sprzedaz PS4 tym ze wyprowadzil sie od chlopaka i musi teraz zyc na swoim za swoje :<

Wiedzialem ze cos mu sie przytrafilo, ostanio nie mogl sprecyzowac po ktorej stronie jest i czego w zyciu chce, do tej pory bylo only PS4, teraz widzialem jakies hejty z jego strony na Sony.
Opublikowano

wstałem z lepszym humorem!

Jak tam hav3n - jakie zakupy w najbliższych miesiącach planujesz na One'a?

Horizon 2 wychodzi w wakacje, tak ?

Waham sie pomiedzy nowa Fifa a BF5, moze krol casuali mi podpowie?

Wiedzialem ze cos mu sie przytrafilo, ostanio nie mogl sprecyzowac po ktorej stronie jest i czego w zyciu chce, do tej pory bylo only PS4, teraz widzialem jakies hejty z jego strony na Sony.

Tortex na zlamane serce dziala jak ambrozja :<

Opublikowano

No na BF5 trochę jeszcze poczekasz, ale nie wierze, ze w zalewie exclusywnych hitow z Xboxa będziesz bral multiplatforme! :teehee:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.