Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

tak jak w przypadku wieeelu gier od ubi... dwójeczka będzie pewnie kozakiem :)

Ciesze sie, ze zabawe z Assassins Creed skonczylem po czesci pierwszej.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

AC II to jedna z niewielu gier dla których zarwałem noc.

AC - gra ok, AC II - wspaniała , AC III- przeciętniak. 

Opublikowano

AC II to jedna z niewielu gier dla których zarwałem noc.

AC - gra ok, AC II - wspaniała , AC III- przeciętniak. 

ale już czwórka jest b.dobra. 

przykładów jest sporo. Kiepski FC2 - bardzo przyjemny FC3. Skopany SC5 - dobry SC6. Pomiędzy tymi nowymi Raymanami też jest skok jakościowy. Ubi chyba słucha graczy jednak :)  

Opublikowano

Panowie macie równo tydzień na doczłapanie się do 1000 stron by na E3 wyjść z nowym tematem "Console Wars 8 generacja wygrana przez krula spencera". Nie (pipi) tego.

Opublikowano

Panowie macie równo tydzień na doczłapanie się do 1000 stron by na E3 wyjść z nowym tematem "Console Wars 8 generacja wygrana przez krula spencera". Nie (pipi) tego.

No nawet ja dołączyłem :) Przez ostatnie 3 edycje CW prawie się nie udzielałem tutaj :P 

tez czekam na Spencera - czuje, że to odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku. 

Opublikowano
tez czekam na Spencera - czuje, że to odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku.

Otworzycie CW8 i będziecie jęczeć jak to "krul"* Spencer was rozczarował , nie wiem czego po nim oczekujecie że pstryknie palcami i nagle na XO pojawi się masa super gierek ?

*błąd celowy w końcu tak go tytułuje pewien xbot.

Opublikowano

Kurde akurat w tym terminie jade na wakacje :/ wiec bede miał ograniczony dostęp do neta, ale trzymam kciuki za króla spencera i najlepsza konsole na świecie xbox one

Opublikowano

Najbardziej nie moge doczekać sie tego bólu klapków, w ostatnich tygodniach czuć już ten ich strach, ciekawe co to bedzie jak dostaną bomby prawdy na twarz hah ciekawe jak bardzo forum sie zmieni i jak bardzo bedą wyzywać i pocieszać sie majacząc pod nosem "ale ale 1080p #greatnessawaits"

Opublikowano

Ważne że pokażą Project Beast :) Chcę to w końcu obejrzeć w normalnej jakości. No i nie obraziłbym się na TLG.

Opublikowano

Pierwszy post w obecnym CW jest z 18 lutego, nadchodzi CW8 a mocnych konsolowych exów i tak nie będzie do 2015 więc do ich premiery może nawet do CW10 dobijemy. W dodatku nadchodzi E3 a razem z nim tsunami gifów które będą wklejane na tym forum do końca bieżącego roku.

Opublikowano

Przypomnij sobie jak bylo rok temu. Polowa botów zniknęła z forum na jakis czas. W tym roku przewiduje podobny scenariusz.

Opublikowano

Ważne że pokażą Project Beast :) Chcę to w końcu obejrzeć w normalnej jakości. No i nie obraziłbym się na TLG.

Rownież liczę na ten pokaz, fajnie jakby grę wydali na końcówkę roku

Opublikowano

prepare to drop beka

okazuje się że w Blak Klopsa 2 na Wii U gra więcej osób niż w super duper Killzone Shadow Fall

BS6RScql.jpg

udTfR1kl.jpg

Might be due to the fact that the servers are region based. The number of players online shown in the menu's is based on the amount of players on your server at that time I think. Otherwise, that's a shock as big as any.

No ale wiadomo, lepiej pominąć ten "szczegół".

Opublikowano

1000 osób online w gierce dodawanej do co drugiej konsoli?

edyta. A jak to się przedstawia globalnie?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Populacja coraz mniejsza i mniejsza.

Dobrze, ze pogonilem ps4, ale szkoda killzone'a - bardzo dobra gra (w multi)!

Figaro, interesowalem sie tym, bo az uwierzyc nie moglem. Sledztwo niestety nie pozostawilo zludzen - tu ludzi gra w danej chwili na planecie ziemia w SHADOW FALL (*)

Opublikowano

W tym roku boty i klapki będą takie dumne z konferencji swoich ukochanych firm, że w CW 100 stron przepychanek nasr.ają w 2 godziny.

Walka będzie zacięta, ale tylko do momentu, kiedy król N na swoim kameralnym e3 direct zrzuci megatony w postaci daty premier i gameplayów Xenoblade 2 i Bayonetty 2, zapowie nowego metroida na WiiU, Dragon Questa XI, pokże nowe poki i inne gierki na 3dsa, a na koniec spuści podgraczom prawdziwą tsar bombę na ryj trailerem najnowszej odsłony The Legend of Zelda, ostatecznie i definitywnie zmiatając z powierzchni ziemi wszelakie krasnale, blasterki, korytarzyki i samograje.

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

Might be due to the fact that the servers are region based. The number of players online shown in the menu's is based on the amount of players on your server at that time I think. Otherwise, that's a shock as big as any.

No ale wiadomo, lepiej pominąć ten "szczegół".

A czemu to nie pomijać skoro to nie ma większego znaczenia, grałem w killzone'a tuż po premierze i max populacja jaka widziałem to 3-4 tysiace. Poza tym gość z gafa nie ma żadnego potwierdzenia poza "I think".

Widać jak killzone umar. Ile teraz na allegro stoi, 30zł?

Opublikowano

W tym roku boty i klapki będą takie dumne z konferencji swoich ukochanych firm, że w CW 100 stron przepychanek nasr.ają w 2 godziny.

Walka będzie zacięta, ale tylko do momentu, kiedy król N na swoim kameralnym e3 direct zrzuci megatony w postaci daty premier i gameplayów Xenoblade 2 i Bayonetty 2, zapowie nowego metroida na WiiU, Dragon Questa XI, pokże nowe poki i inne gierki na 3dsa, a na koniec spuści podgraczom prawdziwą tsar bombę na ryj trailerem najnowszej odsłony The Legend of Zelda, ostatecznie i definitywnie zmiatając z powierzchni ziemi wszelakie krasnale, blasterki, korytarzyki i samograje.

Fuu, zapomniałem jeszcze o konfie Ninny. HAJP!!!! Konfy desperackich MS i Ninny!!! Dobre E3 będzie :D NOWA ZELDA. OMG.

Opublikowano

Wolałbym zeby N zaprezentowało nowego handhelda, mocniejsze bebechy + gierki z 3ds = szał pał i nintendo zacznie znow zarabiać pieniądze

Opublikowano

No. I gierki za 50 dolarów na tego następcę. Mocniejsze bebechy to ostatnie, czego potrzebuje Nintendo, aby osiągnąć wielki sukces na rynku handheldów. Wolę nie myślec, czego potrzebuje, skoro w dzisiejszych czasach narzeka się, że 20 dolarów za kilkudziesięciogodzinnego RPGa z PS2 przeportowanego na telefony komórkowe to... za dużo.

Nie jestem pewien, czy chciałbym, aby Nintendo zainteresowało się takim odbiorcą.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

+ blokada regionalna.

Opublikowano

Kubson, przykład Vity i 3DSa pokazuje, że bebechy nic nie znaczą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.