Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Oczywiście Iras pominął taki mały szczegół, że te dane dotyczą tylko Wielkiej Brytanii.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

no bo boty w ogóle nie posługują się danymi z wysp, stawiając je jako jedne z najbardziej wymiernych

Opublikowano

najwiekszy problem z WD maja osoby ktore w ta gre nie graly. Gra jest zdecydowanie lepsza niz nudna do porzygu seria Assasina, zdecydowanie lepsza od Infamousa - ogolnie mocne 8/10, wiec nie nazawalbym jej krapem, badz wydmuszka, zwlaszcza, ze nawet fabul daje rade.

Nie dziwne tez, ze na nextgenach (gdzie panuje totalna posucha) dobrze się sprzedaje, ale wynik ten bierze sie takze z tego, ze to naprawde dobra, dajaca duzo radochy gra. Ogolnie hejty na Ubi sa tutaj podobne do tych na EA - "rak elektronicznej rozrywki" - chyba dla hipsterow gamingu. Rayman to dla mnie jedna z najlepszych gier platformowych, licze na Beyond Good & Evil 2 (bo jedynka byla swietna), jedna z nielicznych firm wspierajacych Wii U (multiplatformy + Zombie U), na E3 znowu pokaza wiele swietnie zapowiadajacych sie szpil - Far Cry 4, The Division, juz nawet nie chce mi sie wpsominac o starych Driverach,serii Splinter Cell, Rainbow Six i innych o ktorych pewnie zapomnialem...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Iras pominął taki mały szczegół, bo odnosił się do czyjegoś posta, gdzie to było zaznaczone.

Jesli mowa o WD to warto zaznaczyc ze to ladna gra, mimo hejtow w internecie i o tym jak to kiepsko gra wyglada to calkowicie sie nie zgadzam, owszem w srodku dnia gra nie zachwyca, ale i GTA V nie zachwycalo, ale podczas zlej pogody, czy w nocy to ta gra jest baaardzo ladna.

Mniejsza o to, jak ta gra wygląda, bo przede wszystkim gra się świetnie. Gunplay, stealth, model jazdy - R* niech się uczy.

Opublikowano

Jesli mowa o WD to warto zaznaczyc ze to ladna gra, mimo hejtow w internecie i o tym jak to kiepsko gra wyglada to calkowicie sie nie zgadzam, owszem w srodku dnia gra nie zachwyca, ale i GTA V nie zachwycalo, ale podczas zlej pogody, czy w nocy to ta gra jest baaardzo ladna.

GTAV nie zachwycało? Obojętnie jaka poro dnia, to w pierwszych godzinach zastanawiałem się, jak oni uzyskali taką grafikę na takich sprzęcie. Nawet pod koniec gry taki zachód słońca robił wrażenie.

Opublikowano

No spoko ze WD sie sprzedaje, moze to zacheci co poniektorych do robienia nowych IP. Mam tylko nadzieje, ze sequel nie bedzie za rok tylko najwczesniej za dwa lata.

Opublikowano

Tez mam taka nadzieje, ale pewnie skonczy sie jak z Assasinem. Zmienia miasto, napisza, ze poprawili przenikajaca wode z hydrantow i wydadza sequel.  :teehee: 

GTAV nie zachwycało? Obojętnie jaka poro dnia, to w pierwszych godzinach zastanawiałem się, jak oni uzyskali taką grafikę na takich sprzęcie. Nawet pod koniec gry taki zachód słońca robił wrażenie.

Oczywiscie ze tak - GTA V to arcydzielo, ale nie zmienia to faktu, ze WD jest takze dobra gra. To tak jak pisac, ze LBP jest crapem, bo kolo Mario nawet nie stalo. albo hejtowac Sleeping Dogs, badz Saints Raw, bo graficznie odstaje od GTA V.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Moj dobry kumpel, tak samo jak ja wychowany na PlayStation i dobrych grach, twierdzi ze po 2h w WD mial dosc, taka nuda. Sam juz nie wiem co myslec. Mowi ze taka sama wydmuszka jak infamous.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Kwestia gustu, dla mnie gra jest zdecydowanie mniej nudna, jak dobrze bawiles sie przy takich szpilach jak Sleeping Dogs, czy Saints Raw mozesz brac w ciemno - na mojej FL tez niektorym nie przypadła do gustu, glownie przez:

Bo GTA V!

