Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Co do pada i dasha to nie bym byl taki pewny no ale wyniki sprzedazy miazdza. Sam kupilem PS4 na premiere :ninja:

Również popełniłem ten błąd,

Jakość wykonania konsoli lub pada leży po stronie MS, nie zmienia to faktu że ps4 swietnie wyglada stając w pionie, szkoda że nie ma takiej opcji z xbox one, teraz tylko trzymam kciuki żeby Sony poprawiło jakość pada + wrzuciło tam lepszą baterie

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Wszystko co Sony mogło zrobić z technicznego punktu widzenia by mieć przewagę już zrobiło. Teraz zostaje walka na exy.

Na kierowniczym stanowisku to Ty nie będziesz

Anyway, Tomb Raider zmiażdżył mi jaja grafiką. Jak na starcie są gry wyglądające w ten sposób to co będzie dalej? Co zrobi Naughty Dog? Strach się bać! Nowa generacja spełnia moje oczekiwania graficzne w 100%. I Sony i Nintendo

Opublikowano

Nintendo to gatunek zagrożony.

Opublikowano

Od 1994 roku

Opublikowano

Wszystko co Sony mogło zrobić z technicznego punktu widzenia by mieć przewagę już zrobiło. Teraz zostaje walka na exy.

Na kierowniczym stanowisku to Ty nie będziesz

Możliwe, ale może jakieś uwagi do których mógłbym się odnieść ?

Opublikowano

Pewnie.

Walka na polu technologicznym trwa cały czas. Ulepszanie narzędzi dla devów. Dasha. Opracowywanie nowej wersji konsoli. Zastępowanie podzespołów tańszymi o tej samej wydajności. O takich rzeczach jak akcesoria nie wspominam. Praca nad konsolą nie kończy się w dniu premiery. A widać to doskonale przy okazji PS3, gdzie z totalnego, nieprogramowalnego szrota Sony zrobiło całkiem dobrą konsolę.

Więc gdybyś był dyrektorem wykonawczym w Sony i po premierze konsoli zakończyłbyś nad nią pracę przegrałbyś z kretesem generację i zostałbyś wylany. Tyle

Opublikowano

Wszystko to prawda, ale nie o tym mówiłem. Ja o technice ty o technologii. No chyba że MS wsadzi lepsze podzespoły a Sony zastąpi DS4 DS5. Albo choć gumę w gałkach wymieni.

Update softu i wersje Slim to też nie to.

W jaki sposób akcesoria mają być integralną częścią konsoli ?

Cenę konsoli można obniżyć i bez nowych wydajniejszych akcesoriów ( patrz MS ). Poza tym obstawiam że zysk producenta klienta obchodzi niewiele.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

W taki sposób jak Move i Kinect odpowiednio PS3 i X360. A zmiana padów to normalka. Dual Shock 3 zastąpił Sixaxisa. Eska balona. A ulepszanie samej konsoli? Proszę: PSP. Kolejne wersje miały więcej pamięci o ile pamiętam dobrze

Opublikowano

Move i Kinect 1 nie były obligatoryjne. Sukces Kinecta pociągnął za sobą X360, bo 360 była wymagana do działania Kinecta.  Obowiązkowy Kinect wychodzi X1 bokiem. Fatalna percepcja tłumu ( droższa i słabsza konsola przez Kinecta !! )

Zmienić pada, procesor, kartę graficzną i RAM można zawsze i wszędzie. Ale to będzie już nowy produkt. W obecnej wersji X1 sprzętowo nie ma startu do PS4 i obaj to wiemy.

Wersje Fat i Slim PS3 to zupełnie inne konstrukcje które łączy to że odtwarzają te same gry.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Szef Microsoft Game Studios napisał dzisiaj na swoim koncie Twitter, że możemy oczekiwać bogatego line-upu nowych gier, przeznaczonych na Xbox One, podczas targów E3, które odbędą się w czerwcu.

"Na E3 pojawią się wieści dotyczące Halo. 343 Industries ma wspaniały plan; będzie fajnie wreszcie się nim podzielić ze wszystkimi. (...) E3 wygląda w tym roku dobrze; będziemy mieć line-up nowych, już zapowiedziany, niezapowiedzianych i mam nadzieję, że zaskakujących gier" - napisał 
Phil Spencer.

