Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jak dobrze być konsolowcem i grac w takie gry jak TLoU, GTAV, Uncharted, Girsy, RDR, Halo, GoW, czy w przyszłości w Destiny, Project Beast, QB, MGS5, Order czy... LAST GUARDIAN :)

Zawsze można wybrac tą drugą opcje, wpakować 4tyś i cieszyć się z dwóch efektów graficznych w crapie WD odpalonym na 31 calowym monitorku (czy to już nie za duży luksów dla blacharzy?) oraz oczekiwać takich eksów jak symulator kozy część druga.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Yeti odpaliles juz darmowe demon's souls z plusa?

Opublikowano

Mowcie co chcecie ale w Medival Total War to bym pogral na PC.

Opublikowano

Lub czekać by gra opuściła w końcu status alfy które są teraz plagą na PC. Dzisiaj wychodzi na PC super "ex" The Forest, oczywiście na etapie hyper alfy ( bez jeszcze jednolitej koncepcji ), może za 2 lata spat(pipi)ą ostatecznie.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Tak, fajne intro. Udało mi się ukończyć GTAV przedwczoraj, teraz ogrywam singla BF4 (dobre skrypty i grafika), a później może przysiądę do Transistora lub DS.

Opublikowano

Czy ta informacja również pochodzi z reprezentatywnej ankiety steamowej?

Z doświadczenia, tak rozbudowane trójwymiarowe gry ( właściwie indie ) na PC bardzo długo wychodzą z powijaków. Często chociaż nazwa szumnie wskazuje v1.0, gra ma takie bugi , że głowa mała. Arma III do dzisiaj mocno zbugowana, a SKS Games to jeszcze większa "niszówka".

Opublikowano

YETI współczuję Ci, że grasz w singla Battleszrota 4. :(

Opublikowano

Jak dobrze być konsolowcem i grac w takie gry jak TLoU, GTAV, Uncharted, Girsy, RDR, Halo, GoW, czy w przyszłości w Destiny, Project Beast, QB, MGS5, Order czy... LAST GUARDIAN :)

Zawsze można wybrac tą drugą opcje, wpakować 4tyś i cieszyć się z dwóch efektów graficznych w crapie WD odpalonym na 31 calowym monitorku (czy to już nie za duży luksów dla blacharzy?) oraz oczekiwać takich eksów jak symulator kozy część druga.

Jak mogłeś pominąć Nintendo? xD

Opublikowano

Z doświadczenia, tak rozbudowane trójwymiarowe gry ( właściwie indie ) na PC bardzo długo wychodzą z powijaków. Często chociaż nazwa szumnie wskazuje v1.0, gra ma takie bugi , że głowa mała. Arma III do dzisiaj mocno zbugowana, a SKS Games to jeszcze większa "niszówka".

Dobrze, że nie niszowe gry pokroju bf czy watch dogs są dopracowane a nie czekaj

Opublikowano

https://twitter.com/Yamanaka_ARC/status/472254758888017920

Szach Mat BOTY !!!!

Zeratul biorac pod uwage ze ta gre nie wyjdzie w Europie pewnie nigdy kupisz mi jak ci przeleje kase na PayPala i wyslesz do UK ? :D

Przepisz to zdanie. Chcesz zebym ci giereczke wyslal jak wyjdzie? 

Tak, fajne intro. Udało mi się ukończyć GTAV przedwczoraj, teraz ogrywam singla BF4 (dobre skrypty i grafika), a później może przysiądę do Transistora lub DS.

Gratuluje! W tym tempie sprawdzisz Infamous w 2018. Idealny #sonyslave... dostosowany do procesu wydawniczego gier na PS4. 

Opublikowano

Bluber ale Ty masz problem do tego BFa. Pograłeś 5 minut i hejcisz przez cały czas.

Opublikowano

Czy obecność The Last Guardian na e3 2014 została oficjalnie potwierdzona?

Opublikowano

Dobrze, że nie niszowe gry pokroju bf czy watch dogs są dopracowane a nie czekaj

Oj chciałbym by wiele głośniejszych "exów" alf na PC dobiło kiedyś do wersji 1.0 i do poziomu dopracowania BF czy WD. Byłby sukces.

Opublikowano

To już wolę te oficjalne alphy, przynajmniej producent nie oszukuje, że to alpha, a nie wychodzi taki Battlecrap 4 i nie wiesz czy to beta czy może jeszcze alpha.

Opublikowano

Zeratul z telefonu pisalem xD

Zeratul biorac pod uwage ze ta gre nie wyjdzie w Europie pewnie nigdy, kupisz mi jak ci przeleje kase na PayPala i wyslesz do UK ?

Innymi slowy Tak czy kupisz mi gierke i wyslesz do UK kase przeleje ci PayPalem

Opublikowano

Czy obecność The Last Guardian na e3 2014 została oficjalnie potwierdzona?

Obecności została potwierdzona na E3, tylko nie wiadomo w którym roku.

Opublikowano

To już wolę te oficjalne alphy, przynajmniej producent nie oszukuje, że to alpha, a nie wychodzi taki Battlecrap 4 i nie wiesz czy to beta czy może jeszcze alpha.

Dobrze to na większą ( dominującą ? ) ilość oficjalnych alph  zapraszam do wspaniałego świata rycerzy wolności i swobody :

toilet-pc-640.jpg

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

To Ty? W takim razie pomyliłeś tematy. PST jest niżej.

Opublikowano

@Mysza po super BC2 nie wybaczam tego co zrobili z tą serią. Anyway hejt jest na coda nieustanny a bf to ta sama półka więc nie wiem ocb.

Opublikowano

Jakby gameplay wyglądał tak samo w BF4 jak w BC1 to bym powiedział że ta sama półka, a jednak jest inaczej. W sumie mi bardziej odpowiada ten od BF4, choć jeśli chodzi o klimaty i całą otoczkę to górą oczywiście Bad Company i to bardziej pierwsza część która była tak luzacka że coś pięknego.

<3

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Pierwsze Bad Company najlepsze w singlu, BC2 miało lepsze multi tylko brakowało mi arabów jako strony do wyboru.Ciekawe kto wpadł na ten debilny pomysł by ich wywalić z BC2,w końcu ile można grać hamburgerami albo ruskimi.

BC1 to obok BiA Hells Highway i Blood Dragon jedne z moich ulubionych pif paf poprzedniej generacji.

Opublikowano

Bad company 2 najlepszy fps ostatniej generacji. Teraz to sama padaka wychodzi, przy titanfall 10h wytrzymalem a potem myslalem ze pi er dol ne z nudow.

Opublikowano

Najlepsze multi ostatniej generacji to Halo 3, cała konkurencja jest daleko w tyle.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.