Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Karwa jak się tak firmy wyprztykają z gier przed E3 to co oni pokażą na samych targach? 

Cyferki i wykresy? :confused:

Pewnie beda pokazywac gameplay'e z tych gier, bo watpie ze maja jeszcze pelen wor niespodzianek.

strangekazjgsxh.gif

please-be-excited-square-enix.jpg

his_lies_ubisoft0ns0z.jpg

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 589,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Zatwardziały blacharski beton, jadąc tu nie raz po konsolach i udowadniający jaki to pisigejming jest elo óber masta rasa, gra na emulatorze konsoli a wy go jeszcze plusujecie?

Heh spoko, nazywanie betonem osoby która grała na niemal każdej z współczesnych platform oprócz pierwszego Xa i konsol Nintendo i docenia zarówno 2 pierwsze anczartedy, RDRa, Halo i Pudziany.

Gram praktycznie we wszystko i nie ma gry ani sprzętu którego nie docenie jeśli jest dobry i warty uwagi.

Oprócz DSa nie miałem nigdy konsoli Nintendo więc nadrabiam zaległości i prawdopodobnie na wakacje sprawie sobie WiiU.

Ale wiadomka, zamiast grać powinienem wklejać gify, hajpować się E3 i udowadniać tutaj betonom że na świecie tylko liczy się cinematic expiriens od sony albo krasnale na Xie bo wszystkie inne gry to "prowizorka" albo niewarte uwagi indyki a inne platformy nie mają znaczenia.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Easye: gier, które "świadomy gracz" powinien ograć jest tak z 10x więcej niż człowiek jest w stanie przemielić.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano
Nie ma takiej opcji, by zapowiedzieli Horizon 2 przed E3.

iTV6NiJhqoaUM.png

Coś się święci.

Opublikowano

Adi serio gra na emulatorze?

Opublikowano

W rolach głównych watchdogs i wolfenstein. A miało być tak pięknie . W środku absurdy, wrażliwi z  pecetem do gier lepiej niech nie wchodzą.

Architektura konsolowa stała się ponoć jeszcze bardziej podobna do pecetowej i szympansy ( szympans; za słownikiem vlada - pecetowy fanboj twierdzący że zna sie na realiach technologii ) stwierdziły że będzie pięknie. Tymczasem  mamy coraz więcej przykładów jak jeszcze piękniej są olewani i jakie absurdalne kity im sie wciska. zaczniemy od watchdogs.

Kurz powoli opada , brygada histeryków obiera nowe cele do kampanii ( downgrade/wszystko jest do dupy/oszukują/kiedyś było lepiej)  i owszem pewne downgrady są ale jak na pierwszy nextegnowy sandboks wygląda całkiem spoczko:) Odnośnie porównania do słynnego dema z e3 2012 , okazuje się że najbardziej"oszukano"  własnie pecetowców .  Nie było wtedy nowych konsol a ubi twierdziło że demo dział na zestawie i7 + geforce680 2gb- więcej nie było wtedy).  Dzisiaj okazuje sie że nie dość ze taka  kombinacja ,  nie zobaczy tamtej wersji to ma problemy z obecną i posiadacz takiej oraz lepszych konfiguracji

Watch_Dogs-1080p-Full-HD-TSMAA-v1.1-pcgh pcgameshardware.de

Branża pc już wypchnęła "przyszłościowego "680 z testów, ale wszyscy wiemy ze to coś w okolicach 760.  Zamieściłem test z wygładzaniem smaa , jeśli chwielibyśmy włączyć bardziej potrzebne w przydatku pecetowego monitora MSaa wyniki są jeszce o 25% gorsze.  A przecież miałoby za darmo wszystko i na cała generacje ;) LOL. Konsolowe chipy czyli 7870@800mhz w ps 4  nawet nie sa umieszczone w rankingu i takie układy wyrobiłyby w świecie pecetowej prowizory gdzieś poniżej r260 z powyższego obrazka...  na jeszcze mocniejszych kartach (w tym 780) potrafi zejść do 20fps na byle zakręcie ,poza tym co pokazuje licznik  obciążona jest gigantycznym pokładem microprzycieć ( kto jeszce nie wie co to, niech zajrzy tutaj) co możecie zobaczyć na dowolnym filmie i usłyszeć morze płaczu  a pecetowe portale zalecają ograniczenie animacji do 30fps bo wahania są tak duże,   wersja na ps4 jest chwalona za stałość animacji:) .

