Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Najlpesza gra w swojej klasie, EA taki dobry wydawca, czekam jeszcze na nowego NFSa i rok mozna zaliczyc do udanych <3

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ten Mendrek to jakaś miatyczna postać, on nie może istnieć. Głosi przeterminowane informacje, jak ta że Ninny nie wie o Polsce. Tak, nie wiem i ostatnio zremasteryzowala swoją stronę i nawet było na imprezie CDA jednym ze sponsorów. Jakoś święte Sony ze swoim real driving stimulator i Nissanem nie było.

Wogóle co za akcja, on żyje od konferencji Sony do konferencji Sony? Nawet jakby TLoU wyszło na Xboxa to byłoby "Sony dobre, daje wam xboty spróbować jadła bogów, abyście nawrócili się na właściwą konsolę. Na Wii nie da, bo to kupa i dlc, no i kupa ogólnie. He he Mario to ciota. Btw kiedy wychodzi nowe LBP? Tam to jest fajnie, Sony dobre i mogę dac mojej szmaciance kiecke i brodę mmmmm ale pięknie 100% męskości."

Ale jakby TLoU 2 wyszło na jakieś xboxy czy wii pierwsze to "beta gracze". Toż to zeratul kłócący się z gimbami w sklepie nie jest taki... dziwny?

Aha mówi o grach 3rd party ale ja wolę Lego City niż Patrz_Suka

Opublikowano

no już nie raz wymieniałem gry wydawane, bądź tworzone przez EA w swojej kategorii, od sportowek i strzelanek po Mirrors Edge, Dead Space, Mass Efect, Star Wars i wiele innych, które masz w profilu.

Ktos Ci placil, bys gral w te jakze "ch(pipi)owe" gry ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Akurat Mass Effect to zasluga Microsoftu i X360 ale wiadomo, hamerykansie garniturki rak konsolowego swiata. Tylko kitajce z tru next gen experience. Senkju wery macz.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

A jak tam grafika na ps4? Jest juz fotorealizm dawno osiagniety przez wii?

Opublikowano

Mendrek ma klapki na oczach i tyle w temacie. Nigdy nie zaliczył ani jednej gry od Ninny i chrzani tak bez sensu. I jeszcze plusy za takie bzdety wyłapuje.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

haven ale o co ci chodzi z ta casualowa fifa i bfem? Obie te gry sa mniej casualowe niz wszystkie exy na XOne, pierrdolisz wiec bo chcesz blysnac czy stosujesz jakas terapie dowartosciowania ktora ci lekarz zlecil?

Opublikowano

Zobacz sobie w statusy to zrozumiesz :P

Opublikowano

Od kiedy w ogóle gry multiplayerowe są dla Casuali?

Gry, w ktorych nie ma singla i liczą się tylko pojedynki online?

Najsmieszniejsi są ludzie piszacy "casual" a jak wchodzisz w profil, to 10 liga, 30 meczy przegranych...

Jeżeli BF czy Killzone to casual gaming, to jak nazwać strzelanie online do tepych botów?

Halo też jest już casualowe, czy nie? Rozumiem, że definicja hardcorowego gracza jest bluber, z grami za dolara pisanymi w piwnicy?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Killzone bez autoaima = bardziej pod pro

bf z autoaimem = casual

JAPA BOTY

mariokart8wario.gif

Opublikowano

Still bardziej pro niż strzelanie z automatem do botów Dave. I BF autoaim nie działa jak w COD, celownik nie najezdza Ci bezposrednio na gracza, tylko obok, nazywa się to chyba aim assist i możesz to wyłączyć. Do tego to gra zadaniowa, żeby opanowac pojazdy musialem rozegrać 150h(a i tak lamie).Nie jest to gra dla niedzielnego gracza, ktory będzie wymiatal po 30 minutach obcowania z padem.

Teraz FiFa. W tej grze umiejetnosci się nie licza? Hav3n pewnie grając 2 przyciskami wygrywa ze wszystkimi online?

Edytowane przez easye

Opublikowano

easye taki casual nie jest, czasem ma przeblyski, np kupil i skonczyl TxK

Opublikowano

Wciąż nie wierze, że jakis programista przeszedł ten tytul na 2 zyciach. Nikt na świecie nie zaliczyl Surivalu, na mojego Twita, czy ktoś z firmy to zrobil nic nie odpisali. :)

Opublikowano

Ej, a czemu ten pro gracz z tego słynnego wywiadu z finału turnieju powiedział ze przegrał bo wyłączył mu się aimassist? Przecie to nic nie daje. 

Nie rozumiem. 

To komu wierzyć, prosom czy gościom z kd. 0.8

Sam nie wiem. 

A jak to jest z tymi całymi lagami? W Mk gram z typami z Tokio i wszystko płynnie, a bf gram z typem 20 km ode mnie i teleporty z lagdancem :/

Umie ktoś wytłumaczyć? 

Opublikowano

Mówisz teraz o finałach Call Of Duty, gdzie wlasnie autoaim stawia Twój celownik na graczu.

Opublikowano

ciezko o lagi w grach online na sprzecie, ktory lacznie sprzedal sie porownywalnie do wynikow sprzedazowych samego B4 na wszystkich platformach :P

Opublikowano

Slyszeliscie ze w Wolfie rozdzielczosc gry czasem spada do 960x1080 gdzie w przypadku PS4 rozdzielczosc spada do 1760x1080...

Opublikowano

Beka z Next Genow ze maja procki z lapkow, malo ramu i w ogole sa przestarzale?

Watch Dogs can use 3+ GB of RAM on NG consoles for graphics, your PC GPU needs enough VRAM for ultra options due to the lack of unified mem

If you experience lag/stutter on a fast PC, try to lower one of those settings to reduce the GPU VRAM usage: texture quality, AA, resolution

http://gearnuke.com/watch-dogs-can-use-upto-3-gb-ram-ps4xbo-pc-sutters-due-lack-vram/

Karty juz wymienione? Beka z blacharzy zawsze na czasie  :teehee:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Beka z Next Genow ze maja procki z lapkow, malo ramu i w ogole sa przestarzale?

Watch Dogs can use 3+ GB of RAM on NG consoles for graphics, your PC GPU needs enough VRAM for ultra options due to the lack of unified mem

If you experience lag/stutter on a fast PC, try to lower one of those settings to reduce the GPU VRAM usage: texture quality, AA, resolution

http://gearnuke.com/watch-dogs-can-use-upto-3-gb-ram-ps4xbo-pc-sutters-due-lack-vram/

Karty juz wymienione? Beka z blacharzy zawsze na czasie  :teehee:

Widział ktoś ustawienia ultra na konsoli?  :teehee:

Zresztą o czym mowa, ta gra powinna zostać zaorana za to jaki poziom prezentuje techniczne.

Opublikowano

Biedni blacharze. Kupuja Tytany za grube tysiace, a potem musza orac po leniwych developerach   :teehee:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

No toć ładnie działa na ultra. W 1440p trochę dropi, ale nie można mieć wszystkiego.

Edytowane przez ragus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.