Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jeszcze nikt nie widział nowej Forzy a już psy na niej wieszacie, gratulacje!

Sonyslaves w natarciu, nie ma nic na X360 źle zapowiadają coś na X360 beka i bądź tu mądry.

X360 pewno dostanie do(pipi)ana H1 a XONE grę na silniku FM5.

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 590,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Takie megatony szykuja na E3 ze duperele teraz oglaszaja.

Opublikowano

Moze na 360tce bedzie nawet miejscami wygladac lepiej  :teehee:

Opublikowano

Ale chójova muza. Edyta Geppert by bardziej pasowała.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

3 zapowiedzi gier o tej samej godzinie. E3 cancelled.

Homefront nuda, Forza Horizon 2 beka cross gen oraz MK z dziwną muzyką z trailera oraz śmiesznymi strojami.

Figaro ty masz konto na gafie czy juz nawet tlumaczysz tu posty ich uzytkownikow?

Opublikowano

Nie wiem z czego tu się śmiać - GOTG racer na Xone i oczywiście "martwego" X360. Dla mnie dobra wiadomość. Gra pewnie będzie świetna na obu platformach :)

Ludzie chyba oczekiwali pełnej next genowej gry na pełnym next genowym silniku, a cross gen daje pewne limity, prawda? Myślę że o to ludziom chodzi.

Opublikowano

jeszcze troche takich zapowiedzi i bardziej sie bedzie oplacalo kupic 360tke za 500 zl, niz nextgena MS.

Opublikowano

Nie wiem z czego tu się śmiać - GOTG racer na Xone i oczywiście "martwego" X360. Dla mnie dobra wiadomość. Gra pewnie będzie świetna na obu platformach :)

Ludzie chyba oczekiwali pełnej next genowej gry na pełnym next genowym silniku, a cross gen daje pewne limity, prawda? Myślę że o to ludziom chodzi.

A ja bym radził poczekać do pokazu. Mam pełne zaufanie do PG po tym co pokazali na X360.

jeszcze troche takich zapowiedzi i bardziej sie bedzie oplacalo kupic 360tke za 500 zl, niz nextgena MS.

I powiedział to człowiek grający na PS4 praktycznie w same multiplatformowe crossgeny XD

Ale chójova muza. Edyta Geppert by bardziej pasowała.

Trailer OK, muzyka OK, ale jedno nie pasuje do drugiego :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

to z MK chodzi na silniku gry czy 100% render?

Opublikowano

Pewnie silnik gry z podbitymi assetami graficznymi. 

Opublikowano

bo wyglada jak render a rusza sie jak stary dobry mortal czyli tak specyficznie sztywno :D

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Powiedzial koles ktory gra w brzydkie gry indie i w d.pie ma kupno nowej konsoli. 

Opublikowano

Czemu nie iść dalej - czwarta zapowiedź gry w tym samym momencie. MotoGP 14 - PS4, PC, X360, PS3, Vita...

https://www.facebook.com/motoGPVideogame/photos/a.275318825927940.67837.247379462055210/511924995600654/?type=1

Tak dobrze przeczytaliście. Wydają wersję na Vitę, ale nie na Xbox One.

Powiedzial koles ktory gra w brzydkie gry indie i w d.pie ma kupno nowej konsoli.

i jest post wkurzonego xbota, fajnie nawet :)

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Zaraz easye zripostuje, że trawa lata w powietrzu po kopnięciu piłki w fife14 na ps4 a na ps3 nie.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Moim zdaniem 100% render. Chociaż zapewne oprawa i animacja będzie zbliżona.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

I powiedział to człowiek grający na PS4 praktycznie w same multiplatformowe crossgeny XD

Zaraz easye zripostuje, że trawa lata w powietrzu po kopnięciu piłki w fife14 na ps4 a na ps3 nie.

No wiekszosc z nich mimo wszytsko wyglada znacznie lepiej niz na poprzedniej generacji - nie jest to nextgen gdzie gry wychodza w tej samej rozdzialce, dodatkowo majac problemy z plynnoscia, screen tearingiem i innymi bzdurami.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Brzydki to jest twój ryj, a nie gry indie. One mają styl, którego ty nigdy nie będziesz miał

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

bo wyglada jak render a rusza sie jak stary dobry mortal czyli tak specyficznie sztywno :D

Dokładnie. Jakbym widział MK9 z super grafą :)

No wiekszosc z nich mimo wszytsko wyglada znacznie lepiej niz na poprzedniej generacji, podobnie jak rozni sie gameplayowo(FIFA, BF, NBA, NFS) - to nie konsola, gdzie na nextgenie gram w tej samej rozdzialce, dodatkowo majac problemy z plynnoscia, screen tearingiem i innymi bzdurami.

A po czym wnioskujesz? Przecież na Xone z tymi crossgenami jest tak samo jak na PS4.

Easye jak zwykle błyszczy ZEROWYM brakiem rozeznania w temacie :D

Opublikowano

Czemu nie iść dalej - czwarta zapowiedź gry w tym samym momencie. MotoGP 14 - PS4, PC, X360, PS3, Vita...

https://www.facebook.com/motoGPVideogame/photos/a.275318825927940.67837.247379462055210/511924995600654/?type=1

Tak dobrze przeczytaliście. Wydają wersję na Vitę, ale nie na Xbox One.

od poczatku pisze ze vita>xone ;)

Opublikowano

Dokładnie. Jakbym widział MK9 z super grafą :)

No wiekszosc z nich mimo wszytsko wyglada znacznie lepiej niz na poprzedniej generacji, podobnie jak rozni sie gameplayowo(FIFA, BF, NBA, NFS) - to nie konsola, gdzie na nextgenie gram w tej samej rozdzialce, dodatkowo majac problemy z plynnoscia, screen tearingiem i innymi bzdurami.

A po czym wnioskujesz? Przecież na Xone z tymi crossgenami jest tak samo jak na PS4.

Easye jak zwykle błyszczy ZEROWYM brakiem rozeznania w temacie :D

Tak, dlatego nawet Trialsy chodza w 900p i maja problemy ze screen tearingiem. Pewnie Don - zycze Ci samych gier w 720p. :teehee: W koncu roznice miedzy MGS V, Tytanfal i paru innych sa PRZEOGROMNE miedzy One i 360tka.

Wszyscy zapewne liczyli, by w Horizone tez byl taki przeskok ! 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Sorry ale tendencyjnie pomijasz te gry, które mają znaczne różnice - czyli np. NFS, FIFA i BF4 wszystkie gry, w które grałeś na PS4 hipokryto tak samo różnią się pomiędzy X360 a Xone jak na PS3 i PS4.

Ręce opadają jak się czyta Twoje posty.

Opublikowano

Rece opadaja jak czytam zapowiedzi Crossgenowych exow, na ktore tak czekales.

Nie wiem jak MS chce wygrac E3 - gierkami z 360tki ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jutro ma byc pokaz to sie zobaczy. Oczywiscie co niektorzy juz wiedza jaka bedzie roznica miedzy wersjami xd

Opublikowano

no nie wiedza, ale moga przypuszczać na podstawie ostatnich miesiecy.

Teraz pewnie i tak wersji z 360tki nie zobaczymy do ostatniego dnia.  :teehee:

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.