Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe jakie wymagania na ultra będzie miał Project Beast.

S9eei.gif

PS. Dostąpiłem zaszczytu i dane mi było widzieć W_D na ultra. Różnica między ultra, a hight powiadam wam, że jest warta każdych pieniędzy.
:lol:

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ażeby jeszcze troszkę podgrzać atmosferę, to chodzą słuchy, że w nowym IP od Guerilli mają być m.in. robo-dinozaury (!) a bohaterką ma być rudowłosa panna.

Podobno, mają też przygotowany zwiastun na E3, ale to czy go pokażą okaże się tuż przed konferencją. Chyba trzeba trzymać kciuki, żeby Micro dowalił z grubej rury na swojej konferencji, he he he.

Źródło:

https://twitter.com/shinobi602/status/472083605326684161

Jaranko? Robo-dinozaury zawsze na propsie. Była taka animowana seria jak byłem dziecięciem. Jakby to było coś w tym stylu to matko boska :) :)

Edytowane przez Cedric

Opublikowano

Smiechem zartem, niezly bulwers musi byc w niektorych domach, przeciez na forach pctowych pisali ze wystarczy kompa zlozyc za 2000zl zeby taki komp zjadal PS4, a tu co? WD na komputerze za 3000zl chodzi podobnie jak na PS4 ktora wciaz raczkuje, a pierwszy cios w serce czuje ze zada nowy Battlefield ;)

Ile generacji musi minac by ludzie ogarneli ze PC nienma sensu kupywac przez przynajmniej 2-3 lata od pojawienia sie konsol.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

pare sekund gameplayu z quantum break i już mamy trzy ps4 na pchlim pogonione..

Maciomaniak argumentuje sprzedaz PS4 tym ze wyprowadzil sie od chlopaka i musi teraz zyc na swoim za swoje :<

No niestety, są w życiu takie momenty, że trzeba wybrać pomiędzy jednym, a drugim, a ja wyboru zbytnio nie mam :(

Ale prędzej czy później powrócę, chociaż zapewne już z nowym modelem PS4 pod koniec przyszłego roku.

Opublikowano

Biedni blacharze, kupuja Tytany a potem musza orac po leniwych developerach   :teehee:

Rzecz jasna lepiej być uwiązanym do zablokowanych "kinowych" 30 klatek, "szlacheckich" rozdzielczości, niższych ustawień graficznych i akceptować technologiczną nędzę grając jak plebs.

Jak tam, Quantum Break 2015 792p 30fps bo fizyke ma dobrą? Czuć już moc chmury?

O Yeti wyskoczył, rozumiem że Dark Souls już ograne stąd to jaranko sequelem Demon Souls. Czy jednak dalej nadkonsolowy BF w 900p?

WD na komputerze za 3000zl chodzi podobnie jak na PS4 ktora wciaz raczkuje, a pierwszy cios w serce czuje ze zada nowy Battlefield ;)

Wyższa rozdzielczość klatki i ustawienia ultra na PC za 2400 zł kupionym niemal rok przed premierą PS4. No rzeczywiście podobnie bo przecież "rozdzielczość to tylko cyfry" a ludzkie oko nie widzi więcej niż 30 klatek.

Wracajcie do gryzienia się między sobą lepiej.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano
  • Autor

Za 2400 to licencje Windowsa możesz kupić

Edytowane przez Codename

Opublikowano

liscie nie ruszaja sie na wietrze - chooj a nie next gen

Opublikowano

Za 2400 to licencje Windowsa możesz kupić

Uh oh ała jaki pocisk, jak boli.

Opublikowano

WD na komputerze za 3000zl chodzi podobnie jak na PS4 ktora wciaz raczkuje, a pierwszy cios w serce czuje ze zada nowy Battlefield ;)

Wyższa rozdzielczość klatki i ustawienia ultra na PC za 2400 zł

High:

5v4o5h.jpg

Ultra:

rbwnmf.jpg

NO FAKTYCZNIE PYLI SIĘ KUPOWAĆ PIECKA ZA 2500 KILO THAT GAMING EKSPIRIENS WARTY KAŻDEJ ZŁOTÓWKI

ej konsoloklapy jak to jest, że Wy tego nie widzicie? Nie widzicie, że to definiuje przyszłość? Nie widzicie głupcy, że to jest prawidłowy tor rozwoju naszej branży? Oż Wy nieświatli! ŻAL MI WAS

ADI NAUCZAJ, POKAŻ IM TERAZ 

TA WYŻSZA ROZDZIELCZOŚĆ KLATKI SOOOOO WOW!

idźcie już w pi,zdu z tym gamingiem na PCie bo to farsa jest 

Opublikowano

Postuluję zakaz rozmawiania w Console Wars o blachorzach, ich problemach i pseudogierkach. Wpisujcie miasta! :)

Edytowane przez Cedric

Opublikowano

Smiechem zartem, niezly bulwers musi byc w niektorych domach, przeciez na forach pctowych pisali ze wystarczy kompa zlozyc za 2000zl zeby taki komp zjadal PS4, a tu co? WD na komputerze za 3000zl chodzi podobnie jak na PS4 ktora wciaz raczkuje, a pierwszy cios w serce czuje ze zada nowy Battlefield ;)

Ile generacji musi minac by ludzie ogarneli ze PC nienma sensu kupywac przez przynajmniej 2-3 lata od pojawienia sie konsol.

