Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ale moze tak od(pipi)cie sie od Knacka ? Wiem, ze to jest niby dobry material na beke, ale gierka jest naprawde dobra.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ale moze tak od(pipi)cie sie od Knacka ? Wiem, ze to jest niby dobry material na beke, ale gierka jest naprawde dobra.

Im tego już nie wbijesz do łba.

Opublikowano

No to słucham jakie nowe ip wyszło na ps4 i jest od sony oprócz knacka?

A możesz napisać jakie to nowe ip od MS wyszło na XOne? Zakładając, że Ryse jest od MS.. to chyba nic więcej nie ma. Nie twierdzę, że tu czy tu jest ich więcej.. pytam tylko z ciekawości, skoro padają stwierdzenia, że na X'ie jest 2x wiecej nowych IP niż na PS4.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

hahaha klapki maja mega stresa przed e3, juz od paru tygodni czuc to w powietrzu

oszukuja samych siebie, ze to niby na ps4 jest wiecej nowych IP xD co za blazny, 

najlepsza jest ta lista z ich exami typu agent xD hahah w sumie mozecie jeszcze sobie tam dopisac eight days 

Opublikowano

na bezrybiu...

Sranie w banie. Co jakis czas odpalam Ratchety na PS3 by w koncu sie przekonac do tej serii i po niecalej godzinie wylaczam. Knacka natomiast cisnalem do oporu. Co kto lubi, ale ta beka z Knacka jest dla mnie zalosna po prostu.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Zaraz mazzeo anno domini 1999 przyjdzie i powie że killer instinct to nowe IP :D

Opublikowano

na bezrybiu...

Sranie w banie. Co jakis czas odpalam Ratchety na PS3 by w koncu sie przekonac do tej serii i po niecalej godzinie wylaczam. Knacka natomiast cisnalem do oporu. Co kto lubi, ale ta beka z Knacka jest dla mnie zalosna po prostu.

No dobrze, ale jak ja mam rozmawiać z klapkiem, który nawet najprawilniejszych Ratchetów nie zna? Mało tego, nie mogłeś się do nich przekonać? To tak jakby ktoś brzydząc się kawiorem i krewetkami polecał mi pierogi z biedronki ;/.

Opublikowano

Kolejne sranie w banie. Ratchety od samego poczatku to dla mnie zalosc. Czy to na PS2 czy PS3. Wiele razy probowalem i zawsze ta sama reakcja. Nie moja wina, ze te gry to dla mnie jeden wielki pustak. Jaki, Crashe czy nawet Sly Coopery sa na o wiele wyzszym poziomie (nie bede nawet wymieniac gier Ninny).

No ale teraz zapytam - grales w ogole w Knacka ?

Opublikowano

na bezrybiu...

Wow,  to przy 3d world byś się spuścił w gacie. 

Opublikowano

Wow, to ciekawe jakbys zareagowal na SMG2. Traj harder.

Opublikowano

Dave odkryłeś nintendo w 2014?

Opublikowano

Kolejne sranie w banie. Ratchety od samego poczatku to dla mnie zalosc. Czy to na PS2 czy PS3. Wiele razy probowalem i zawsze ta sama reakcja. Nie moja wina, ze te gry to dla mnie jeden wielki pustak. Jaki, Crashe czy nawet Sly Coopery sa na o wiele wyzszym poziomie (nie bede nawet wymieniac gier Ninny).

No ale teraz zapytam - grales w ogole w Knacka ?

xbot w najgorszym wydaniu. Uncharted cisnąć, rozumiem. Ale Ratcheta nie szanować?

Czy grałem? Już po filmikach widać, że 6/10.

Opublikowano

3D World zapewne jeszcze lepszy niz Galaxy, ale jakie to ma znaczenie? GTA V bylo dla mnie 8 cudem swiata na 360tke, ale przy hejtowanym Watch Dogs bawie sie tez dobrze.

Knacka niestety raczej nie sprawdze, bo podobnoe jak Ravena znudzil mnie sam gameplay na filmikach.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Również nie szanuje Ratcheta, ni to fajne skakanie, ni fajna walka. Do wąsatego lata świetlne.

Opublikowano

Moze w Plusie dadza, uwazam ze Trine 2 zapoczatkowalo normalne gry w PS+

Opublikowano

Ja tam mam w pompie tego knacka, ale mnie juz jego bezjajeczny dizajn odrzuca, ale tez nie uwazam, że to jakiś mega crap tylko zapchaj dziura w lineupie ps4, który jest mega biedą więc i to się lyknie jak kiedyś tam Kameo na premierze X360. Po prostu nowych IP na XO jest więcej póki co, bo jedynie nowe IP, które wyszły na ps4 to albo właśnie knack i resogun lub konwersję z pc pokroju outlasta czy transistora.

Opublikowano

Moze w Plusie dadza, uwazam ze Trine 2 zapoczatkowalo normalne gry w PS+

Normalne bo ma grafikę 3D?

Opublikowano

A nowe IP. To nevermind.

Opublikowano

No.. ale wymienisz bluber te więcej nowych IP od MS, które wyszły na Xo niż od Sony na PS4?

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Akurat Kameo to była dobra gra, nie jej wina, że teraz wygląda jak rzyg.

Opublikowano

Albo Infamous SS.

Co ma 3 część tej serii do nowych IP?

Opublikowano

Poprawiłem [*]

Przyzwyczajenie do dyskusji z cyklu od 2013 nie ma AAA na ps4.

Opublikowano

Mario i platformowki Nintendo to niedoscignione arcymistrzostwo. Jasne, takie gry jak Rayman, Pupeteer i pare innych daja rade, ale Nintendo jest po prostu nie do przebicia.

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.