Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Może niech co generację przerzucą najlepsze gry z poprzednich, każdy niewątpliwie będzie chciał ogrywać ponownie to samo ;)

A komuś to przeszkadza? Nie chcesz, nie kupujesz - end of story. Jaki jest sens bawić się w psa ogrodnika, co sam nie zeżre, ale drugiemu nie da? Chętni na pewno się znajdą. Kilka gier z PS2 chętnie kupiłem po raz drugi na PS3, teraz zrobię tak samo, a krzywda się z tego powodu nikomu nie stanie.

Już tych jednoznacznych znaków było tyle, że Vita chyba ciągnie na respiratorze.

PSP też grzebali za życia, a do 80 baniek dociągnęło.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Bez kitu, straszny jest ten bol dupy o te reedycje, nikt nikogo nie zmusza zeby kupowac. Skoro oplaca sie to robic to widac ze sa chetni.

Opublikowano

Już tych jednoznacznych znaków było tyle, że Vita chyba ciągnie na respiratorze.

to slucham co twoim zdaniem robi lub zrobi sony by vita dobila do tych 80 baniek skoro uwazasz ze sony jednak nie grzebie swojej konsolki za zycia

Opublikowano

no ale jak firma matka zacznie wypuszczac swoje exy z tego sprzetu na ps3 lub ps4 to chyba jednoznacznie bedzie to znaczylo game over dla tej konsoli. Poza tym temat milion razy walkowany:

Z tego co pamiętam, to na PS3 wyszedł jakiś golf z Vity, i to już kawał czasu temu.

No i? Vita nie dociągnie, jeżeli o to ci chodzi. Kompletnie inne czasy.

Opublikowano

Chodzi o to, że szkoda materiału ludzkiego i kasy na takie akcji. Ale każdy wydaje na co chce

Opublikowano

Bez kitu, straszny jest ten bol dupy o te reedycje, nikt nikogo nie zmusza zeby kupowac. Skoro oplaca sie to robic to widac ze sa chetni.

Nie mam problemu z reedycjami, bo swego czasu sam broniłem odświeżonego Tomb Raidera i takie Uncharted też bym pewno przytulił w 1080p/60FPS - koniec końców to genialna seria i odświeżenie jej przed kolejnym Uncharted może wyjść Sony na dobre ;)

Opublikowano

to slucham co twoim zdaniem robi lub zrobi sony by vita dobila do tych 80 baniek skoro uwazasz ze sony jednak nie grzebie swojej konsolki za zycia

Stracili monster hunter, to byl poczatek konca vity.
Opublikowano

guarnica ja, ty, regus i inni wiedza na czym stoi vita i gdzie sony popelnilo i popelnia bledy. Ja jestem ciekaw co napisze sony slave iras o tym, ze nie mamy grzebac vity za zycia i gdzie on widzi promyki nadzieji do tej konsoli i co robi dobre sony by jednak vita dobila do tych 80mln

Opublikowano

Vita skończy jako akcesorium do gier indie/do PS4 i tyle z niej zostanie :( Nie przekroczy 30 mln sprzedanych egzemplarzy pod koniec żywota.

Opublikowano

Nic, nawet duzych zapowiedzi nie ma, teraz jest etap tlumaczenia japonskich gierek i wydawania za oceanem. Jak te sie skoncza to beda chyba tylko na remote play bazowac i bundlach z ps4.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Vita skończy jako akcesorium do gier indie/do PS4 i tyle z niej zostanie :(

juz tak jest i nic sie nie zmieni - vita to konsola z super system do ogrywania indykow, remote play z ps4 i importami gier z japonii jesli jakas laskawie opusci ich kraj.

brak nawet JEDNEJ zapowiedzi duzej gry AAA (nie będącej portem) od jakiegokolwiek studia spoza Japonii to nie przypadek i nie trzymanie armat na E3 tylko najprawdziwsza prawda. Sony majac pierdylion studiow wewnetrznych robi obecnie dwie duze gry na vite - over my dead body2 i freedom wars - oba nie wiadomo czy opuszcza jpn i oba od devow z tego kraju. Jeden wielki zal, i dowod ze sony ma w d.upie te cale "moc ps3 w kieszeni"

ciekaw jestem zatem co napisze iras, ktory uwaza jak widac inaczej

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Ludzie chyba nie myślicie, że ten nowy uncharted to te reedycje. przecież ewidentnie gada tam jakiś nowy bohater a w tle mamy coś na wzór mapy ze statkami i wysepkami. Przeciez tego nie bylo w serii Uncharted.