Dobrze pamiętam, że W_D to 900p? Może ktoś szybko policzyć pikselki i procenty, jakie dzielą 900p na PS4 (w medium-high) od 4K (1440p) na ultra u ragusa? Pytam konsolomaniaków, bo Wy ostatnio się specjalizujecie w takich wyliczeniach i benchmarkach.

@waldus

prowo 3/10, dałoby się znaleźć jeszcze mniej szczegółowe i ciekawe miejsce

Opublikowano

Licz sobie piksele i procenty - a i tak gra w 900p na 50 calach oglądanych z kanapy wygląda lepiej niż w 1440 garbiąc się przed 17 calowym monitorkiem.

Opublikowano

ej klapeczki nie zapędzajcie się tak bo wybijacie sobie główną broń w walce lepiej wyglądających multiplatform na ps4..

nagle 900p #takiedobre

Opublikowano

Zaje,bista logika, pójdźmy dalej. Mniejsze ppi > większe ppi. Tym tokiem myślenia to jest nad-nadkonsola:

Super-gameboy-player.jpg

glorious 160x144 na 55 calach > 900p na 55 calach > 4K na 17-calowym taborecie.

czy wy się (pipi) w ogóle staracie

Opublikowano

Myślę, że przesunięcie suwaka z 1080p na 1440p nie powinno być zadaniem zbyt trudnym nawet dla konsolomaniaka, więc nie, to raczej nie jest bajer dla ludzi, którzy lubią się bawić.

Sporo kasy? Rozmawiamy tutaj o kompie ragusa, który kosztował 3k zł rok temu i to jego próbujecie zdyskredytować.

Opublikowano

Postuluję zakaz rozmawiania w Console Wars o blachorzach, ich problemach i pseudogierkach. Wpisujcie miasta! :)

+1000

Dokładnie. Wojenki konsolowe są okej. Ale mieszanie do tego PC? Nie mogę tego pojąć. Do głowy by mi nie przyszło żeby siedzieć na takim PCLabie i przekonywać pecetowców że konsole są lepsze itd. Nie rozumiem też graczy pecetowo-konsolowych. To jakby być gejem i jednocześnie hetero. No albo rybka albo pip.ka. Wiem że tutaj takich graczy jest sporo i szanuję ich, ale zdania nie zmienię. Jestem konsolowym ortodoksem.

Edytowane przez aux

Opublikowano

Zaje,bista logika, pójdźmy dalej. Mniejsze ppi > większe ppi. Tym tokiem myślenia to jest nad-nadkonsola

Zaje,bista logika, pójdźmy dalej. Mniejsze ppi < większe ppi. Tym tokiem myślenia to jest nad-pecet:

Mobile-game-01.jpg

900p na 55 calach > 4K na 17-calowym taborecie > 4k na 4 calowym wyświetlaczu - pecetowy ideał komfortu grania to smartfon lol

Jest jeszcze coś takiego jak złoty środek - im bardziej się od niego oddalasz tym gorzej. Ale gimby nie wiedzą co to umiar i muszą iść w śmieszne ekstrema jak 4k na mikroskopijnym ekranie.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Predzej bym zrobil zakaz gadania o tych s(pipi)inach od Sony i Microsoftu.

Opublikowano

Na PC rozdzialka 1440 to juz jest taki standard? Czy bardziej taki Bajer dla ludzi którzy lubią się bawić i maja sporo kasy?

Na konsolach TV 55 cali(a niedawno ktoś pisał o 60) to już jest taki standard? Czy bardziej taki Bajer dla ludzi którzy lubią się bawić i maja sporo kasy?

Opublikowano

Zaje,bista logika, pójdźmy dalej. Mniejsze ppi > większe ppi. Tym tokiem myślenia to jest nad-nadkonsola

Zaje,bista logika, pójdźmy dalej. Mniejsze ppi < większe ppi. Tym tokiem myślenia to jest nad-pecet:

Mobile-game-01.jpg

900p na 55 calach > 4K na 17-calowym taborecie > 4k na 4 calowym wyświetlaczu - pecetowy ideał komfortu grania to smartfon lol

Jest jeszcze coś takiego jak złoty środek - im bardziej się od niego oddalasz tym gorzej. Ale gimby nie wiedzą co to umiar i muszą iść w śmieszne ekstrema jak 4k na mikroskopijnym ekranie.

I co, tym złotym środkiem jest 900p na 55-calowym TV? #OK

Opublikowano

Myślę, że przesunięcie suwaka z 1080p na 1440p nie powinno być zadaniem zbyt trudnym nawet dla konsolomaniaka

powiedz to ponad 60 procentom graczy, którzy nie ogarniają nawet 1080p.......

nie wstyd Ci, że zaraz po premierze multiplatformowej gry wydawane są następujące komunikaty przez jej Twórców:

komunikaty dla konsol ---> have fun!!!!

komunikaty dla PC ---> if you have some issues with animation drops please blablablablabla

żenua. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.