Z takim podejsciem, to lepiej czekaj na kolejna gre od Rockstar.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nintendo mogłoby dorzucić do pieca i na E3 zapowiedzieć ZombiU 2 - podejrzewam, że koszt byłby niewielki: ten sam silnik, te same assety i dużo by na niej nie stracili, a jakby np. wystartowali z ceną 40$, to może w dłuższej perspektywie produkcja, by się nawet zwróciła, a wizerunkowo dobrze by na tym wyszli + kolejna dobra gra do mocnego lineupu produkcji na wyłączność WiiU.

Opublikowano

Nintendo mogłoby dorzucić do pieca i na E3 zapowiedzieć ZombiU 2 - podejrzewam, że koszt byłby niewielki: ten sam silnik, te same assety i dużo by na niej nie stracili, a jakby np. wystartowali z ceną 40$, to może w dłuższej perspektywie produkcja, by się nawet zwróciła, a wizerunkowo dobrze by na tym wyszli + kolejna dobra gra do mocnego lineupu produkcji na wyłączność WiiU.

Samo UBI potwierdziło, że IP jest martwe. Gra się po prostu nie sprzedała, a mogła być z tego mocna seria.

Opublikowano

Samo UBI potwierdziło, że IP jest martwe. Gra się po prostu nie sprzedała, a mogła być z tego mocna seria.

Ja piszę o sytuacji gdzie Nina wyciągnęłaby IP z koszta i wzięła koszty na siebie - tak jak z Bayonetta 2. 

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Wszystko zależy od gustu, jeden będzie zachwalał, dla drugiego nuda. Wiem, że W_D to gra nie dla mnie, jeżeli GTAV zajęło mi tyle czasu, a przechodziłem tylko misje fabularne, to co dopiero W_D. Oczywiście GTAV to bardzo dobra gra i powinien ją ograć każdy, ale mimo wszystko trochę się z nią męczyłem.

Nie wiem czy tak macie, ale ogólnie czym jestem starszy, tym bardziej wybredny. Po części to też wina TLoU, które postawiło poprzeczkę mega wysoko i teraz od każdej gry wymagam nie wiadomo jakiego poziomu. Jeszcze kilka lat temu inFamous brałem na premierę, bawiłem się dobrze, dla mnie poprzednie części to gry na mocne 8, teraz do SS mi się nie spieszy, ogram kiedyś. Z tytułów na ten rok złoże preordera na Destiny i Batmana, to wszystko, zapewne coś jeszcze wskoczy po E3. Boje się, że za kilka lat w ogóle nie będą kręciły mnie gry, albo ogram dwa tytuły na rok.

Opublikowano

multiplatform na nowo do WiiU nie sprowadza, sprawa jest zamknieta i martwa, niech za to zapowiedza przynajmniej kilka gier z odmiennym klimatem niz ich flagowe tornadowo swiitasnych kolorow - mi by przynajmniej to sie marzylo choc raczje obstawiam ze to nierealne

Opublikowano

Możecie się śmiać, ale ostatnio pogrywałem sporo w Super Mario 3D World i jak odpaliłem GTAV na PS3, to miałem wrażenie jakbym usiadł do PS2. Wykonanie gier na WiiU pochodzących prosto od Nintendo niszczy system.

Opublikowano

Trzeba mieć ostro wy.(pipi)ane na gaming, by cieszyć się, że wychodzi takie badziewie jak WatchSrogs. Dzięki ostremu marketingowi, Janusze i casuale kupują takie coś, rozgrzebią, by po 3ch godzinach porzucić i w ogóle do tego nie wrócić, bo taka fajna reklama w tv była. Ubisoft już podstawę ma, teraz kaleczka do rączek i klepiemy kolejne tego typu badziewie. Żyła złota, piękny sposób na biznes. Do pieca z tym.

