Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

o ku.rwaaaa

PROJECT BEAST

UMBASA

JA CHCIEĆ WIĘCEJ

You have a hearth of gold! Don't let them <xboty> take it from you!

Opublikowano

Ten ziomek "ociera" ostrze o guna czy co robi?

Klimaty odchodzące od średniowiecza robią temu tytułowi dobrze. Będzie masakrator.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Ten gif klatkuje, na sto game footage ;)

Opublikowano

gmmdvq.gif

pozamiatane. PS4 + Wii U all the way.

Takie combo od początku jest jedynym słusznym rozwiązaniem dla ludzi którzy lubią dobre gry.
Opublikowano

No i powraca body ragdoll <cries>

2545375-8445028689-Madeu.gif

Temat na neogafie już ma 70 podstron, masakra jakaś. Ta gra to złączenie mokrych snów hardkorowców. Ten design, shotgun, i can't.

Opublikowano

Chłopaki doradźcie mi mam kase na jedną konsole ale muszę ją kupić do końca czerwca. Potem ślub przeprowadzka i mi kobieta nie pozwoli :)

Wii U czy Xbox One  z założeniem że następnej konsoli nie kupię przynajmniej rok. Mam PC, PS4, 3ds, PS3 i Vite. Kompa Mocarnego mam więc nawet watch dogs by mi poszło gdybym nie grał na ps4. Myślę więc że na Xbox One za dużo gier się nie ukaże exclusive bez pc. No ale może się mylę. Z drugiej strony coś poza nowym smaschem na Wii U zapowiedziane jest czy po ostatnim wysypie znowu pustki będą.

To serio pytanie do największych fanbojów Nintendo i MS. Jakie gry na wyłączność w najbliższym roku mogę oczekiwać ?

Na razie dla mnie Wii U to Mario 3d world, Mario Kart 8, Super Smash i Wonderful

Xbox One to na razie Dead Rising 3, Forza 5, Quantum Break i Halo jakiekolwiek wyjdzie łykam bez popity jak na 360 :)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Poczekaj na e3.

Opublikowano

Tru, na E3 będą megatony i do końca czerwca się wyrobisz z decyzją.

Aha, masz PS4, no to żadną.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Mam PC, PS4, 3ds, PS3 i Vite. Kompa Mocarnego mam

Mając pc i ps4 wiele gier Cie nie ominie jesli nie kupisz xbone, ja bym brał WiiU, konsola jest na rynku dłuższy czas, pare perełek się zebrało do ogrania. Plus jak wezmiesz teraz mario kart 8, to dostaniesz jedną grę gratis.
Opublikowano

boję się tylko że po e3 cena pójdzie w górę tej konsoli której hajp urośnie :D

Hmmm gratisowa gra powiadasz ciekawe muszę bliżej temat obadać jakie gry można wybrać. Może któraś z moich must have 3d world albo wonderful

Opublikowano

Mimo, że nie mam WiiU to z tych dwóch brałbym konsolę Nintendo. Zarówno X jak i Ps4 będą mieć podobnie klimatycznie gry, tymczasem WiiU ma na tyle odmienne tytuły, że na próżno szukać ich odpowiedników na innych sprzętach.

Opublikowano

Ja już  mam ciśnienie ma nowe sprzęcicho. Za kilkanaście dni wylot na 3, 4 miechy do UK zgromadzić zapasy na zimę. Najlepsze jest to, że czeka już tam  na mnie 600 funtów zwrotu z podatku które w całości przepije w sklepie Game :D

Edytowane przez chris85

Opublikowano

boję się tylko że po e3 cena pójdzie w górę tej konsoli której hajp urośnie :D

Hmmm gratisowa gra powiadasz ciekawe muszę bliżej temat obadać jakie gry można wybrać. Może któraś z moich must have 3d world albo wonderful

Nintendo Land

New Super Mario Bros. U

Game & Wario

Pikmin 3

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD

Sonic Lost World

Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games

Wii Party U

The Wonderful 101

Monster Hunter 3 Ultimate

Opublikowano

dzięki to mamy faworyta w takim razie czekam na konferencje ms za kilka dni mają ostatnia szanse aby mnie przekonać :D Niech nie s(pipi)ą tego :) Jak coś drugą z konsol też kupię bo znam siebie ale za rok albo 2 :)

Opublikowano

To przepraszam.

btw post Mazzeo to chyba najgorszy post tygodnia :P

Edytowane przez Figaro

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Chyba głupszym pomysłem od kupna Wii U jest jedynie kupno Vity dwa razy.

wypier.dalaj od vity, jej biblioteka gier miazdzy i pozera to co teraz oferuje twoj szrot za 2tysiace i jeszcze pewnie przez jakis tak bedzie, a takich jakosciowo exow jakie juz teraz ma wii u to ty (pipi)a na tym magnetowidzie zobaczysz tylko w postaci filmu na blurayu pod nazwa "nintendo - the greatness"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.