Jakiś czas temu Spencer podkreślał, że tegoroczna edycja targów E3 w przypadku Microsoftu znów będzie koncentrować się na grach, a nie na hardware'owych nowinkach, takich jak Kinect. Brzmi obiecująco. Jakich zapowiedzi gier na Xbox One życzylibyście sobie najbardziej na imprezie w Los Angeles?

http://www.ppe.pl/news-27101-targi_e3___microsoft_stawia_w_tym_roku_na_swieze_gry.html

Opublikowano

Bardzo dobrze, lubię ich podejście. Ciekaw jestem tych niezapowiedzianych gier ;) Sony zapewne poświęci mnóstwo czasu na technologię VR, musi pogadać o Vicie, musi coś pokazać na PS3 no i ciekaw też jestem (najbardziej) tej PS4. Ale oby nie zrobili nudnej, dłużącej się i przekombinowanej konferencji. Cholera, szkoda, że to dopiero w czerwcu :/

Opublikowano

ja nie lubie konferencji sony z targów - zawsze sa tragicznie przegadane - podobały mi sie dwie - ta z renderami gierek na ps3 bo wtedy kazdy myslal ze tak bedzie wygladac nowa generacja i te e3 gdzie pierwszy raz pokazywali u2 - ale moze tak mi sie to podobalo bo przez cala konferencje nie sluchalem co gadaja tylko przed oczami dalej mialem Dreka uciakajace przed helikopterem i walacy sie z nim budynek

Opublikowano

OPTYMIZIA MNIE TO

Założyciele CD Projektu w pierwszej setce rankingu najbogatszych Polaków

Założyciele CD Projektu - Michał Kiciński oraz Marcin Iwiński - znaleźli się w ostatniej dziesiątce rankingu stu najbogatszych Polaków według magazynu Forbes.

CD Projekt powstał w 1994 roku, zajmując się początkowo dystrybucją i tłumaczeniem gier. W ostatnich latach firma postawiła na produkcję własnych tytułów, zakładając studio CD Projekt RED, odpowiedzialne za serię

Wiedźmin.Kiciński z majątkiem o wartości 220 mln złzajął 98 miejsce. Dwie pozycje wyżej uplasował się Iwiński, z 225 mln zł. Obaj po raz pierwszy trafili do corocznego zestawienia (dzięki, Polygamia).

Do notowanej na giełdzie grupy CD Projekt należy także cdp.pl - sklep z zawartością cyfrową oraz firma zajmująca się dystrybucją w naszym kraju gier od Blizzarda czy Codemasters.

Więcej informacji na temat początków działalności firmy i przełomowej lokalizacji Baldur's Gate znaleźć można w naszym artykule z ubiegłego roku.

http://www.eurogamer.pl/articles/2014-02-28-zalozyciele-cd-projektu-w-pierwszej-setce-rankingu-najbogatszych-polakow

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Bardzo dobrze. Liczę na to, że Wiedźmin 3 będzie prawdziwą bombą ;)

Swoją drogą, mamy PLOTKI o tym, że Sony planuje rzucić pod koniec 2014 roku kolekcję Uncharted na PS4.

http://www.games.it/sony/ps4/news/uncharted-collection-playstation-4.html

Jak głosi włoska stronka:

The news at the moment has to be taken with the tongs: it seems that Sony Computer Entertainment has scheduled a collection dedicated to Uncharted, to be released at the end of 2014 on the PlayStation 4.

The Blu-Ray contains five titles, all remastered in order to exploit the potential of the next-gen consoles:

• Uncharted Drake's Fortune
  • Uncharted 2 Among Thieves
  • Uncharted 3 Drake's Deception
  • Uncharted: Golden Abyss
  • Uncharted: Fight for Fortune

Wygląda to mało prawdopodobnie, tym bardziej w kontekście Golden Abyss i Fight for Fortune, poza tym - kto nie ograł jeszcze tych gier? :confused: Mam nadzieję, że to pozostanie w sferze plotek.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Bardzo dobrze. Liczę na to, że Wiedźmin 3 będzie prawdziwą bombą ;)

Swoją drogą, mamy PLOTKI o tym, że Sony planuje rzucić pod koniec 2014 roku kolekcję Uncharted na PS4.

http://www.games.it/sony/ps4/news/uncharted-collection-playstation-4.html

Jak głosi włoska stronka:

The news at the moment has to be taken with the tongs: it seems that Sony Computer Entertainment has scheduled a collection dedicated to Uncharted, to be released at the end of 2014 on the PlayStation 4.

