Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Może niech co generację przerzucą najlepsze gry z poprzednich, każdy niewątpliwie będzie chciał ogrywać ponownie to samo ;)

A komuś to przeszkadza? Nie chcesz, nie kupujesz - end of story. Jaki jest sens bawić się w psa ogrodnika, co sam nie zeżre, ale drugiemu nie da? Chętni na pewno się znajdą. Kilka gier z PS2 chętnie kupiłem po raz drugi na PS3, teraz zrobię tak samo, a krzywda się z tego powodu nikomu nie stanie.

Mnie to przeszkadza gdy zamiast nowych gierek odgrzewa się nawet nie stare klasyki a "popularne" tytuły z poprzedniej generacji , nie zapewniając przy tym świeżych tytułów które powinny przyciągać do nowej generacje. No ale ex to ex co nie ?

Bzdura, nie zachowujmy się tak, jakby cała ekipa z Naughty Dog zajmowała się przeniesieniem gry na PS4, zazwyczaj robi to mała grupa ludzi, więc nie jest to kosztem kolejnych nowych gier. Ja taką edycję na PS4 kupiłbym od razu, głównie z powodu Uncharted i TLOU trzymam jeszcze PS3.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Nawet jeśli wyjdzie kolekcja Uncharted na PS4, to i tak będzie to robić jakieś wynajęte studio. Przy każdej kolekcji z PS2->PS3 tak było (oprócz chyba Killzone 1).

Opublikowano

martwy 360 - plantsy i titanfall za chwile

ps3 - persona pod koniec roku

Na PS3 ukaże się jeszcze kilka innych gier, także console exclusive ale i tak macie je gdzieś więc szkoda klawiszy.

Opublikowano

Ale mi nie chodzi o to że przenosić je będą oryginalni twórcy , bo tak prawie nigdy nie jest. Tyle że dla wydawcy to takie zapchaj dziury w planie wydawniczym nie mamy do zaoferowania nic nowego to wrzucimy kolejną reedycje.

Nie mam nic przeciwko nim gdy serwowane są też nowe produkcje a nie już na starcie zamiast zapowiadać nowe IP czy też nowe odsłony znanych IP zapowiada się reedycje gierek z generacji która ledwo się skończyła a właściwie jeszcze nie.

Opublikowano

Szef Microsoft Game Studios napisał dzisiaj na swoim koncie Twitter, że możemy oczekiwać bogatego line-upu nowych gier, przeznaczonych na Xbox One, podczas targów E3, które odbędą się w czerwcu.

"Na E3 pojawią się wieści dotyczące Halo. 343 Industries ma wspaniały plan; będzie fajnie wreszcie się nim podzielić ze wszystkimi. (...) E3 wygląda w tym roku dobrze; będziemy mieć line-up nowych, już zapowiedziany, niezapowiedzianych i mam nadzieję, że zaskakujących gier" - napisał 
Phil Spencer.

Jakiś czas temu Spencer podkreślał, że tegoroczna edycja targów E3 w przypadku Microsoftu znów będzie koncentrować się na grach, a nie na hardware'owych nowinkach, takich jak Kinect. Brzmi obiecująco. Jakich zapowiedzi gier na Xbox One życzylibyście sobie najbardziej na imprezie w Los Angeles?

http://www.ppe.pl/news-27101-targi_e3___microsoft_stawia_w_tym_roku_na_swieze_gry.html

PONOC BEDZIE NA E3

Opublikowano

Ciekaw jestem czy same kotleciki czy moze jakies nowe IP wpadnie.

Swoja droga "343 ma eksajting byznes plan", mam nadzieje ze chodzi do line-up gier a nie jakies kombinacje f2p, bo troche dziwnie to napisane jest.

Opublikowano

martwy 360 - plantsy i titanfall za chwile

ps3 - persona pod koniec roku

Jakim cudem te same tytuły mają być argumentem za kupnem X1, a jednocześnie dowodzić, że X360 nie jest martwy? :woot:

Mnie to przeszkadza gdy zamiast nowych gierek odgrzewa się nawet nie stare klasyki a "popularne" tytuły z poprzedniej generacji , nie zapewniając przy tym świeżych tytułów które powinny przyciągać do nowej generacje. No ale ex to ex co nie ?