Zaraz ktoś powie , zaraz zaraz ale co konkretnie z tymi ustawianiami ultra które miały być takie super? już linkuje. oto wspaniałe tekstury ultra na zbliżeniach.

ezepnk.gif

Popatrzcie jak potężny pc pokazał swoja moc :>

żal mi tych pecetowych bidul którzy kupili "potężne karty " z 2GB ( tak na prawdę sa bardzo potężne ale nie w realiach  pc:>), w których 2GB zajmą ledwie  same tekstury w wersji ps4 , bez aa i innych rzeczy:).

A teraz uwaga, popatrzcie  na te tekstury i weźcie pod uwage że prawie najpotężniejsza grzałka nvidi czyli 780Ti sama kosztującą  więcej niż ps4  posiada przepustowość renderowania tekstur na poziomie 200giga texeli ( ps4 gdzieś około 60 ). GDZIE TO JEST?  Czy ktoś patrząc na powyższy obrazek i cyferki ,  uważa jeszcze ze "mocny pc " to dobry zakup ?, w szczególności że ten pc nie zobaczy najładniejszych gier w nadchodzących latach :D

Czy ktos jeszce ma wątpliwości co do  ustawień placebo ( wprowadzam nazwę do słownika :D) Tymczasem konsolowcy mogą cieszyć się choćby realnymi takimi upgradami , nie wymieniając sprzętu:)

theorde.png (cienie, oczy , shadery, oświetlenie banderas.gif)

Nvidia obiecała chłopcom pecetowcom cuda , niedawno cuda zmieniły sie w 2 małoznaczne efekty które jak pokazują testy 99.5% wyłączy żeby "dało sie grać." .

Kiedy ogłaszali 760 pokazywali grafiki 760 , watchdogs i 4k , tymczasem okazuje sie że musiałyby być 4x  760 aby w to jakoś pograć. "cuda" ? to jeszcze nie wszystko.

Pamiętacie jak pokazywali trailer pokazujący ich technologie w WD ?   załączyli wtedy screeny cudowne screeny wyglądające prawie jak z e3 2012, wogóle nieporównywalne zupełnie inaczej wyglądające niż finalna wersja  ... tymczasem neogaf donosi że screeny wyparowały z ich bloga. :> (próbowałem szukać i w cholere nie ma już ich  rzeczywiste:) . Myślicie że taka profesjonalna i dbającą o jakość organizacja nabrałaby pokory po tym:.?  Nic podobnego , wrzucili własnie post z poradnikiem  dla użytkowników . na początku opisali wersje pc jak drugie nadejście Chrystusa , ze ma dosłownie wszystko lepsze w stosunku do wersji konsolowej, po czym w dalszej części artykułu ustalili że jedyne ma ciut więcej odbić 20 metrów dalej i ciut lepsze cienie na zbliżeniach. potęga! widzimy to na video powyżej xD.

Mało wam opowieści pecetowych?, nie dotyczy was usprawiedliwianie sobie prowizory z najwyższej   półki ?  popatrzcie zatem na screeny porównujące wersje z niskimi ustawianiami( 6+1 GB)  i wersje na ps3 i x360 (512mb) .

watchdogspclow.jpg pclow

watchdgspcvs+x360.png x360

Wspaniałe efekty "pomocy" optymalizacyjnej dla tych z kilkuletnimi pecetami. 14 krotonie większe wymagania co do pamięci i wersja pc wygląda nawet nie niespójnie ale pokracznie;) kolejny przykład do galerii pecetowych ustawien LOL

Z Wolfensteinem podobna historyjka, króciutko. last-genowa gra,  szybko przeportowana na mocniejsze sprzęty i jakie efekty?  Naprawdę mocne  nie radzą sobie z z utrzymaniem 60 fps kiedy perfekcyjnie radzą sobie i stare i nowe konsole. W przypadku sprzętu adekwatnego do nowych widzimy 20-30fps na peecee. Do tego dziesiątki problemów np : włączenie wygładzania powoduje znikniecie odbić w kałużach LOL. A gra ciągnie ponad 3GB na najdroższych akceleratorach i tak oto akceleruje grafike na pc;

Komputer do gier: 

1280680128_brick-in-the-washing-machine.

Na koniec mała anegdotka . Władziu odwiedza właściwie tylko jedno miejsce z grami na internetach, neogaf, Nie żeby było idealnie, nawet 30 moderatorów nie upilnuje 100tys ludzi ,  ale i tak lepsze oraz szybsze  niż 98% reszty. W ostatnich dniach tamtejszy rezerwat pecetowy urządził sobie przedpremierowe testowanie wydajności watchdogs. Po jakimś czasie moderatorzy wpadli i poprosili  dowody zakupu gry. 80% rasy zwycięzców  nie dostarczyło ich i zapoznało się z wiecznym banem xD, zaiste zabawne było doświadczyć tego w czasie rzeczywistym Jeden nawet zaliczył załamke i zaczął wielogodzinne opowiastki "to wszystko przez konsole i brak dem" admin na to : " nikogo nie obchodzą twoje historyjki" . 

