Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Crysis to tylko grafika, strzelanie nie dawało frajdy. Czułem się jakbym odpalił benchmark.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Crytek to raz , że niemcy, dwa , że rycerze blaszki, czy może być coś gorszego ? "Zmuszone" od pewnego czasu do dłubania na konsolach co i tak czynią z niechęcią i ciągłymi wtrętami o "benchmarkach".

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Pamiętam jak swego czasu się ktoś od nich woził jaki z nich to nie jest developer gierek. Światowa elyta :D

Opublikowano

quantum_break_walk_by_raziel1992-d7k7a5f

iWnZDwVWEuQJB.gif

Nie dla PSa kiełbasa   8) 

Opublikowano

No fajny gif, zobaczymy jak sama gra będzie się prezentować podczas faktycznej rozgrywki.

Opublikowano

Szczerze, to odnoszę wrażenie, że te urywki są ździebko "podrenderowane" i nawet z tym do wielkiego opadu szczęki troszkę daleko. 

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

To moc Xboxa.

Opublikowano

quantum_break_walk_by_raziel1992-d7k7a5f

iWnZDwVWEuQJB.gif

Nie dla PSa kiełbasa   8) 

Jeszcze 10 razy wrzuć te gify tutaj.

Crysis to chyba najnudniejsza gra w jaką w życiu grałem IMO 6/10 to maks co mogę dać bedąc mocno wyrozumiały.

Opublikowano

Crysis 2 był spoko. Trójeczki nie dałem rady ukończyć... w zasadzie nie wiem po co zaczynałem grać w to coś.

A gify z Quantum, spoko. Pewnie jeszcze przez 2-3lata beda je tu wklejać  

Opublikowano

I to jeszcze od daddiego, który śmiał się z gifów od klapków. Oh the irony.

Opublikowano

Crysis 2 był spoko.

Jedyna sluszna wersja opini o serii Crysis.

Opublikowano

Słabo wyglada ten QB, oby gameplay byl ciekawszy niz w takim titanfall czy ryse.

Opublikowano

Crysis 2 to chyba była jedna z gorszych gier w jakie grałem na x360, dramat po prostu, fabuła żenująca, technicznie ta gra była tragiczna, dobrze ze kupiłem używke

@guernica

Nic sie nie bój, gameplay napewno bedzie lepszy niż te srakowate gry na ps4, i takie the order moze sie schować

Opublikowano

Ryse przebić to nie problem, mi się tam podoba. Mam jeszcze kredyt zaufania do nich po nieco nudnym Alanie. Oby tylko nie było właśnie jak z Alanem, czyli ciągłe przekładanie premiery. ja chce tę gre w 2015 i to najlepiej w pierwszym kwartale.

e.kubson, mam wielką nadzieję że order pozamiata i bedzie żałował tych słów a beka będzie z ciebie toczona przez następne miesiące. Zaskakują mnie xboty swoim zerowym ilorazem inteligencji, naprawdę.

e2. chociaż z drigiej strony pewnie odwrócisz kota ogonem, jak to xboty mają w zwyczaju. Cinematic experience miesiąc temu jeszcze był do dupy, teraz jest cool.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

No ja mam tak samo, Crysis 2 był nawet ok, może AI było słabe jak się grało na stealth, ale był fajny klimat muzyka + intermissiony, wszystko to nadawało pompatyczności. Trójka to jakaś kupa, scenarzysta to chyba na kolanie wymyślał, jakoś tak bez pomysłu niemalże kalka, a łuk nie dorasta Turokowi do pięt, więc w sumie sam też nie dałem rady przejść. A rzadko jak już grę kupię, to nie przechodzę - musi być kupą wsród kup. Oh, skupiłem się na słowie "kupa". Czyli właściwie synonim "Crysis 3" ;)

Opublikowano

Crysis 2 to chyba była jedna z gorszych gier w jakie grałem na x360, dramat po prostu, fabuła żenująca, technicznie ta gra była tragiczna, dobrze ze kupiłem używke

Ja gralem na PC.

Crysis na konsolach xD

Opublikowano

Ja miałem to szczęście, że znalazły się osoby, które mi pożyczyły crysisa 2 i 3 w swoim czasie. Sam, z własnej woli, nigdy bym tego nie kupił. 

Eh... dwójeczka miała nawet jakiś potencjał w fabule, no ale wiadomo, grafika sprzedaje gry, nie historyjki, więc wyszło jak wyszło

Opublikowano

Crysisy 2  i 3  to beznadziejne czerstwe buły. Gorszy jest chyba tylko singiel w Battlefieldach - do dziś mi się niedobrze robi jak o tym pomyśle   :)

W ogóle zjazd jakości FPS-ów w tej generacji sprzętu jest niesamowity. Nawet wychwalny w mediach Bioshock ma singla tak na "8". Smutne. Na palcach jednej ręki wyliczyłbym fps-y które naprawdę podobały mi się jeżeli chodzi o kampanię dla pojedynczego gracza.

Czasem myślę, że FPS-y powinny zostać na blaszakach i wszystkim byłoby lepiej. ;)

Edytowane przez Cedric

Opublikowano

FPSy to najlepiej sprzedający się gatunek. Też bym chciał żeby na konsolach było mniej tego gówna ale z tym jedynie można się pogodzić lub po prostu w nie nie grać. Co ciekawe, Prey z 2006 roku to najbardziej oryginalny FPS ostatnich kilku lat i na pewno jedna z lepszych gier ostatniej generacji. Oryginalność nie sprzyja temu gatunkowi i o kontynuacji jej mechaniki można zapomieć. To samo z Dark Messiah i serii Condemned. Co ciekawe, jak teraz myślę, to pierwszy rok X360 był naprawdę rewelacyjny. Masa świetnych gier pisanych pod nowe sprzęty.

Opublikowano

pewnie odwrócisz kota ogonem, jak to xboty mają w zwyczaju. Cinematic experience miesiąc temu jeszcze był do dupy, teraz jest cool.

Miesiąc? Chyba 12. Co najmniej. Wystarczy jednak 10 sekund (mniej?) traillera, a już zdążyłem przeczytać że "cinematic exp. takie dobre" czy "skrypty QB >>>>>>> skrypty Uncharted". Mimo wszystko to i tak jedyny ciekawy tytuł na xbona. I może sprzeda się ciut lepiej niż AW, wszak więcej strzelani = większa sprzedaż.

Opublikowano

Ja gralem na PC.

Crysis na konsolach xD

Crysis 2 i 3 był tworzony z myślą o konsolach, dopiero potem był portowany na PC. Jakby nie konsole, to te gry by nawet nie weszły do fazy alfa. To konsole właśnie sfinansowały te gry (choć IMO niesłusznie, powinni zbankrutować), i o tym mówił sam CEO Cryteka. 

Co do fps-ów i w ogóle fpp, to ja w tym bardzo dawno temu widziałem wielki potencjał. Tak naprawdę fpp pozwala na wczucie się w postać. Czekałem tylko, aż developerzy na to wpadną i rynek to zacznie chłonąć... :)

Opublikowano

Bez widoku fpp niektory twisty fabularne nie robiły by takiego mindfaka, vide

spotkanie z Andrew Ryanem w Bio1

, czy dodatek Minerva Den do dwójki. No i to fpp jako pierwszy pokazał że można przedstawiać fabułę nie tylko poprzez wstawki filmowe, czego najlepszym przykładem pierwszy Half Life.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Jezu zakrywaj te spoilery typie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.