Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

I do tego dyszka w PE oraz masa nagród i rzesze graczy, którzy nadal graja w ten majstersztyk. Gdzie twój bóg nobodylikeyou!

Figar taka specyfika tematu dla klapòw tylko mc, nagrody od branzuni oraz oceny na mc to wyznacznik i ja się tego trzymam. Zresztą tak pompowany balonik z tymi psami i 7+ jako ogólna ocena beka rolls.

Coś się plączesz w zeznaniach, kolego.

A PE jakieś 2 numery temu stworzyło artykuł gdzie pisali, ze ta dycha była niezasłużona :D(były też tam oczywiście inne gry)

Edytowane przez kidnappa

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

no no, widać, że ktoś tu pisma nie czyta

Należy się ban za brak premium.

Opublikowano

Dokładnie, 94% dla najlepszej gry w historii to jakieś nieporozumienie.

:rofl:

Opublikowano

W tym samym artykule jako niezasłużona dycha jest... Uncharted 2. Oraz God of War 3.

Za to w niedocenionych jest Gears of War.

ale beka :D :D

Opublikowano

W tym samym artykule jako niezasłużona dycha jest... Uncharted 2. Oraz God of War 3.

Za to w niedocenionych jest Gears of War.

ale beka :D :D

No są, są. Tylko co z tego, skoro gadamy o halo. Nie dość, że blubber plącze się w zeznaniach co mu szybko wypunktowałem, bo raz pisze że nagrody tylko są ważne dla klapków a kilka postow poźniej sam się na nie powołuje, a na dodatek podnieca się dyszką w PE, które jak wiemy uznało, ze ta ocena jednak była za wysoka.

Opublikowano

@ bluber

A tak bardziej serio, odnośnie oceny PE; w numerze 200-setnym ekstrima H3 znalazło się wśród tytułów przecenionych dla ktorych wystawione dychy stały się niejako powodem do bicia się w piersi przez redakcję. Wymieniono 3 opinie:

- "Z H3 spędziłem pierdylion godzin i bawiłem się świetnie, zarówno w multi, jak i w kampanii. Grę od doskonałości dzieli jednak przepaść. W jej wnętrzu kryje się scenariuszowa, ciężka do strawienia papka, oraz chyba najgorszy finał w historii serii (przebija nawet niesławne zakończenie H2). Ostatnia misja skutecznie zepsuła mi odbiór całości.

- "Nie oszukujmy się, jako zwienczenie trylogii H3 nie sprostało oczekiwaniom. Jako pierwsza odslona serii na nową konsolę - również nie. Dobry tytuł, ale nic poza tym."

- "Nie pojmuję fenomenu laserków-blasterków i strzelania do ufo-krasnoludków. Już w pierwszej części ten fps nie budził we mnie emocji, a "trójka" utwierdziła mnie w przekonaniu, że to gniot"

Nazwiska pominięte, bo.. kogokolwiek bym wymienił, spotkał bym się z negacją jego opinii. xD

Opublikowano

No ale co to za argument "nie pojmuje fenomenu krasnali"? To jest obiektywna opinia? Można powiedzieć też "nie pojmuje fenomenu noszenia drabiny 5/10". Bezsensowny argument. Jedyną wadą H3 jest grafika. Multiplayer nie ma chyba ani jednej wady, a to że tyle ludzi gra w niego do dzisiaj jest na to najlepszym dowodem. 

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

10 a nawet 10- to gra ocierajaca się o prawdziwy ideał, często wystawiana dodatkowo za scenariusz i fabułę, który zrobił na recenzentach ogromne wrażenie (np. TLOU, MGS1, MGS3). Czasem za prawdziwą rewolucję, odmienność i innowację, dla mnie takimi tytułami są np. Okami i SOTC. Dla ciebie H3 i jego kapania była bez wad, dla kogoś innego nie. Ta sama sytuacja co z niezłym, ale przecenionym Bio Infinite. H3 wg ekstrima powinno najwyraźniej dostać 9+. T.j. i U2, co łatwo można wyczytać z disów zgredów na 10- Kaliego.

Btw GeoW 1 dostał 9+ od Hiva, a uznali go za niedoceniony tytuł. Czy wg was to gra na 10?

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

10 a nawet 10- to gra ocierajaca się o prawdziwy ideał, często wystawiana dodatkowo za scenariusz i fabułę, który zrobił na recenzentach ogromne wrażenie (np. TLOU, MGS1, MGS3). Czasem za prawdziwą rewolucję, odmienność i innowację, dla mnie takimi tytułami są np. Okami i SOTC. Dla ciebie H3 i jego kapania była bez wad, dla kogoś innego nie. Ta sama sytuacja co z niezłym, ale przecenionym Bio Infinite. H3 wg ekstrima powinno najwyraźniej dostać 9+. T.j. i U2, co łatwo można wyczytać z disów zgredów na 10- Kaliego.