Tak czy inaczej pecetowcy dalej dzielnie pracują na utrzymanie statusu graczy drugiej kategorii :>

http://restinpc.blogspot.com/2014/05/wspaniae-granie-na-pc-edycja-majowa.html

Wład jak Korwin, masakra blacharzy.

Opublikowano

iTV6NiJhqoaUM.png

Coś się święci.

Cholera, a miałem skorzystać z dobrodziejstw na nowo nabytego bezrobocia i wyjść z domu kupić nową szczoteczkę do zębów tudzież Mario Kart 8. Teraz nie wiem co robić :(

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano
Cholera, a miałem skorzystać z dobrodziejstw na nowo nabytego bezrobocia i wyjść z domu kupić nową szczoteczkę do zębów tudzież Mario Kart 8. Teraz nie wiem co robić :(

Jedna gra wyszła, druga nie. Wybór jest prosty ; )

Opublikowano

Adi serio gra na emulatorze?

a co to za róznica? Ja gram w gry z gba na emulatorze w psp i jest elegancko.

Opublikowano

ostatnia generacja:

Mass Effect 2 i 3

Uncharted

God of War 3

GTA x 2

RDR

Skyrim

Demon's i Dark Souls

Plus na Xboksie - Halo, GeoW, Alan.

Gry z gatunków, które osobiście mnie nie jarają (ścigałki, bijatyki)

I kilkanaście/dziesiąt tytułuch bardzo dobrych na 8+/9- (Bioszoki, Borderlands, Killzone, inFamous, Batmany, AC 2).

Więc proszę mi tu nie pier.dolić, że poprzednia generacja była slaba.

Jedyne do czego bym się doczepił, to że wiele frenczajzów zostało niepotrzebnie zarżnięte sequelami. 

Edytowane przez Khadgar

Opublikowano

Pominąć jedynego dobrego Mass Effecta i wsadzić 2 i 3, które są chu,jowymi strzelankami

<ok>

Opublikowano

ostatnia generacja:

Mass Effect 2 i 3

Uncharted

God of War 3

GTA x 2

RDR

Skyrim

Demon's i Dark Souls

Plus na Xboksie - Halo, GeoW, Alan.

Gry z gatunków, które osobiście mnie nie jarają (ścigałki, bijatyki)

I kilkanaście/dziesiąt tytułuch bardzo dobrych na 8+/9- (Bioszoki, Borderlands, Killzone, inFamous, Batmany, AC 2).

Więc proszę mi tu nie pier.dolić, że poprzednia generacja była slaba.

Jedyne do czego bym się doczepił, to że wiele frenczajzów zostało niepotrzebnie zarżnięte sequelami. 

Mass Effect 2 i 3 - beka

Uncharted - beka i kapiszony

God of War 3 - qte i naku.rwianie kwadratu

GTA x 2 - zgadzam się

RDR - zgadzam się

Skyrim - ok

Demon's i Dark Souls - tak

anyway dobra generacja, ale gry dla daunów zostały stworzone więc słabo

Opublikowano

Zatwardziały blacharski beton, jadąc tu nie raz po konsolach i udowadniający jaki to pisigejming jest elo óber masta rasa, gra na emulatorze konsoli a wy go jeszcze plusujecie?

Heh spoko, nazywanie betonem osoby która grała na niemal każdej z współczesnych platform oprócz pierwszego Xa i konsol Nintendo i docenia zarówno 2 pierwsze anczartedy, RDRa, Halo i Pudziany.

Gram praktycznie we wszystko i nie ma gry ani sprzętu którego nie docenie jeśli jest dobry i warty uwagi.

Oprócz DSa nie miałem nigdy konsoli Nintendo więc nadrabiam zaległości i prawdopodobnie na wakacje sprawie sobie WiiU.

Ale wiadomka, zamiast grać powinienem wklejać gify, hajpować się E3 i udowadniać tutaj betonom że na świecie tylko liczy się cinematic expiriens od sony albo krasnale na Xie bo wszystkie inne gry to "prowizorka" albo niewarte uwagi indyki a inne platformy nie mają znaczenia.

Ok, ja nie czytam ten temat od niedawna i raczej twoje wypowiedzi kojarzyłem z dyskredytowaniem konsol na rzecz pc. Jeśli jest jak piszesz to zwracam honor, dopóki znowu nie wyczytam, że jednak gry pc > gry konsolowe.