Opublikowano

Ludzie chyba nie myślicie, że ten nowy uncharted to te reedycje. przecież ewidentnie gada tam jakiś nowy bohater a w tle mamy coś na wzór mapy ze statkami i wysepkami. Przeciez tego nie bylo w serii Uncharted.

oczywiscie ze ten uncharted z trailera to nowy uncharted na ps4 a nie reedycje.

jeszcze apropo zywych trupow - w chwili obecnej jest jeden WII U - bez wsparcia kogokolwiek, z exami od ninento, ktore firma plodzi w slimaczym tempie. nic tej konsolki nie uratuje. To bedzie super zakup za 2-3 lata by za grosze dokupic te 6-7 exow wartych ogrania bo jednak gry nintendo to klasa sama w sobie. Vita ale za niedlugo to wii u dolaczy

Opublikowano

ja nie lubie konferencji sony z targów - zawsze sa tragicznie przegadane - podobały mi sie dwie - ta z renderami gierek na ps3 bo wtedy kazdy myslal ze tak bedzie wygladac nowa generacja i te e3 gdzie pierwszy raz pokazywali u2 - ale moze tak mi sie to podobalo bo przez cala konferencje nie sluchalem co gadaja tylko przed oczami dalej mialem Dreka uciakajace przed helikopterem i walacy sie z nim budynek

+ to:

Opublikowano

Nie mam problemu z reedycjami, bo swego czasu sam broniłem odświeżonego Tomb Raidera i takie Uncharted też bym pewno przytulił w 1080p/60FPS - koniec końców to genialna seria i odświeżenie jej przed kolejnym Uncharted może wyjść Sony na dobre ;)

No jak się opłacało zrobić reedycję multiplatformy, którą 99% posiadaczy PS4/One mogło ograć na wcześniejszej konsoli albo PC - chyba, że mają 5 lat albo przeszli z obozu Nintendo, to tym bardziej opyla się wydać reedycję exa.

Opublikowano

Jeszcze co do tych niezapowiedzianych gier które mają się pojawić na E3, oby to nie byly te gry z przecieków czyli Horizon 2 i Halo 2 HD. Licze jednak na coś całkiem nowego, gdyż samochodówek jak i halo nie lubię. Zadowloła by mnie też data premiery SO i QB.

Opublikowano

Jakie to jest smutne....no ale nastepny ex  :teehee:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

ej, a jak to jest z exami na PS3 na ten rok? Od 2006 roku dopiero ósmy rok niedługo mija, do końca 10-letniego planu jeszcze trochę. Kupiłem właśnie PS3, gdzie są moje exy AAA?

Opublikowano

A juz 80 gier z Plusa ograles ze tak chcesz te exy?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

ej, a jak to jest z exami na PS3 na ten rok? Od 2006 roku dopiero ósmy rok niedługo mija, do końca 10-letniego planu jeszcze trochę. Kupiłem właśnie PS3, gdzie są moje exy AAA?

Pod koniec roku nowa Persona, i cała masa innych gier które i tak masz w

Opublikowano

A juz 80 gier z Plusa ograles ze tak chcesz te exy?

sugerowanie, że kupuję te gry by w nie grać :D

ain't nobody got time fo' dat

Opublikowano

Już nie jest tak jak w 2005, kiedy granie w HD w PGR3 czy CoD2 urywało łeb. Teraz tylko "trochę lepiej", "tak samo jak na PS3", "jak na PC za kasę z komunii".

Może to ta generacja była zbyt udana nie licząc wpadek z awaryjnością przez pierwsze lata i suchej (w exy - bo GTA V i tak wszystko rekompensuje) końcówki na 360?

Opublikowano

martwy 360 - plantsy i titanfall za chwile

ps3 - persona pod koniec roku

Opublikowano

Może niech co generację przerzucą najlepsze gry z poprzednich, każdy niewątpliwie będzie chciał ogrywać ponownie to samo ;)

A komuś to przeszkadza? Nie chcesz, nie kupujesz - end of story. Jaki jest sens bawić się w psa ogrodnika, co sam nie zeżre, ale drugiemu nie da? Chętni na pewno się znajdą. Kilka gier z PS2 chętnie kupiłem po raz drugi na PS3, teraz zrobię tak samo, a krzywda się z tego powodu nikomu nie stanie.

Mnie to przeszkadza gdy zamiast nowych gierek odgrzewa się nawet nie stare klasyki a "popularne" tytuły z poprzedniej generacji , nie zapewniając przy tym świeżych tytułów które powinny przyciągać do nowej generacje. No ale ex to ex co nie ?

Opublikowano

martwy 360 - plantsy, titanfall i Trials Fusion za chwile

ps3 - persona pod koniec roku

fix'd

Jak można było o niej zapomnieć :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.