Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Post ficusia wygenerował na mojej stronie w ad sense link do tego produktu:

l_9781610803090.jpg

Dlatego dyskusja z kimś, kto w ślepym hejtingu mojej osoby posunął się do obrony przestępstwa, jest faktycznie non-sensowna. Pan pożyczalski lubi się chełpić tym i owym, ale za uszami ma sporo. Tyle ode mnie... :)

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

nie bronilem adiego tylko mialem beke z ciebie bo sam piracisz na potege mange i anime z sieci a wielce z siebie obronce piractwa robisz, gierki tez piraciles, a gry sam jak piszesz pozyczasz (co z tego ze jedna na rok ale sam pozyczasz)

zreszta nie karmie juz trolla, jescze tak brzydkiego trolla

Opublikowano

Horizon 2 crossgenem, ale suabo.

Troche sie boje tej konferencji MS musze przyznac, jak zapowiada tyle gier przed E3.

Opublikowano

tyle gierek przed E3????? rok temu bylo to samo i zadnej megatony na e3 nikt nie zostawil, mam nadzieje ze tym razem bedzie inaczej

zygam juz tymi crossgenami - chce silnikow graficznych pisanych od podstaw pod te nextgeny!!!!

Opublikowano

Spencer dostarcza

beki

Edytowane przez erix

Opublikowano

Ex crossgen lol

MS już bardziej nie mogło przyznać sie do porażki z XOne.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Zainteresowanie Forza Horizon wlasnie spadlo do zera. Niech jeszcze nowe HALO zrobia crssgenowe i moge postawic krzyzyk na konsoli MS. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

i pamietajmy - gra dostepna jest na dwoch systemach wiec microsoft traci kolejnego EX'a

Opublikowano

Gdzie ten mk?

Opublikowano

ta generacja nigdy nie wystartuje z tym cross genami ...

tylko w ostatnich dniach MK10 i FH2 ...

Sytuacje do przodu mozne pchnac TYLKO SONY podczas konfy e3 z urywajacym dupe UNCHARTED - next gen style kurtyzano

Edytowane przez erix

Opublikowano

Czyli będę grał w Horizon 2 w tym roku :D

Rimejk Halo 2 na X360 stał się bardziej prawdopodobny :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Gdzie wasz next-gen kurtyzany? :lol: Kolejny szrot ze szrota 360 - może tym razem w 1080p. Albo i nie.

Niech żyje krul! :rofl:

Opublikowano

Gdzie ten mk?

Ed Boon troluje na potege, rowno o 15 napisal na twitterze " The name of the game is "Mortal Kombat X" i tyle, choc ponoc mimo to dzis maja cos z niego pokazac :P

Opublikowano

Gdzie wasz next-gen kurtyzany? :lol: Kolejny szrot ze szrota 360 - może tym razem w 1080p. Albo i nie.

Niech żyje krul! :rofl:

no ale TLOU HD ZAJE.BISTE

Opublikowano

Boże, dobrze, że teraz to zapowiedzieli bo nie wytrzymałbym jeszcze jednego posta z poprzedniej jałowej dyskusji.

Opublikowano

beczunia z xbone kolejny raz, krul spencer jest nagi jak to mowia.

Opublikowano

Dobra nie śmiejcie się z microsoftu, to tak jakby śmiać się z niepełnosprawnego. Własnie gram w DS, w tej grze nie ma pauzy, a jak wejdę do xmb to wszystko nadal chodzi, fajnie. Klimat spoko, lokacje, przeciwnicy, desing, mniam. No to tyle, idę grać.

PS. Wybrałem klase Knight, dobre?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Klimat spoko, lokacje, przeciwnicy, desing, mniam. No to tyle, idę grać.

Widze, ze poki co sielanka. Spoko , juz niedlugo sie zesrasz z bolu :D

Opublikowano

3 zapowiedzi gier o tej samej godzinie. E3 cancelled.

Homefront nuda, Forza Horizon 2 beka cross gen oraz MK z dziwną muzyką z trailera oraz śmiesznymi strojami.

Opublikowano

Nie wiem z czego tu się śmiać - GOTG racer na Xone i oczywiście "martwego" X360. Dla mnie dobra wiadomość. Gra pewnie będzie świetna na obu platformach :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.