Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Od SE chcę tylko Dragon Questa. Zlokalizowana siódemka, jedenastka na wszystkim oprócz telefonów - błagam, cokolwiek.

Opublikowano

ja bym chcial type-0 w wersji angielskiej najlepiej zremasterowane na vite, jak nie zrobia to wale ich i pozyczam od chrzestnicy moje psp, ktore jej sprezentowalem i koncze type-0 z fanowskim tlumaczeniem

Opublikowano

ficuś, chyba nie próbujesz mi powiedzieć, że w obu tych filmikach gra ten sam kawałek, nie?

bo nie gra

EDIT
chociaż... moze jestem gluchy... nich ktos inny potwierdzi XD

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

do mnie to jest to samo tylko ciut moze zremiksowane ale ja tez jestem gluchy Dahaka wiec niech ktos inny oceni :D

Opublikowano

Założe się że to jak wyjdzie to będzie coś na komórki i tablety. I w sumie w obecnej formie może niech lepiej się nie zabierają za remake.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

ztmyni.gif

Opublikowano

ja bym chcial type-0 w wersji angielskiej najlepiej zremasterowane na vite, jak nie zrobia to wale ich i pozyczam od chrzestnicy moje psp, ktore jej sprezentowalem i koncze type-0 z fanowskim tlumaczeniem

Dokladnie, Type 0 i moga spyerdalac z reszta mobilnego (pipi), oni juz nie robia dobrych gier, czasem jeszcze uda sie im wydac perelke (np sleeping dogs).

Opublikowano

najgorsze jest to ze ludzie dalej sie ludza ze oni sie obudzili bo bravery default jest fajne i wielu zapomina ze oni go tylko wydali i nawet palca przy developingu nie ruszyli :(

Opublikowano

Remake FFVII ? W żadnym wypadku, a komu to potrzebne, a dlaczego ?

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

ale oni go nie zrobia, szczyt szczytow to bedzie zapowiedz type-0 hd lub Final Fantasy XII hd z remake'ow, te studio umarlo juz na ps2 choc z uwagi na ich dokonania dalej sledze info na temat kh3 i ff15 bo po prostu brakuje mi wielkich epickich jrpg na duzych ekranach i troche szkoda ze ten gatunek zszedl juz calkiem do handheldow

Opublikowano

ale w stylu jak swego czasu niny i capcom zrobily na ngc 

Opublikowano

Tylko takie rozważam. Taka 2ka w oprawie re6 całkiem wporzo brzmi. Jakiś projekt juz istnieje na YT są filmiki z remake RE2 robionego przez napalencow i wygląda coraz lepiej.

Opublikowano

raczej ale i tak do tego nie dojdzie, plany mieli ale lata temu, bo z tego co pamietam pierwotnie na gacka wlasnie miala sie ukazac tak odswiezona cala trylogia

Opublikowano

Remake FFVII ? W żadnym wypadku, a komu to potrzebne, a dlaczego ?

Żeby może wreszcie co niektorzy nadrobili i dowiedzieli jaka to genialna gra.

Opublikowano

A po co jeśli ta gra jest nadal łatwo dostępna na PS Store czy Steamie. Kto nie zna jego strata. Powiedz lepiej , że chcesz zastąpienia klimatycznych klocuszków, okrągłymi wizerunkami gajowych, jakie SE obecnie stosuje : >

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

A wiecie jak by wyglądał taki remake w wykonaniu Square AD 2014? To lepiej nie proście.

Opublikowano

pewnie cos w stylu:

519940_1282254650169_full.jpg

Opublikowano

nobodylikeyou nie jest każdym klapem, ok? Ok.

Spokojnie, zacząłem podzielać pogląd botów że metacritic to goowno, od kiedy zobaczyłem tam 94% dla Halo 3.

Opublikowano

Dokładnie, 94% dla najlepszej gry w historii to jakieś nieporozumienie.

Opublikowano

I do tego dyszka w PE oraz masa nagród i rzesze graczy, którzy nadal graja w ten majstersztyk. Gdzie twój bóg nobodylikeyou!

Opublikowano

[bot mode]Metacritic nikogo. Oceny kupione. Tylko głos forumowej mniejszości zydowskiej[/bot mode]

Najlepsza gra w historii xD <bluber>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.