Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Kamiya napisał, że ma to w poważaniu. Zresztą to Nintendo płaciło za produkcję, a nie Platinum.

Edit: IP należy do Nintendo chyba.

Edytowane przez Enkidou

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Wcześniej nic nie pisałem na temat ostatniego "trailera" Quantum Break. Teraz obadałem dokładniej dostępne materiały i... nie wiem skąd ta beka z grafiki.. Jest tam szaro, a tekstury w wielu miejscach kuleją.. ale całość wygląda bardzo dobrze. Geometria otoczenia i modele postaci to górna półka. Być może do premiery poprawią jeszcze te tekstury i bedzie wypas. Pewnie w 720-800p.. ale jednak.

e: Pochwaliłem exa łoniakowego ale MaZZa i tak zabolało to 720p :lol:

Edytowane przez Emet

Opublikowano

2014 rokiem remasterow u Sony, a juz podobno mamy liste gier na E3 2015  :ninja:

Unannounced PS4 exclusive game
Secret NEW IP PS4 exclusive game 
Sequel to a PS4 exclusive game 
Sequel of the sequel to a PS4 exclusive game
Prequel to a Sequel of a unannounced PS4 exclusive game
Surprise return of a PS IP as an exclusive PS4 game

Opublikowano

Jak oni na tym gafie sprawdzają tych insideów? Idą z nim do pracy?

Opublikowano

Biorac pod uwage jak wszystkie e3 newsy od sony byly zawsze znane na dlugo przed targami, co sami wlodarze przyznali na konferencji to albo:

a) sony nie ma nic do pokazania na e3

b) sony jeszcze nie wie co pokazac na e3

Opublikowano

MS ma kolorową nawalankę od PlatinumGames na wyłączność + to, co wali rok w rok: Halo, Forza, Fable i pewnie teaser Gearsów. Na plus Sunset, bo D4 to syf od Sewery'ego. Starcie z Sony na E3 już przeyebali.

Opublikowano

od czasów killzone 2 nie rozumiem, dlaczego sony tyle hajsu laduje w GG. gierka byla fajna (imo wciaz najwieksza graficzna bomba minionej generacji), ale fabularnie bylo to dno. trojka to byly popluczyny i shadow fall tak samo. nie rozumiem czemu te zasoby nie zostaly zainwestowane w nowe ip (albo mogli chociaz zatrudnic kompetentnych bajkopisarzy zeby nie wygladalo to jak pif pafy dla dzieci). to samo zreszta mozna powiedziec o infamousach - graficznie/gameplayowo jest super, ale fabularnie zeby bola od ogladania. no nie rozumiem, naprawde, czy tak trudno znalezc scenarzystow na poziomie tych z ND?

anyway, jedno zdanie na powaznie wystarczy.

1) odnosnie project beast - zjada du.pa wszystko co zostalo do tej pory zapowiedziane na iksboksa. wiadomo, na xone by sie to nie sprzedalo, bo to gra dla prawdziwych hardcore'owcow a na onie graja tylko male dzieci.

2) zarowno ps vita jak i 3ds sa dobrymi konsolami. docenia je zwlaszcza ci ktorzy duzo podrozuja (czytaj: nie uzytkownicy iksboksa, ktorzy zyja na trasie dom-gimnazjum).

Opublikowano
od czasów killzone 2 nie rozumiem, dlaczego sony tyle hajsu laduje w GG. gierka byla fajna (imo wciaz najwieksza graficzna bomba minionej generacji), ale fabularnie bylo to dno. trojka to byly popluczyny i shadow fall tak samo. nie rozumiem czemu te zasoby nie zostaly zainwestowane w nowe ip (albo mogli chociaz zatrudnic kompetentnych bajkopisarzy zeby nie wygladalo to jak pif pafy dla dzieci). to samo zreszta mozna powiedziec o infamousach - graficznie/gameplayowo jest super, ale fabularnie zeby bola od ogladania. no nie rozumiem, naprawde, czy tak trudno znalezc scenarzystow na poziomie tych z ND?

Dlaczego Sony ciągle funduje GG:

1. Bo ich gry się sprzedają.

2. Bo GG to tanie studio i robi gry z relatywnie niskim budżetem.

Plus robią nowe IP. Scenarzystą jest koleś z New Vegas, więc też powinno być lepiej.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Biorac pod uwage jak wszystkie e3 newsy od sony byly zawsze znane na dlugo przed targami, co sami wlodarze przyznali na konferencji to albo:

a) sony nie ma nic do pokazania na e3

b) sony jeszcze nie wie co pokazac na e3

wystarczyły szybkie decyzje o cenie i ramie na chwilę przed targami by wywołać falę śmiechu z konsoli MS.

Opublikowano

Hej drodzy użytkownicy, a na E3 zapowiada się również exy na PC-ta ? lolcenz 

Moża chociaż powiedzą kiedy DayZ wyjdzie z fazy alfobeta.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Sama nowa Cywilizacja jest więcej warta niż te wszystkie gry na jedno kopyto serwowane do tej pory na konsolach nowej generacji.

Opublikowano

A co, mają zapowiedzieć CVI na E3 ( ? ), czy po prostu wspominasz 4-letnią "piątkę" którą dopiero uratowały dodatki, ponieważ pierwotnie była płaska i uproszczona.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

ale civa to ty szanuj xboxiarski pomiocie alterze żałosny za 5 groszy

Opublikowano

Civ5 bez dodatków tu uproszczony lekki kupong, a to niby konsole są winne zgimbusieniu gierek, kolejny mit. Z "dodatkami" to już inna sprawa. Pierwotna wersja to była kolejna "beta". Każdy to wie Korwin.

Edycja wiadomości : Dokładniejszą polemikę na ten oczywisty temat mogę podjąć w odpowiednim temacie, chociaż przyznaje, nie chce mi się. Wolę się zająć nextgenami oraz pięknym Wii U niż jednym z ostatnich growych Mohikanów na PC.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

MS ma kolorową nawalankę od PlatinumGames na wyłączność + to, co wali rok w rok: Halo, Forza, Fable i pewnie teaser Gearsów. Na plus Sunset, bo D4 to syf od Sewery'ego. Starcie z Sony na E3 już przeyebali.

od 6  lat mam Xboxa 360, w ciągu dwóch miesięcy chciałem kupić PS4. Ale czytając twoje wywody i wywody tobie podobnych zastanawiam się, czy przypadkiem nie stanę się takim samym kretynem.

Opublikowano

Chris kup sobie xbox one, bo inaczej czeka cię intelektualne dno i jest tak jak piszesz jeszcze staniesz sie tacy jak oni, a patrząc na forumek jest to choroba zaraźliwa

Opublikowano

Juz za kilka dni pojawi sie sporo spadochroniarzy. 

OUvwzA1.jpg?1?1532

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

e3 jest blisko, już wyczuwam ten niepokój w obozie klapersów

Opublikowano

Ale E3 i tak nic nie zmieni, nawet gdyby MS pokazal tylko gry na Kinecta to Daddy, MaZZeo, raven i cala spolka by pisala o pogromie.

Opublikowano

Niepokój jest, bo Szlachtastation 3 ma na co czekać i ma się obawiać że coś może nie pokażą.

Właściciele plebsboksa jeden nie obawiają się niczego, co najwyżej mogą mieć nadzieję że ich ukochana firma wyjdzie z ciemnej d*py, w najgorszym wypadku głębiej już wpaść nie może... :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.