Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Hejtujesz nintendo na każdy kroku i ból du.py przysłania mi ironio-meter.

A i dragon ball to go.wno.

bluber jaki ty bedziesz zgorzknialy stary zmierzly pierdziel na starosc, wspolczuje :(

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Bo z Nintendo jest tak ze mozna nie lubiec Nintendo ale nalezy ich szanowac.

Z Sony jest tak ze mozna nie lubiec Sony,mieli wpadki ale grami jakie wydali na. PSX,PS2 i PS3 tez zasluzyli na szacunek

Z Xboxem jest tak ze mozna lubiec MS bo wydali calkiem cajna konsole uzupelniajaca do PS2, wydali swietna konsole ktora mogla konkurowac z PS3, ale nalezy gnoic szmaty za to ze olali ta swietna konsole jaka jest x360 w jej ostatniej fazie zycia majac potezna biblioteke uzytkownikow i wydali na swiat nowego potwora, gorszego, z grami z X360, pokazujac faka do wszystkich tych ktorzy marke szanuja.

Opublikowano

Dragon Ball < Dr Slump. Ani jednego odcinka na rtl nie przegapiłem.

Opublikowano

Hejtujesz nintendo na każdy kroku i ból du.py przysłania mi ironio-meter.

bluber jaki ty bedziesz zgorzknialy stary zmierzly pierdziel na starosc, wspolczuje :(

Opublikowano

Ten temat nigdy nie przestanie mnie zadziwiać. 

Vegeta > CW

Opublikowano

vfwk5v.jpg

Sól dorosłych graczy, trzeba ich tu ściągnąć z ppe.

Koneser gier. Janusz - dojrzały odbiorca z Pcimia Dolnego, pierwsza konsola PS3 kupiona za 1099zł w Biedronce z zestawem PS move i grą Sports Champions 2. Obecne jaranko: AC Unity

Opublikowano

Ja tam bym nie narzekał na grafikę w MK8, jest bardzo dużo szczegółów na trasach, do tego wszystko silikonowo wygładzone (trochę mi niekiedy Ridge Racera 7 przypominało to, ale mniejsza), i ogółem trzeba pochwalić za pomysłowość w architekturze. Tylko muzyka to taki typowy marianowy kwas, nie każdy go trawi. Ach, ile bym dał za te tribalowe nuty z Crasha.

Ps. Jeśli postacie mają statsy, to jakoś ich nie zauważyłem, a powinny się przy wyborze postaci w oczy gdzieś rzucać ;)

Opublikowano

Chińskie bajki to ch.uj nigdy mnie nie chwycił szał na DB. Wolałem kreskowki na podstawie komiksów marvela i DC jak byłem w podstawowce. Od Db wolałem tygrysią maskę,yattmana, pokemony czy nawet kurde yu gi oh czy te beyblade Iksde.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Wiadomo, kto oglądał DB w dzieciństwie to wyrósł na prawdziwego mężczyznę, który kocha mięso, zna się na grach i przy okazji ataku ruskich nie będzie się brał bronić granic Polski. Jednostki, które w dzieciństwie gardziły DB, nie wiedziały co to PSX, w dzisiejszych czasach nie jedzą mięsa, lubują się w kalafiorkach, chodzą w rurkach i chyba najgorsze... są xbota, a podczas ataku ruskich (pipi)li by do schronu przed dziećmi i kobietami.

Opublikowano

bajka dziecinstwa i wszechczasów  jest jedna forumku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Cubasa też zmienił życie wielu dzieciaków. Bluber i Mazzeo pewnie gardzą i zamiast grac w piłkę, to z dziewczynami napierdalali w klasy czy w gumę.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Wiadomo, kto oglądał DB w dzieciństwie to wyrósł na prawdziwego mężczyznę, który kocha mięso, zna się na grach i przy okazji ataku ruskich nie będzie się brał bronić granic Polski. Jednostki, które w dzieciństwie gardziły DB, nie wiedziały co to PSX, w dzisiejszych czasach nie jedzą mięsa, lubują się w kalafiorkach, chodzą w rurkach i chyba najgorsze... są xbota, a podczas ataku ruskich (pipi)li by do schronu przed dziećmi i kobietami.

