Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Tej, ale zdajecie sobie sprawę że z Japonii wyszły tytuły-ikony, które niekoniecznie muszą straszyć konwencją anime osoby na nie uczulone? (SOTC, Shenmue, Metroidy z GC, MGS3, SH2...). No jest tego trochę.

nie, nie, nie

wszystko to żelki i spiczaste włosy dla 5 latków

każdy janusz potwierdzi

Opublikowano

I wstawki fimowe na 15 h!

Opublikowano

Resident Evil - chinska bajka bo strzelamy do zombiakow, 4/10 za trudne zagadki.

Halo - dojrzala opowiesc bo strzelamy do kolorowych kosmitow, 10/10 czysty geniusz chlopcze.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

A ktoś grał w Valkyria Profile Silmeria? Zawsze mnie ten tytuł jarał i zawsze umykał bo był ciężko do zdobycia.

Opublikowano

Ja z kolei nigdy nie miałem okazji ograć Vagrant Story. Jeszcze nadarzy się okazja.

Opublikowano

Ja z kolei nigdy nie miałem okazji ograć Vagrant Story. Jeszcze nadarzy się okazja.

Na heretyka wyjde, ale nie przeszedłem, styl i fabuła spoko, ale system walki skutecznie mnie odrzucił.
Opublikowano

BTW, na liczniku mamy już ponad 900 stronic więc może już czas na 8 epizod CW? Proponuję tym razem nazwę z Nintendo i Japonią w tle - w końcu na FPE nastał historyczny moment gdzie multum osób inwestuje w Wii U i wszyscy kochamy japońskie gierki xD

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Mi niestety też vagrant nie podszedł. A z psx jrpgi ogrywalem jak leci. Ale nie zapomnimajcię też o takich tytuach jak breath of fire 4, alundra. Wtedy nie tylko square robił świetne jrpg.

Opublikowano

A ktoś grał w Valkyria Profile Silmeria? Zawsze mnie ten tytuł jarał i zawsze umykał bo był ciężko do zdobycia.

Najlepszy jrpg na ps2. Mitologia nordycka + system walki łączący Herosów 3 w czasie rzeczywistym z tagowym Soul Calibur GOTY.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

BTW, na liczniku mamy już ponad 900 stronic więc może już czas na 8 epizod CW? Proponuję tym razem nazwę z Nintendo i Japonią w tle - w końcu na FPE nastał historyczny moment gdzie multum osób inwestuje w Wii U i wszyscy kochamy japońskie gierki xD

Piękna era <łezka> mniej mazzeowych januszów tępiących kreatywność, więcej oszołomów, co to pioruny w FFX unikali

Opublikowano

Jeśli już o heretykach to mnie właśnie Chrono Cross nie podszedł. Liczyłem na podróże w czasie, dostałem alternatywny świat, kiepskie postaci i za dużo "japońszczyzny" w tym bardziej negatywnym wydaniu. Muzyka za to 10/10.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

otwieranie nowego CW przed e3 nie ma sensu. po konferencjach sie wybierze odpowiedni tytul, bo propozycji bedzie pewnie mnostwo wtedy

Opublikowano

Mi niestety też vagrant nie podszedł. A z psx jrpgi ogrywalem jak leci. Ale nie zapomnimajcię też o takich tytuach jak breath of fire 4, alundra. Wtedy nie tylko square robił świetne jrpg.

Square było wtedy jednak liderem.  Breath of Fire III i IV to świetne gry, nie ma co. Pamiętacie Grandię? Też nigdy nie zagrałem w to cudo.

Opublikowano

Pograłbym. Na iOS pewnie nawet lepiej działa. Nie ma zwiech? Ludzie narzekają, że port jest niby słaby.

Mi się nic nie wiesza, ale ja mam note3, jeszcze nic mi sie nie zwiesilo na tym telefonie ;p

Square było wtedy jednak liderem. Breath of Fire III i IV to świetne gry, nie ma co. Pamiętacie Grandię? Też nigdy nie zagrałem w to cudo.

Grałem, sporo zaległości nadrobiłem na psp kilka lat temu. Grandie masz na ps store za 15zł.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

To biere.

Opublikowano

Najlepszy jrpg na ps2. Mitologia nordycka + system walki łączący Herosów 3 w czasie rzeczywistym z tagowym Soul Calibur GOTY.

system walki i sam klimat i grafa byly arcygenialne ale fabula byla do bolu slaba, mimo wszystko grales jak szalony - system walki to bylo arcydzielo, nawet w prawdziwych bijatykach tak przyjemnie mi sie nie sadzilo combosow

ja z ery ps2 najmilej wspominam xenosage episode3 - fabula, grafika, jeszcze raz fabula i rozmach i epickosc, system walki i rozwoju jakims cudem nie byl - taki uproszczony ffx ale przynajmniej nie przeszkadzal

do nadrabiania zaleglosci z szaraka kiedy juz kazdy ma plasme/led w domach polecam psp/vite lub komorki - dzieki malym ekranom te gry dalej wygladaja fajnie

Opublikowano

Japonia w czasach 5-tej i 6-tej tej geracji > GTA V i inne Halo.

Takie są fakty Januszu.

Opublikowano

Szanuję.

Dałem 10.

Z MINUSEM!

Opublikowano

Legend of Legaia i walki co dwa kroki.

Never 4get.

A Legend of Mana nadal w moim serduszku. Gdyby pare tweakow to bylaby pozycja idealna.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.