Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Dziwna sprawa z tym chrono crossem. FF uwazam za kupe i szit, ale chrono crossa przechodzilem kilka razy. Tam chyba byla opcja jak sie ukonczylo raz gre to pozniej inny swiat jakby sie zaczynal (czy jakos tak, dawno bylo). A VS to mega gra, kombinowanie w warsztacie, prawie jak w DS i pamietam motyw zeby zdobyc dobre ostrze, trzeba bylo pokonac korytarze jakies i wbijac tam z HP mniejszym niz 149. Mega gierka.

Ale i tak tylko xbox, tylko pc!!

Edytowane przez El Loco Chocko

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Dragon Ball kazdy ma szanowac inaczej ch*j.

Opublikowano

A kto pamięta Legend of Dragoon? Albo Saiyuki xD

Obie ograne, Legend of Dragoon było dziwne, walki z normalnymi przeciwnikami nie dawały praktycznie kasy i expa, wszystko z bossów się dostawalo. Saiyuki spoko taktyczne jrpg, ograłem przypadkiem, na płycie wypisany byl inny tytuł.

Legend of Legaia i walki co dwa kroki.

Moje pierwsze jrpg, kupione razem z szarakiem, od tego sie zaczelo, wielki sentyment. Gra miała cholernie trudnych bossów, plus super patent z combosami i tym że cały sprzęt czyli zbroje, buty, hełmy, rekawice i bronie były widoczne na postaci, co nie bylo czeste wtedy.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Raczej nie bo w c(pipi) mam chińskie bajki i nawet dragon ballem na rtl7 sie nie jarałem.

po tym poście poziom pogardy dla tego podłego tortexbota osiągnął u mnie apogeum

Opublikowano

Teraz nie można nazwac mazzeo hamburgerem, bo nawet oni znają dragon balla.

I co teraz? Co to oznacza?

Aż mi sie w głowie kręci.

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

same amerykańce to już podrasa, a mazeło to po prostu największy przegryw na forum i ostatnia zakała cywilizacji białego człowieka

Opublikowano

Sam jesteś (pipi)a motomysza. 

Opublikowano

Ej ludku spokojnie, Mazzeo to najwyraźniej terminator z przyszłości, wysłany przez Skynet tu by zinfiltrować środowisko ludzi. Wychodzi mu trochę koślawo, ale powoli się tu asymiluje. Dajcie maszynie czas :)

Pograłem ostro wczoraj w Mario Kart 8 u znajomego i muszę powiedzieć, że gra jest naprawdę dopracowana. Ktoś siedział przy niej mocno i ją klepał od rana do wieczora. Jeśli Nintendo miałoby zrobić sobie "last stand" z czegoś, to MK 8 może śmiało się do tego nadać (zresztą dodają bonusową grę, do tego przy cyfrowym zakupie MK ze SNES-a za darmo, wisiorek też fajny dają). Poczułem się znów jak przy CTR, acz grywalnościowo, to nie jestem pewien czy pobija tego klasyka. Jest w każdym bądź razie bardzo blisko, albo na równi. I tak to najlepsza gra gokartowa na rynku obecnie, ba jeden z najlepszych racerów. Nawet online ma dopracowane (brakuje chyba jedynie dedykowanych serwerów; a i raz nas wyrzuciło, choć to chyba wynik tego że bateria w wiilocie-gamepadzie padła - "fajny" mechanizm). Trochę jest duży rozstrzał między klasami wyścigowymi, brakuje też story mode jak w CTR, i wolałbym aby to postacie miały statsy a nie pojazdy. Lecz dzięki temu można jechać swoim mii-ludkiem. No i jest dużo tras (część sportowanych), dużo postaci, dużo power upów. Tą grę można w sumie podsumować jednym słowem: DUŻO (w szczególności frajdy).

Tym samym Wii U zyskuje u mnie jeden (JEDEN) powód dla którego warto ją kupić. To nadal o jeden więcej niż XO, i o dwa więcej niż PC do grania... :)

Opublikowano

trzeba mazzeo zrobić terapię japońszczyzną, moze da się go jeszcze uratować.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

mnie mario kart nie kreci z uwagi na singla przy ktorym zawsze przysypialem, a jakos racery online nigdy mnie nie krecily, a kompana do splita nie mam, czyli dalej jakbym mial miec wiiu to do wind walkera hd i wzglednie sm3dw i donkey konga

Opublikowano

Raczej nie bo w c(pipi) mam chińskie bajki i nawet dragon ballem na rtl7 sie nie jarałem.

ibsVbtEkwR6aD7.gif

Opublikowano

Ten gif miażdży xD

Mendrus postacie mają swoje statsy ;) 

Opublikowano

Ten gif. Taka animacja miecie wszystko na next genach. Jak bajka pixara.

Opublikowano

Ragus jaka gif whore z ciebie, dokladnie jak klapersy :teehee:

Opublikowano

Jak mozna nie jarac sie Dragon Ballem?

MaZZeo ta bajka leciala razem z Czarodziejkami z Ksiezyca, jesli nie jaral sie DB to ogladales czarodziejki?

Opublikowano

na gifach praktycznie wszystko wyglada goty - choc nie odbieram MK8 slicznosci to jednak widac jak na dloni ze niny musialo isc na ustepstwa by gra trzymala betonowe 60pfs( no a i tak im sie nie udalo bo sa spadki do 59fps) - 720p i mocny alliasing, do tego niektore elementy tras tez sa uproszczone, nie ma tej plastycznosci i miekkosci obrazu jak w wind walkerze hd

mimo wszystko wielki szacun dla niny ze w swoich exach (przynajmniej tych jakie mialem okazje grac i widziec naocznie) zawsze w pierwszej kolejnosci celuja w betonowy framerate, nawet kosztem oprawy co niestety u innych firm nie jest taka oczywistoscia bo przeciez niby w dzisiejszych czasach to grafika glownie naklania do zakupu

Opublikowano

Ragus jaka gif whore z ciebie, dokladnie jak klapersy :teehee:

Spokojnie. W przeciwieństwie do większości tych teoretyków, ja w tygodniu będę już grał w mój obiekt pożądania.

Opublikowano

Spadki do 59 straszne rzeczy xD jak tutaj asy widzą 60 fps w feedzie z yt :teehee:

Opublikowano

ironia bluber ironia :D 

Opublikowano

Hejtujesz nintendo na każdy kroku i ból du.py przysłania mi ironio-meter.

A i dragon ball to go.wno.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

vfwk5v.jpg

Sól dorosłych graczy, trzeba ich tu ściągnąć z ppe.

Opublikowano

To to ch,uj. Dawid gimnazjalista ma zdjęcie w tle z nowego CoDa.

Wszystkich was ku,rwa znajdę!

Edytowane przez ragus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.