The Blu-Ray contains five titles, all remastered in order to exploit the potential of the next-gen consoles:

• Uncharted Drake's Fortune
  • Uncharted 2 Among Thieves
  • Uncharted 3 Drake's Deception
  • Uncharted: Golden Abyss
  • Uncharted: Fight for Fortune

Wygląda to mało prawdopodobnie, tym bardziej w kontekście Golden Abyss i Fight for Fortune, poza tym - kto nie ograł jeszcze tych gier? :confused: Mam nadzieję, że to pozostanie w sferze plotek.

Beda jaja jak zapowiedziany trailerem UNCHARTED - bez tytułu bedzie własnie ta kolekcja.

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

kto nie ograł jeszcze tych gier?

Moze xboty ktorym w tej generacji spadly klapki z oczu i kupily jedyny sluszny sprzet?
Opublikowano

Sony nie ma gier to musi czyms nagdaniac  :thumbsup:

Opublikowano

Tak czy inaczej nie widzę tego na PS4 ;)

@Niewidoczny - oby nie, bo to byłaby porażka marketingowa, każdy by na nich bluzgał jak opętany :P

Opublikowano

Mam nadzieję, że to pozostanie w sferze plotek.

OBY NIE! Trzy z najlepszych gier mijającej generacji w glorious 1080p60 w jednym zgrabnym pudełku - osom! Jeszcze tylko The Last of Us, Red Dead Redemption, może GTA V oraz trylogia Mass Effect i PS3 można by schować do szafy.

Opublikowano

Może niech co generację przerzucą najlepsze gry z poprzednich, każdy niewątpliwie będzie chciał ogrywać ponownie to samo ;)

Opublikowano

trylogia uncharted jest mozliwa, nie zdziwlbym sie na taki ruch sony...co innego te dwie czesci z vity(jedna to gra karciana) jesli serio i one mialy by sie zawierac w tej reedycji to jest jednoznaczny znak ze sony zabija vite i co lepsze wypusci na inne konsole (np killzone mercenery na ps3)

Opublikowano

Mam nadzieję, że to pozostanie w sferze plotek.

OBY NIE! Trzy z najlepszych gier mijającej generacji w glorious 1080p60 w jednym zgrabnym pudełku - osom! Jeszcze tylko The Last of Us, Red Dead Redemption, może GTA V oraz trylogia Mass Effect i PS3 można by schować do szafy.

Wszystkie gry zaliczylem, dawac mi cos swiezego  :devil:

Opublikowano

trylogia uncharted jest mozliwa, nie zdziwlbym sie na taki ruch sony...co innego te dwie czesci z vity(jedna to gra karciana) jesli serio i one mialy by sie zawierac w tej reedycji to jest jednoznaczny znak ze sony zabija vite i co lepsze wypusci na inne konsole (np killzone mercenery na ps3)

Już tych jednoznacznych znaków było tyle, że Vita chyba ciągnie na respiratorze.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

no ale jak firma matka zacznie wypuszczac swoje exy z tego sprzetu na ps3 lub ps4 to chyba jednoznacznie bedzie to znaczylo game over dla tej konsoli. Poza tym temat milion razy walkowany:

europa, us - vita na respiratorze, brak nowych zapowiedzi, wszystko co sie pojawia od devow z tych regionow to gry indy lub stare porty

japonia - druga sila sprzedazowa w kraju, solidne wyniki sprzedazy(teraz pewnie spadnie na trzecie miejsce z powodu ps4), duzo zapowiedzi, duzo gier, szkoda ze pewnie 90% z nich nigdy nie opusci jpn

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.