Btw GeoW 1 dostał 9+ od Hiva, a uznali go za niedoceniony tytuł. Czy wg was to gra na 10?

pełne 10/10 jak najbardziej, dwójka 10-/10

Opublikowano

Gearsom należy się mimo wszystko szacunek. Gra na stałe wprowadziła cover system - także jako pierwsza pokazała w 2006 next-genowy pazur i w świecie shooterów zafundowała nową jakość. Do tego sławne tryby w multi - w tym horda. Bez dwóch zdań Gearsy zasługują na uznanie.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Dobra gra, ale bieganie pudzianami na 10? Nope.

Opublikowano

Fight Night 3 i GoW - pierwsze zbieranie szczęki z podłogi podczas 7 generacji. Tak było.

Opublikowano

Daje tej generacji jeszcze 5 miesięcy i jeżeli do tego momentu nic mnie tak nie zabije jak gyrosy w swoim czasie, to znaczy że wygrałem zakład.

Opublikowano

Tylko czy PEŁNE "10" jest w tym wypadku naprawdę obiektywne? Obcowałem z tym ip (1 cz.) tylko 2h, więc się nie wypowiadam, ale często spotkałem się z opinią n.t. okropnych lagów w multi, czy pewnej monotonii w kampanii. Właśnie pomimo takich wad pełne "dziesiątki" brzmią dla większości graczy nieprofesjonalnie oraz nieobiektywnie.

Opublikowano

Dobra gra, ale bieganie pudzianami na 10? Nope.

To samo mógłbym powiedzieć o genialnym Halo 2 - biegania blaszakiem i naparzanie w kosmitów - jednak gameplay i świetnie wyważony poziom trudności, do tego fajna historia, ekstra ost i długi czas gry świadczą o tej legendzie. Tak samo jak ktoś powie, że Zelda to bieganie skrzatem, itd.

Najlepsze gry same się obronią nawet po latach.

Opublikowano

mazzeo a grales w to? jak wrazenia?

Opublikowano

wCtoSMp.png

ufBTvbK.png

u0pdnKS.png

nzScr4U.png

plota od insajdera, który jest powiedzmy ekspertem od RE.

http://www.capcom-unity.com/

Seria się wypaliła. Nie wiem czego się spodziewać. Ostatnie RE jakie mi się podobało to remake jedynki i Zero na Wii. No jeszcze to z 3ds było ok.

Najlepsze jrpg ever, xboty nie znajo.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Jedyne remake'i jakie kupie to trylogia Resident Evil.

Przeciez to wyglada zayebiscie.

To specyficzne sterowanie wymuszone przez statyczne ujecia kamery sprawialy, ze czlowiek sie bal - to jest resident evil!

Niedlugo sie za to zabieram, ale chce zaczac od 0 (1 na WII juz mam)

Opublikowano

Nie ma to jak pokonać adjuticatora n-ty raz, zdobyć makoto i tylko czekać, aż saint urban nie będzie mi potrzebny i zabiję go na zlecenie mephistofelesa, a xboty i ps4slejwy co? Pif paf i fifka?

Opublikowano

Czy nobodylikeyou grał w Halo 3?

A do kogo to pytanie? Sorry ale oceny 10 bez minusa należą się imo tylko i wyłącznie tytułom prawdziwie unikatowym, rewolucyjnym, lub zwyczajnie takim, które prócz perfekcyjnej realizacji zmuszają do przemyśleń, oraz autentycznie poruszają. Ja też mam pytanie: Czy MaZzeo doprowadziła kiedyś do "łezki w oku" śmierć wirtualnej postaci w jakieś grze? Szczerze, pokolenie szaraka zrozumie.

Opublikowano

Najlepsze jrpg ever, xboty nie znajo.

do mnie jrpg mimo wszystko ff7, na drugim miejscu chrono cross ale i tak te intro ma taka magie przez muzyke ze za czasow psx odpalalem konsole na chwile tylko dla niego, moje nr3 jrpg chyba xenogears....ehhh piekne czasow jrpg na duzych ekranach juz nie wroca, piekne cudowne magiczne czasy - jak ja kiedys kochalem jrpg :( :( :(

Opublikowano

Te z PSX są wciąż nieśmiertelne. Tylko pod moim TV pojawi się Wii U i za jakiś czas kupuję FFIX - szykują się długie posiedzenia przy PS3 i wspomnień czar...

Dla mnie na drugim miejscu po FF7 jest Legend of Mana.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.