Opublikowano

ja widzialem na zywo Wind Walkera HD to gapilem sie jak glupi w ekran - tak to bylo piekne i plastyczne

btw. sorry figaro za minusik, mial byc plusik, gify z mk8 miazdza

Opublikowano

Mniejsza o to, jak ta gra wygląda, bo przede wszystkim gra się świetnie. Gunplay, stealth, model jazdy - R* niech się uczy.

Ło kur.wa :rofl:

W_D nie ma startu do GTA V, co nie zmienia faktu, że Ubi wyszedł w końcu dobry sandbox od czasu ACII przy którym każda część gry jest dobra(niestety AC od 2 części to spadek do prawie dna, AC4 uratował trochę ten spadek, ale mnóstwo rzeczy było źle wykonanych jak chociażby misje głównego wątku).

Edytowane przez suteq

Opublikowano

multiplatform na nowo do WiiU nie sprowadza, sprawa jest zamknieta i martwa, niech za to zapowiedza przynajmniej kilka gier z odmiennym klimatem niz ich flagowe tornadowo swiitasnych kolorow - mi by przynajmniej to sie marzylo choc raczje obstawiam ze to nierealne

A nie masz dosyć nadmiaru mrocznych, ciemnych gier na dwóch pozostałych next genach? Niech chociaż na Wii U będą inne zwyczaje.

Opublikowano

Są granice w trollowaniu, ale takie coś jak ten mIras, co wpada tutaj, puści bąka i (pipi) do nory przekracza już wszelkie granice trollingu i głupoty :potter:

Opublikowano

Nie mozna patrzec tez tylko przez pryzmat GTA, juz wystarczajaco tworcy kopiowali CODa i co z tych kopiowanych codow wyszlo to kazdy wie, w WD jest cala masa fajnych nowych patentow ktorych nie mozna znalezc w GTA V i na odwrot.Misje poboczne nie nudza az tak bardzo a fabula powoli sie rozkreca i nawet nie jest tak zle jak na poczatku.

Na poczatku moze przerazic ogrom opcji i ciekawostek jakie mozna robic przy uzyciu telefonu ale z czasem sklada sie to w praktyczna calosc, nawet do modelu jazdy idzie sie przyzwyczaic i zaczyna mi sie podobac gdzie w przypadku gta nie moglem sie do niego przekonac do konca gry.

Samo strzelanie rowniez daje frajde, miejscowki sa ciekawe, pelne detali.

Mysle ze grze moge jednak dac 8, na poczatku nie bylo to wiecej niz 7, ale z koncowa ocena poczekam do konca gry.

Opublikowano

Jeśli przeskok pomiędzy WD1 i WD2 będzie taki jak pomiędzy AC1 i AC2, to ci którzy teraz na UBI wieszają psy, za parę lat będą ich całować po stopach :P

Opublikowano

a mi sie wydaje ze wielu krytykuje i smieje sie z WD dla zasady nie z uwagi na GTA5 tylko z uwagi na te bezczelne klamstwo Ubi odnosnie wygladu gry na prezentacjach sprzed 2 lat

Opublikowano

Co to za czasy, że takie W_D jest uznawane za dobrą grę wg ludzi którzy uważają się za "świadomych" graczy.

Mocno obniżyły się te wasze gamingowe standardy, leci byle ochłap od Ubi robiony pod januszy a Irasy się rzucają jak wygłodniałe psy na kawał mięsa tylko dlatego że nie ma jeszcze w co grać. Nie potrafie inaczej wytłumaczyć obrony tego średniaka z fizyką wyjętą z Getaway na PS2 niż właśnie głodem. I jeszcze to jaranie się sprzedanymi kopiami, (pipi)a co to za powód do dumy, że coraz więcej januszy kupuje szroty tylko dlatego, że są dobrze reklamowane. No rzeczywiście, dobrze do wróży tej całej branży która już teraz jest zepsuta właśnie przez takich osobników.

Polecam zaopatrzyć się w konsole Nintendo albo zacząć nadrabiać starsze tytuły japończyków na PC przez emulator jak ja.

Z pozdrowieniami w ten deszczowy poniedziałek 

yHJz0ut.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.