Opublikowano

Pominąć jedynego dobrego Mass Effecta i wsadzić 2 i 3, które są chu,jowymi strzelankami

<ok>

Chu.jowe strzelanki? Tak samo jak Soulsy są chu.jowymi slaszerkami chyba. 

Edytowane przez Khadgar

Opublikowano
dokladnie - co z tego ze gra na pc? co z tego ze to emu, mi to nie przeszkadza, jeszcze dzieki emu moze podbic grafe i efekty by te gry wygladaly znosniej i lepiej niz na systemie na ktorym ukazaly sie pierwotnie - co w tym zlego?

Może dlatego, że kradnie? To praktycznie piractwo. No ale to pisi gejming, zatokę mają wpisaną w godło. A potem dziwią się, że a to gier z konsol nie portuje Rockstar, a to jak już Ubi portuje to na siłę poprzez ukraiński oddział, a ex'y mają grafę jak Icewind Dale i są finansowane przez kickstarter.

Upadek zakonu rycerzy blachy, muszą kraść romy z torrentów, by zaznawać konsolowej chwały...

Opublikowano

Czyżby dziś zapowiedź Forzy Horizon 2?

screenshot2014-06-02aqar87.png

https://twitter.com/ralphmfulton/status/473378254683115520

Ralph pracuje w Playground.

Pokazali QB, SO to i Horizon moga pokazać. To samo Sony jakieś ploty o grze od GG, Project Beast. Wszystko bedziemy znali przed E3

Opublikowano

Napisała osoba żerująca na PS+. :turned:

Opublikowano

No już już suteq, sucharmistrzu, przecież nie gram w gry wyłącznie z Plusa, ale radziłbym Ci się wycofać z tej kompromitacji, bo akurat porównanie PS+ do piracenia i kradzieży, to fail tego tygodnia, albo i miesiąca...

Opublikowano

Pewnie chodzilo mu bardziej o to, ze jako gracz swoim podejsciem tez za bardzo nie wspierasz rynku, ale z gory oceniasz innych...

Opublikowano

Po prostu pier.dolisz bzdury. Ofc wiesz wszystko lepiej z góry panie "życzę śmierci przez psn".

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ok, ja nie czytam ten temat od niedawna i raczej twoje wypowiedzi kojarzyłem z dyskredytowaniem konsol na rzecz pc. Jeśli jest jak piszesz to zwracam honor, dopóki znowu nie wyczytam, że jednak gry pc > gry konsolowe.

Konsol dla januszy (Plejstejszyn i Xbox) na rzecz PC zdecydowanie natomiast nie dyskredytowałem nigdy dobrej gry tylko dlatego, że była na konsole.

Upadek zakonu rycerzy blachy, muszą kraść romy z torrentów, by zaznawać konsolowej chwały...

Nie chce tu prowadzić wyliczanek i wchodzić w sprawy finansowe bo to twoja prywatna sprawa ale jestem pewny, że na konsole oraz konsolowe gry wydałem znacznie więcej niż ty. Być może też ograłem więcej konsolowych tytułów niż ty, choć nie jestem pewny bo mam duże zaległości w obozie nintendo. Skończ Mendrek.

Opublikowano

znowu wracamy do tematu beki z mendrka i jego pseudo pogardy do piractwa - a oczywiscie nagle zapomina ze gral na psx na piratach, oglada seriale anime pobrane z torrentow, pewnie ma jakies nielegalne oprogramowanie na swoim pc i pewnie nigdy nie sciagnal i nie slucha zadnych mp3 ani tez nigdy nie sciagal i nie ogladal jakiegos filmu z sieci bo przeciez on jest taki bogaty i na wszystko chodzi do kina

Opublikowano

@Ficuś

Nie każde ściąganie muzyki i filmów to piractwo. Piractwo jest tylko przez torrenty w tym wypadku.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

na konsole oraz konsolowe gry wydałem znacznie więcej niż ty.

Aha, więc to usprawiedliwia Twoje piracenie i granie na romach. Logiczne :)

Dobra, nie rób więcej z siebie pośmiewiska i po prostu kup jakąś konsolę, a pc-ta zrób sobie do pracy, jak cywilizowany gracz i człowiek!

EDIT: Ja niczego z tego co napisał Ficuś nie potwierdzam, więc jego argumentacja jest z d*py. Na zasadzie: "wszyscy kradną, więc kradzież jest ok". Spoko, typowe... :/

Opublikowano

wiem i potem mamy na allegro tryliony akcji na lewe doladowania do chomika by kazdy mogl sciagac lewe filmy i tresci z chomika w swiadomosci ze polski wymiar sprawiedliwosci go nie dopadnie bo przeciez transferu nie udostepnia ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.