No wyrosli na przygłupów.

Opublikowano

W Yattamanie gołe cycki pokazywali. Bleee...

Tak naprawdę, to full gołe cycki pokazano raz (zawsze coś zasłaniało), w ostatnim odcinku, podczas wybuchu, przez około sekundę :)

+18 :P

Anyway, proponuję z tym sentymentalnym offtopem przejść do tematu o wspominkach... :)

Opublikowano

bluber, prawda w oczy kole, no już, nie smuć się, nie każdy musi być alfą i omegą.

Opublikowano

Ty chyba jestes alfą kanabisa w takim razie.

Opublikowano

Five “Megaton” Sony E3 Announcements Possibly Teased by Sony Developer

It’s the calm before the storm, and NeoGAF user DemonNite, who is known to be a developer at Sony (even if his true identity is a well kept secret). posted a rather big tease in the form of a  great video that you can see at the bottom of the post.

The most interesting part, though, is what he said afterwards:

Easter egg in webm.

It didn’t take too long for the eagle-eyed NeoGAF users to spot the easter egg. DemonNite added the label “E3 2014 megatons” to the disk, as you can see below.

When the disk gets attached to the back of Tron‘s version of Kaz Hirai, we can hear five beeps, which were also added by DemonNite on top of the original video from the movie.

The popular (and logical) explanation is that DemonNite is teasing five “megaton” announcements at Sony’s E3 press conference.

A second (less popular) theory includes the sixth beep heard when the camera angle changes, for a total of six announcements, and maybe even a bigger “megaton” at the end.

One thing is for sure: while we should take this with a grain of salt due to the fact that it’s not an official source (unless, of course, it’s a controlled tease, which is very possible), DemonNite’s track record and position definitely give it at least a degree of credibility.

Whether you believe it or not, check out the video below. It’s simply awesome.

http://www.dualshockers.com/2014/05/31/five-megaton-sony-e3-announcements-possibly-teased-by-sony-developer/

Opublikowano

Niby w tym tygodniu zapowiedzą nowego Homefront. XBO/PS4/PC.

multiplayer jedynki bardzo mi się podobał.

Ponoć Homefront to ostatnia tradycyjna gra Crytek, a reszta to F2P włącznie z nową grą byłych twórców Darksiders (edit: oprócz ewentualnego Ryse 2).

Jeśli to prawda, to RIP Crysis. Mogliby chociaż wypuścić remastery C1-3 na PS4 i X0.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Po co? Mało Ci tego szrota na starych sprzętach?

Opublikowano

Crytek to niech wpierw zatrudni sobie jakiś sensownych ludzi od robienia gier bo samą grafiką to oni świata nie zwojują.

Opublikowano

Pierwszy Crysis był ok.

Opublikowano

Ja tam bym nie narzekał na grafikę w MK8, jest bardzo dużo szczegółów na trasach, do tego wszystko silikonowo wygładzone (trochę mi niekiedy Ridge Racera 7 przypominało to, ale mniejsza), i ogółem trzeba pochwalić za pomysłowość w architekturze. Tylko muzyka to taki typowy marianowy kwas, nie każdy go trawi. Ach, ile bym dał za te tribalowe nuty z Crasha.

Ps. Jeśli postacie mają statsy, to jakoś ich nie zauważyłem, a powinny się przy wyborze postaci w oczy gdzieś rzucać ;)

Statsow postaci nie widać, zmieniają one statsy pojazdów. 

W sensie ten sam pojazd ma inne statsy w zależności od postaci jaka wybierzesz. 

Opublikowano

Pierwszy Crysis to gra fantastyczna. Ogromne mapy, rewelacyjna fizyka, moce kombinezonu, feeling strzelania, nierówne AI. Sam gunplay też rewelacja. Na najwyższym poziomie Delta gra jest bardzo wymagająca. Samo śledzenie Koreańczyków w krzakach( fizyczność roslonności też w tej zabawie pomagało)było bardzo przyjemne. Kolejne części to juz generic shooter wydanie 1056.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.