Srex. Pewnie dlatego w poprzednim poście wymieniłem między innymi Mass Effect i RDR.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

lol, pamietacie Cel Damage? Zawsze mnie ta gra jarała tą swoją kreskówką grafą. Okazuje się, że wyjdzie HD wersja na PS3, PS4 i Vitę. Aww yisss.

Opublikowano

Iras wygodnie jest siedziec cicho i nie odpisywac na niewygodne posty gdzie nie da sie obronic sony?

Pytam sie ponownie - co wg ciebie robi dobre i kochane sony, jesli twierdzisz ze przedwczesnie zakopujemy vite - skomentuj prosze polityke i ruchy twojej kochanej firmy wobec jej kieszonsolki.

Jakoś w ogole dziwna zasada, ze sony slavy nie wypowiadaja sie ochoczo o vicie, tylko o ps3 i ps4. Przeciez jak sony takie dobre to milosc powinni dzielic po rowno na wszystkie swoje dzieci prawda?

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Popisz jeszcze trochę o sony slave'ach i kochanej firmie, to na pewno ci odpowiem.

Opublikowano

lol, pamietacie Cel Damage? Zawsze mnie ta gra jarała tą swoją kreskówką grafą. Okazuje się, że wyjdzie HD wersja na PS3, PS4 i Vitę. Aww yisss.

Ciebie zawsze jarają gry z Xboxa jeśli tylko pojawią się na PS, nic nowego.

Opublikowano

Popisz jeszcze trochę o sony slave'ach i kochanej firmie, to na pewno ci odpowiem.

nie odpiszesz obojetnie co bym nie napisal bo nie potrafisz obronic swojej kochanej firmy wiec lepiej atakowac wrogow i wielbic sony na frontach ps3 i ps4 i udawac ze vita nie istnieje

Opublikowano

Ciebie zawsze jarają gry z Xboxa jeśli tylko pojawią się na PS, nic nowego.

hmm? cel damage był też na gacku i ps2.

Opublikowano

Widziałem jakiś nagłówek, że gra startowa pierwszego klocka. Zwracam honor ;)

Opublikowano

Najlepsze ze zazwyczaj ci co najwiecej tutaj krzycza o tym ze "EXy Sony Takie Dobre" Polowy tych exow nawet nie ograly a jak juz ograly to na zasadzie Cebularasa i w sumie zero z nich pozytku :>

Opublikowano

Najlepsze ze zazwyczaj ci co najwiecej tutaj krzycza o tym ze "EXy Sony Takie Dobre" Polowy tych exow nawet nie ograly a jak juz ograly to na zasadzie Cebularasa i w sumie zero z nich pozytku :>

*chlip*chlip* FOREVER XBOX!!!

Opublikowano

Jakoś w ogole dziwna zasada, ze sony slavy nie wypowiadaja sie ochoczo o vicie, tylko o ps3 i ps4. Przeciez jak sony takie dobre to milosc powinni dzielic po rowno na wszystkie swoje dzieci prawda?

Bo o czym tu rozmawiać ? Sprzęcik do indyków, remote, japońszczyzny no i porty ps3/4. Jak Remote Play się sprawdzi to nawet portować nie będzie trzeba. Gry zachodnie poniosły porażkę, tak samo multiplatformy. Wszyscy już z tym się pogodzili. 

Wymaganie nowego GTA czy U w takiej sytuacji to aberracja umysłowa. 

Opublikowano

No co ty DonRedaktorze Playstation to ty szanuj mimo wszystko to gorsza konsola z lepszymi grami :D

Opublikowano

Gdybym nie szanował to bym dawno sprzedał ;)

Opublikowano

Xboty mają łatwiej z ogrywaniem exow bo mają tylko 3 gry

Opublikowano

Ja gralem w 4 gry, czy to znaczy ze roz(pipi)alem system?

Opublikowano

Ja gralem w 4 gry, czy to znaczy ze roz(pipi)alem system?

To znaczy, że ta 4 nie była exem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.