Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No.. ale wymienisz bluber te więcej nowych IP od MS, które wyszły na Xo niż od Sony na PS4?

Masz internet to se znajdź, co ja jestem twoim lokajem?

@pajgi moze, ale miałem takie same odczucia co tej gry jak teraz do knacka. Wtedy x360 wchodził z pgr, gearsami, crackdownem i jakoś nie bawem dołączył dead rising oraz najlepsze nowe ip poprzedniej generacji czyli skate to miałem w pupie jakieś kameo hehe.

Easye - jaczes tak mocno cię trolowal, że aż zacząłes jarac sie nintendo xD

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Moze w Plusie dadza, uwazam ze Trine 2 zapoczatkowalo normalne gry w PS+

Normalne bo ma grafikę 3D?
Nie, bo to super gra a na PS4 w najlepszej wersji.
Opublikowano

Piszesz bzdury Bluber, jak zwykle zreszta. MS jezeli chodzi o tytuly exclusyvne to od lat tendencja mocno spadkowa.

Co do Nintendo mialem Wii, zaliczylem wiekszosc dobrych szpil, U tez pewnie stanie pod telewizorem, w przeciwienstwie do poprzedniej generacji jedyna konsola, ktorej poki co nie zamierzam kupic, to technologiczny bubel MS. Nie dziwie sie, ze ta konsola sie nie sprzedaje, skoro nawet takiego fanboya jak ja do siebie zniechecili.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Moze w Plusie dadza, uwazam ze Trine 2 zapoczatkowalo normalne gry w PS+

Normalne bo ma grafikę 3D?

Normalne bo mozna zagrać na każdej platformie, za niedługo bedzie wersja na lodówkę

Opublikowano

Masz internet to se znajdź, co ja jestem twoim lokajem?

Równie duże szanse mam na znalezienie dowodów na istnienie Wielkiej Stopy lub Potwora z Loch Ness.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

No to słucham jakie nowe ip wyszło na ps4 i jest od sony oprócz knacka?

A możesz napisać jakie to nowe ip od MS wyszło na XOne? Zakładając, że Ryse jest od MS.. to chyba nic więcej nie ma. 

Czyli, że jak - jeżeli dla MS grę robi studio 2nd/3rd party, to z litości "zakładamy", że jest od MS, bo inaczej to nie? :P

Opublikowano

Wow, to ciekawe jakbys zareagowal na SMG2. Traj harder.

Przeszedlem SMG, gotg razem z tlou!

Opublikowano

Jezu ubisoft to go.wno po co drazyc temat gry, ktora ma ledwo 82% na mc osiągnięte przy pomocy tabletow.

Gra ze średnia 82% to (pipi)? No to fajne macie te exy na XO, same (pipi), na to wychodzi.

mają detektor sonoklapa.

Powiedział typ z dekoderem Polsatu pod TV, nie masz wstydu koleżko.

Opublikowano

Haha kidnappa człowieku jakie macie? Nie mam XO i narazie nie zanosi się, że będę je miał ale klapeczek zawsze musi dopowiedzieć "a na iksboksie to a na iksboksie tam to" napisałem wyraźnie, ze zakrywam wieko stawiam kamień na niego jeśli chodzi o bonera.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

bluber, raz się śmiejesz z MC, a potem używasz jako wyroczni, idź się schowaj

Opublikowano

Figar taka specyfika tematu dla klapòw tylko mc, nagrody od branzuni oraz oceny na mc to wyznacznik i ja się tego trzymam. Zresztą tak pompowany balonik z tymi psami i 7+ jako ogólna ocena beka rolls.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

nobodylikeyou nie jest każdym klapem, ok? ok.

ANYWAY

HYPE

lol

Opublikowano

Haha kidnappa człowieku jakie macie? Nie mam XO i narazie nie zanosi się, że będę je miał ale klapeczek zawsze musi dopowiedzieć "a na iksboksie to a na iksboksie tam to" napisałem wyraźnie, ze zakrywam wieko stawiam kamień na niego jeśli chodzi o bonera.

resogun chociażby. Wyżej oceniany niż cały ten syf na XO. Zakładaj sobie kamień na wieko, puść sobie jeszcze kolejne elo fajne pioseneczki HG, yebac policje, hwdp, jp na 33%.

Figar taka specyfika tematu dla klapòw tylko mc, nagrody od branzuni oraz oceny na mc to wyznacznik i ja się tego trzymam. Zresztą tak pompowany balonik z tymi psami i 7+ jako ogólna ocena beka rolls.

A dla botów mc i nagrody sie nie liczą, bo ani tego ani tego nie macie.

Opublikowano

Japoński marketing... Oby trzymało poziom pamiętnej konfy Konami.

Opublikowano

@kidnappa Jezu jaki ty jestes suchy, lol. Ten zwrot "jakie macie" nie odnosił się do tego jakie gry są na ps4 tylko do tego, że piszesz macie jakobym był posiadaczem bonera. Anyway indyki i gry z cyfrowej #nikogo

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Hotline Miami zjada co drugiego exa z xo i ps3 bez popity. Wole takie indyki niz Knacka czy Ryse

Opublikowano

Lol ta gra z grafika z pegasusa? Jaki typ xD

Opublikowano

No to słucham jakie nowe ip wyszło na ps4 i jest od sony oprócz knacka?

A możesz napisać jakie to nowe ip od MS wyszło na XOne? Zakładając, że Ryse jest od MS.. to chyba nic więcej nie ma.

Czyli, że jak - jeżeli dla MS grę robi studio 2nd/3rd party, to z litości "zakładamy", że jest od MS, bo inaczej to nie? :P

Skoro tak twierdzisz, że z litości... ;) Napisałem, "załóżmy" bo to właśnie ex od deva 3rd party, tylko wydany przez MS.

Tak, czy inaczej.. więcej tych nowych IP na X'ie jakoś nie widzę.

Opublikowano

ANYWAY

HYPE

lol

czemu oni mi to robia, no czemu????!!!! jeszcze specjalnie daja muze z siodemki z bodajze cost del sol by nakrecac hype ze remake siodemki dalej jest realny, niech ta firma plonie

Opublikowano

Ciekawe czy jeśli SE wydadzą remake Final Fantasy VII, to Mendrek zbanuje wszystkich którzy napisali  o

śmierci Aeris

:D

Opublikowano

ciekawe co by mendrek pisal o siodemce jakby sie okazalo ze remake zmierza jako ekskluzyw na xone :D :D

Opublikowano

Mijają lata, a wy dalej o tym remake'u.

Opublikowano

wiem ze go nigdy nie bedzie bo przy ich tepie prac i mozliwosciach kosztaowalby fortune i wyszedl za jakies 20 lat, ale sam powiedz - po chooj sqaure troluje i wciska do tego filmiku muze z siodemki z takimi haslami? sami sie z tego remaku'u bawia i znowu roba hype by ludzie w ogole chcieli ich ogladac na e3 choc sami juz chyba 10 razy przyznawali ze remake ich przerasta :D

Opublikowano

zacznijmy moze od tego, ze tam nie ma muzyki z ff vii

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.